NYA TÄVLINGEN

För flera år sedan så var "att blogga" något ovanligt. Det var väldigt ovanligt att man hade en blogg. Men under 2003 började fler och fler skaffa sig en blogg och under 2007 var det över 100 000 som hade en blogg. Idag skapas det ungefär 120 000 bloggar dagligen.
De allra flesta i Sverige har en sådan kallad "mini-blogg", en blogg som inte så många känner till. Men så finns det också allas våran kära blogg elit*.
Våran blogg elit består av tre av Sveriges största och mest kända fjortisbloggare: Alexandra "Kissie" Nilsson, Desiree "Dessie" Nilsson och Paulina "Paow" Danielsson. Vi har också tre stycken riktigt duktiga och kända bloggerskor: Isabella "Blondinbella" Löwengrip, Kenza Zouiten och Anchisa "Foki" Wallström. Sen så har vi en liten tjej som har ett stort hjärta fyllt med humor i: Egoina.
Det har länge spekulerats om, vem är egentligen Sveriges största bloggare? Enligt fjortisbloggarna är dem störst, bäst och vackrast. Visserligen kanske det är sant. Men Blondinbella då? Det var ju egentligen hon som startade blogg trenden och hon har en av Sveriges största bloggar, hon är Sveriges blogg drottning. Men vänta lite nu, Kenza då? Hon är förmodligen tjejen med flest läsare och hon ses i väldigt många tidningar som Sveriges Bloggdrottning. Fast Foki vart ju faktiskt Årets Blogg i Veckorevyns Blog Awards..
Så kan det hålla på länge..
Jag är trött på det här tjatet och vill få fram vem som faktiskt är Sveriges Bästa Bloggerska. Enligt mig så ska Sveriges Bästa Bloggerska ha det här:
- Man måste få ett bra första intryck av bloggerskan.
- Inläggen måste vara intressanta och välskrivna.
- Uppdateringen måste vara bra, annars tröttnar man och slutar att kolla in på bloggen.
- Bloggen måste ha en snygg design, det gör läsningen roligare.
- Bloggerskan måste uppföra sig hyfsat.
Det är med dem här orden jag startar tävlingen: ÅRETS BLOGG 2010

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg? Fyll i den.

Skriv ditt meddelande här:

Trackback
RSS 2.0