Jag HATAR sväljtabletter!

Något som jag alltid har hatat är sväljtabletter. Det 'r så himla obehagligt! Man ska sätta den på tungan och dricka vatten, så åker den ner. Men fy vad jag hatar den i alla fall! Nu är det gjort och snart är det väl dags för nästa, snarare sagt imorgon bitti.
Nu ska jag äta och sen så ska jag fika med familjen, grannarna kanske kommer över ikväll också.

Valborgsmässoafton

Idag är det valborgsmässoafton. Vad ska ni göra ikväll? Gå och se på en brasa kanske? Vara hemma med familjen? Själv så ska jag rida och umgås med familjen.


Fy för doktorn!

Usch usch! Nu på morgonen så ska jag till doktorn. Fy! Jag hatar att gå till doktorn! Nu ska jag gå för min till och från förkylning som jag har haft i ca en månad. Det värsta som kan hända är att han säger att jag ska skippa fotbollen och ridningen ett tag framåt. DÅ blir jag riktigt sur! Särskilt när vi har cup på fredag.

P.S! Bilden på min nya mobil kommer idag istället.

Här är min nya mobil

Som sagt så ska jag snar tfå en ny mobil, jag vet at tjag har pratat mycket om den, men det ska bli så roligt! Här är en bild på sötnosen.

Handboll är roligt men lera är tråkigt

Hejsan hoppsan!

Nu har jag bestämt mig, blogg.se är MYCKET bättre än bloggspace.se. Så här kommer jag att ha min blogg. Redan på fredag kanske ni får egenfotade bilder. Vi får väl hoppas på det.
Idag så spelade vi handboll på gympan, det var skitkul! Fast jag tror inte att jag ska börja på det, men roligt var det i alla fall.
Idag när jag skulle gå ut med Skrållan (min grannes ena chihuahua) så skulle jag låta henne bada i floden, men det gick inte som jag hade tänkt mig. Jag fastnade med benet i leran så hela min sko blev lerig och halva mitt ben. Blä för det!

Äntligen lite sol på morgonen!

Hej allihopa!

Det här är mitt första inlägg på den här bloggen. Jag har också en blogg på www.chinniee.bloggspace.se. Men jag tänkte prova på på blogg.se istället för att se vad som är bäst. Tyvärr så kommer ni inte att få några egenfotade bilder på ett litet tag eftersom jag inte har ngn kamera och min mobil är från forntiden. Men nu ska jag komma till saken!
Jag vaknade upp imorse och det var soligt! Det har inte varit soligt på morgonen på jättelänge! Typ

RSS 2.0