KISSIE OSKULD?

Många har skrivit om det ämnet på sina bloggar, så dags för min åsikt. JAG TROR ABSOLUT INTE ATT KISSIE ÄR OSKULD.
Inget fel med att vara det, oskuld alltså, men kom igen? Paow har varit bra kompis med Kissie och everything och hon vet själv och har skrivit på sin blogg att Kissie har haft sex med flera stycken.
Jag vet att Kissie bygger sin blogg på att ljuga och provocera för sina läsare men det måste bli väldigt pinsamt för henne när typ alla vet att hon faktiskt inte är oskuld.



Kommentarer
Postat av: jennifer

Så länge en person inte varit med och bevittnat själva sexet kan man inte påstå sig att "veta" om hon haft sex eller inte, folk säger så mkt, skryter så mkt, ljuger och håller på. Det man kan finna intressant är varför det uppmärksammas som en så stor grej om oskuld eller inte oskuld. Är det för att det ska vara ett PR trick för att vara en förebild? Eller att man ska se henne som oskyldig? Att säga att "alla vet att hon faktiskt inte är oskuld" är väl bara bs? Så länge du inte vart med kan man inte komma och säga sådant.... sedan kan man givetvis ha åsikter och tro saker hit och dit, men att påstå att en sak har hänt när man egentligen inte har något vetande om saken är väldigt fel. men hon är en provokatör, och hon gör det bra för folk påverkas ju hela tiden och har åsikter om hennes intima privatliv. that's what makes her famous.

2010-05-05 @ 18:04:28
URL: http://weibull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg? Fyll i den.

Skriv ditt meddelande här:

Trackback
RSS 2.0