Today!

Hej allihopa!

Sorry för dålig uppdatering men idag så har jag vart med Jennifer. Vi slutade tidigt idag och vi fick gå hem 12:10. Först så lagade vi ugnspannkaka och medans den var i ugnen så gick vi ner till skolan igen för Jennifer hade ponaolektion, hon är så duktig! <33 Efter det så gick vi hem till mig igen och åt lunch, tog en cykeltur och andra hemliga saker ;) Jag har ett privatliv jag också! Nu ska jag berätta en cool sak;

Hejsan Linnea! :)

Tack så jättemycket för de fina komplimangerna. Vad trevligt att jag vann deltävlingen! :D

Bilden som du gjorde är verkligen snygg. Vilken bra idé du hade när du gjorde bilden på detta sättet! ^^

Kramar!
/FOki

FATTA ATT HON SVARADE :D

Stressig morgon!

Nu måste jag få berätta! Imorse när jag vaknade vid femtiden så trodde jag att kl. var åtta (jag kollade fel). Så stressad stäldle ajg mig upp och dubbelcheckade på min mobil, då såg jag att kl var sex så jag somnade om. När jag hade lagt huvudet på kudden så kom jag ihåg att jag inte hade ställt klockan på alarm. Så det var bara att göra det. Äntligen kunde jag somna om! När jag hade vaknat och gjort i ordning frukosten så satt ejag mig ner vid bordet och började äta. Sen så vart jag jätte stressad när jag såg att klockan nästan var halv åtta. Så jag åt snabbt upp frukosten och lugnade ner mig lite när jag kom på att vi faktiskt började kl. 8:40 idag. Så jag tog det lugnt ett litet tag, innan jag hade glömt bort det igen. Jag stod och plattade håret när jag hörde min mobil plinga, shit skolan börjar om en halvtimma! Men såklart så hade jag ställt den fel. Jag hade skrivit in i kalendern att jag skulle börja skolan kl. 8:10 istället för kl. 8:40, vilken miss! Så egentligen hade jag ju gott om tid.

Ciao!

Oops, miss av mig!

Nu går dagen mot sitt slut, tråkigt eller inte? Det är skönt att få träffa kompisarna nu igen och samtidigt tråkigt att behöva gå i skolan. Fast måndagarna är inte så dumma. Vi börjar 8:40 och slutar 12:50, trots att vi får i sexan. Aja, jag ska inte klaga. Nu är den här dagen snart slut. En liten cykeltur till macken klämde jag in också och cyklade och hyrde film. Det är skönt att röra på sig, och det är bra också! Både fysiskt och psykiskt. Nu ska vi snart äta pizza och kolla på filmen. Jag vill helst äta upp Gräddkolaglassen som ligger i frysen också.



Ooops! Jag kollade på min blogg och såg att jag hade missat en sak i ett inlägg som jag lade in idag. Acapella inlägget ni vet? Jag lägger in veckans fem bästa låtar istället!




(Savannah Outen)



...Savannah Outen. Kommer ni ihåg inlägget där jag lade upp en video med en tjej som sjöng en cover version av Demi Lovatos "This is me"? I alla fall, tjejen som sjöng hette Savannah Outen och ver ruskigt bra! jag gogglade på hennes namn och fick upp en massa länkar. Jag klickade på en och läste att hon hade fått ett skivkontrakt! Shit vad glad jag blev! Savannah är sjukt begåvad och talangfull. Jag orkar inte lägga upp alla hennes videos här men ni kan söka på hennes namn på Youtube och höra själva.

Acapella, so beutiful!

Vad gör men en dag när man inte har något planerat och alla andra ska göra något och du sitter helt ensam känns det som? Du försöker känna dig duktig! Så är jag i alla fall. idag är en sådan dag där alla ska göra något förutom jag, alla har något planerat. Jag har nyss varit ute med Kurre så han fick skutta lite och vänjka sig vid selen eftersom jag vill börja hoppa med honom igen. Men det var så fruktansvärt kallt ute så jag var tvungen att gå in och värma mig lite. Man märker att hösten är på väg. Usch, det känns som det var igår man satt och klagade på att det var kallt och vill ha värme. Fy, nu ska vi inte tänka på det hemska höstvädret! Fast så hemsk är inte hösten. Det kan vara lite mysigt med hösten faktiskt, dessutom så fyller jag år på hösten, det längtar vi till!
Nu sitter jag här och funderar över om jag ska.

1. Äta lunch

2. Gå ut med hundarna

3. Mysa framför datan

Vi får fundera lite till!

Ciao!

Vinnaren av Design deltvälingen









Jag märkte nyss att jag glömde att berätta vinnaren av Design tävlingen. Jaghar ju berättat vem som åkte ut, men här kommer vinnaren av deltävlingen.

Det var två stycken som jag gillade väldigt mycket. Det var de här två:

Yazmina
Foki

Båda två hade en väldigt fin header som gicki rosa, likaså bakgrunden och resten av designen. Medans yazminas var enkel och klassisk så var Fokis mer speciell och egen. Däremot så hade ingen av dem reklam, något som jag sa i början var väldigt snyggt, oj vad det förändrades ;) Vinnaren är....








FOKI

Grattis Foki! Som pris så får du snart en fanbild gjord av moi skickade till dig!


Our song (Översättning)

Jag fick åkte bil med utsläppt hår i framsätet på hans bil
Han har ena handen på ratten
Den andra på mitt hjärta
Jag ser mig omkring, skruvar ner radion
Han säger älskling, är det något fel?
Jag säger inget, jag tänker bara på att vi inte har någon låt
Och han säger...

Våran sång är den igensmällda ytterdörren
Smyger ut sent, lyssnar utanför ditt fönster
När vi pratar på telefonen och du pratar tyst
För det är sent och din mamma vet inte
Våran sång är hur det låter när du skrattar
Första dejten "Jag kysste henne inte, men jag borde"
Och när jag kom hem, "sa jag Amen,
fråga Gud om han kan spela upp det igen"

Jag gick upp för veranda trappstegen efter allt den dagen
Jag har gått helt fel och blivit trampad på
Jag har förlorat och glidit iväg
Jag kommer till hallen, på väg till min älskade säng
Jag märkte nästan inte alla roser
och en lapp som sa...

Våran sång är den igensmällda ytterdörren
Smyger ut sent, lyssnar utanför ditt fönster
När vi pratar på telefonen och du pratar tyst
För det är sent och din mamma vet inte
Våran sång är hur det låter när du skrattar
Första dejten "Jag kysste henne inte, men jag borde"
Och när jag kom hem, "sa jag Amen,
fråga Gud om han kan spela upp det igen"

Jag har hört varje skiva och lyssnat på radion
Väntat på något som var lika bra som våran låt...

Våran sång är den igensmällda ytterdörren
Smyger ut sent, lyssnar utanför ditt fönster
När vi pratar på telefonen och du pratar tyst
För det är sent och din mamma vet inte
Våran sång är hur det låter när du skrattar
Första dejten "Jag kysste henne inte, men jag borde"
Och när jag kom hem, "sa jag Amen,
fråga Gud om han kan spela upp det igen"

Spela det igen, spela det igen

Jag åkte i hans bil med mitt hår utsläppt
i framsätet på hans bil
Jag tog en penna och en gammal servett
Och jag...skrev ner våran låt....




Handla e sååå trååååkigt!

Nu är vi hemma från att ha varit och storhandlat hela dagen. Jag har tyvärr inte haft tid att uppdatera idag men jag ska försöka slänga in npgra inlägg ikväll också.
Att storhandla är verkligen inget jag tycker är roligt och jag längtar inte tills jag blir vuxen och verkligen måste göra det. Egentligen följde jag bara med idag för att köpa godis och panta brukar och flaskor så man kan tjäna lite pengar, runt 100 kr fick jag ihop, ganska bra :) Jag har för mig att vi skulle på en bokrelease idag, men jag tror inte att någon här hemma orkar just nu, eller om vi faktiskt har tid för det. Aja, nu ska jag sluta prata strunt här och avsluta inlägget.

Ciao!




Bjussar på låten ;)


Äntligen helg!

Det var längesen man fick säga det. Nu blir det skönt med lite ledighet efter skolveckan. Idag var vi som sagt med skolan på Rudan, hela C-laget. Skiiiiiiitråååååkigt! Först fick gå på en tråkig tipspromenad med två eller tre elever från varje klass. Så tråkigt! Efter det fick vi äta lunch. Egentligen så var jag inte så hungrig som dem andra verkade vara. Men två korvar åt jag i alla fall. Sen så spelade vi brännboll, som var helt okej. Fast killarna vann (som vanligt). Efter det så var det några som badade. Jag, Jennifer och Kally doppade bara fötterna eftersom vi inte hade några badkläder, men jag tyckte att det nästan räckte med att bara doppa fötterna.



Jag vet inte hur jag kom på det här, men guud vad jag vill se Hannah Montana: The Movie. Är det någon som vet om man kan hyra den eller måste jag palla mig bort till biografen? Bästa låten so far från filmen. Vet inte om den är med i filmen förresten.


Hur kan man annat än älska henne?

Nu är skolveckan snart slut, och snart är det helg. Min första helg på höstterminen, undra hur det kommer att kännas? Fast man skulle ju kunna säga att skolveckan är slut, för imorgon ska vi till Rudan med klassen. Egentligen borde jag ju vara glad för att få slippa fredagen skoldag då vi egentligen skulle haft matematik sista lektionen i en timma (boring). Men vi har varit så mycket på Rudan innan med den gamla klassen så det börjar kännas lite tråkigt att vara där.



Just nu sitter jag och lyssnar på Agnes, fy f*n vad hon är bra! Kommer aldrig att glömma kvällen den 21 augusti 09 <33



Agnes bästa låt genom tiderna, helt klart!

Hm, vore det inte enklare om?

Jag har tänkt på en sak, vore det inte enklare om jag inte skrev något på morgonen? Nu får ni inte se mig som någon lat soffpotatis, för det är jag inte jag är tvärtemot ganska morgonpigg. Men det jag försökte säga var att, vore det inte enklare om jag inte skrev något inlägg på morgonen och skrev ett när jag kom hem från skolan? Jag menar, mina morgoninlägg är ju helt ointressanta för alla vet ju att jag går i skolan som en normal unge. Om ni gärna vill ha et tinlägg på morgonen får ni gärna skriva en kommentar om vad det skulle handla om då.

Ciao!

J*vla skitprogram!

Nu har mitt skrivprogram gått ut igen! J*vla skitprogram! Jag betalade ju faktiskt för det! Aja, det där får pappa fixa sen. Nu e jag så sur! Nu ska jag fixa Bellas header och sedan ta en liten paus och gör ngt annat.
 Ciao!

Resultatet

Nu är det dags för utrsötningen. Det har varit väldigt svårt att bestämma sig. Alla har en väldigt fin design och jag skulle vilja säga att alla verkligen har varit jätteduktiga. Men nu ska jag säga namnen på dem tre som hänger löst:


Blondinbella
Kenza
Paow

Nu undrar ni säkert varför jag valde just dem här tre, och jag ska ge er ett svar.
Blondinbella valde jag för att jag tyckte att hennes header var väldigt tråkig.
Kenza valde jag för att hela hennes design är tråkig och för att det inte är något speciellt med den.
Paow valde jag för att jag tyckte att hon valde fel bild till headern.

Det här kommer att bli ett svårt val, men jag ska alldeles strax berätta vem som åkte ut.



KENZA

Ni vet min motivering till varför jag röstade ut Kenza. Kenza, du är en bra bloggerska, men din design är dötråkig. Sorry, men du är längre inte med i tävlingen.



Nu återstår 7 fantastiska bloggerskor, vem ska vinna och ta hem titeln som Årets Bloggerska 2009? Tyck till i kommentarsfältet!

Design



Designen är väl egentligen inte så jätteviktig, men den är ändå viktig. En snygg design med lite reklam ser lite sådär småproffsigt ut. I den här grenen KAN MAN ÅKA UT. Nu är det på allvar! Nu är det dags! Jag bedömer 7 st saker. Hur man hittar på bloggen, headern, bakgrund, sidan av bloggen, kommentarsdesignen, design när det gäller inlägg och reklamen.

Blondinbella-Själva designen är rätt tråkig, men ändå lite klassisk och söt. Jag vet inte om jag gillar den eller om jag tycker att den är tråkig, jag tycker om den. Den skriker ju trots allt Blondinbella, klassisk och söt och lite romantisk. Det ser dessutom lite proffsigt ut med reklamen på sidan, även fast det är ganska mycket. Man hittar bra och hela hennes blogg skriker Blondinbella. Men ändå så kan jag inte släppa att designen är tråkig, särskilt headern...

Dessie-Dessies design är väldigt snygg. Jag älskar bakgrunden då det börjar med den klassiska bloggfärgen rosa och sedan tonas ner till svart. Snyggt och coolt! Headern passar till där hon har tagit en bra bild på sig själv som verkligen skriker Dessie, det är så vi ser henne. I en rosa klänning, med en märkesväska och plutandes med munnen. Där har hon fakitkst lyckats bra, synd bara att hon inte har gjort det själv ;)

Foki-Foki ligger inte risigt till i alla fall. Hon har en så himla snygg och cool header. Visst, hon kör också med den typiska bloggfärgen rosa som alla verkar köra med, men det blir inte så fjortis/tonårings typiskt som det blir på alla andra bloggar utan det blir coolt och eget. Jag älskar Fokis design!

Kenza-Kenza ligger risigt till! Här ser vi en som absolut INTE har lagt ner mycket tid på sin design. Det är absolut inget speciellt med hennes design. Den ser ut som vilken bloggares design som helst. Jag är ledsen men jag gillar den inte alls. Det enda som är bra med den är att hon är nästan den enda som inte kör på rosa, det är roligt :) Men som sagt, Kenza ligger risigt till.

Kissie-Helt okej design, ganska snygg. Jag gillar att hon är den enda "fjortisbloggerskan" som inte använder sig av färgen rosa. Lila är faktiskt ganska snyggt. Jag gillar dessutom mönstret i ¨skinande vitt i bakgrunden.

Paow-Jag gillar Paows design. Den är speciell, men ändå klassisk rosa. Men känner sig välkommen när man kikar in och hennes blogg känns mysig. Jag gillar hur hon har gjort en rund ruta runt inlägget eller vad man ska säga, det är snyggt. Ingen reklam har hon heller, det gillar jag också. Dock så tycker jag inte att bilden på henne är den snyggaste.

Stina-Lee-Tjiho! Äntligen en blogg som får det att se snyggt ut och inte tråkigt utan att använda rosa. Hela bloggen är jättefint och det känns lite grann som att komma in på ett välstädat kontor där allt är i sin ordning. Det är synd att reklamen förstör så mycket av den fina designen.

Yazmina-Yazminas design är jättefin. Den är fin, söt och lite romantisk. Det är väl en bra blandning? Jag gillar den verkligen. Just i det här fallet var det snyggt med ingen reklam alls.

Nu har jag gått igenom alla bloggerskors design. Nu ska jag fundera lite och senare slänger jag upp ett inlägg om vem som åker ut.

Ciao!

Min bok ska bli lika bra som Miss Marple!

Nu sitter jag här med en kopp varm choklad och myskläder och ska skriva lite på min bok och bloggen. Åh nu började solen skina, jag som har laddat upp för fullt här. Nej, jag tänker inte ändra mina planer! Jag ska göra Bellas header hade jag tänkt också. Kanske borde jag börja på min också. Nej, nu ska jag sluta babbla och börja!

Ciao!

Here we go!

Gud, det känns som om hela min blogg handlar bara om skolan! Fast skolan är ju typ mitt liv nu, och min blogg ska ju handla om mitt liv, eller hur? Idag så ska vi har språk :D Som jag skrev igår så var en av dem positiva sakerna att få lära sig ett nytt språk. Nu i femton veckor så ska vi få pröva på alla tre språk och se vilket som passar oss bäst. Fast jag har ju nästan redan valt. Jag vill läsa franska för jag älskar språket och landet. Okej, slutsnackat om skolan. I eftermiddag så hade jag tänkt att ta hand lite om Kurre men med tanke på det dåliga vädret så kanske jag tar och skriver lite på boken och fixar med min header. Sen på kvällen så är det fotbollsträning.

Ciao!


Skoldag nr 2

Hm skolan är inte så dum, egentligen. Jag gör hellre något annat som faktiskt är roligt. Men om jag nu måste gå i skolan så kan man ju försöka se det positivt.

* 6:an är mycket roligare än alla andra skolår.
* Vi får chansen att lära oss ett helt annat språk än bara svenska och engelska.
* Vi får skåp :D
* Vi går tidiga dagar.
* Jag har fått träffa många nya människor (bl.a en som jag kommer överens med)

Det var väl lite positiva saker?  Nu ska här göras lite saker. Jag ska bl.a leta efter en cykel på blocket. Just nu cyklar jag på mammas cykel eftersom min gamla är för liten. Jag skulle behöva en cykel, med fotbroms. Aja, det är det viktigaste. Och inte så många växler heller för då blir jag bara förvirrad när det finns för mycket att välja på.


Ny design!

Sorry att jag inte hann blogga igår. Men jag hade fullt upp, bloggen kan inte ta upp allt, eller hur? Igår så var det första dagen i skolan, blä. Jag hade inga kompisar och träffa för dem har jag redan träffat hela sommaren och dem som jag inte har träffat går ju inte ens i min klass. Eftersom klasserna skulle "splittras" så känns det INTE som om dem splittrades. Det ska jag berätta för er senare. Idag är det andra dagen i skolan och efter skolan får vi se vad som hittas på ;) Igår så var ju Jennifer också hemma hos mig och vi tog lite foton till min nya header som ska göras senare. Så den som jag har nu gjorde Jennifer lite snabbt igår men jag tyckte att den var så snygg så jag vill ha den"så länge".  Nu ska vi snart bege oss ner mot skolan.

Ciao!

Today is a boring dag....maybe

Idag börjar skolan :( Inget roligt alls. Jag sitter hellre hemma framför datan, eller något annat roligt än att sitta i ett klassrum fullt med främmande människor, typ. Tråååååååååkigt! Men efter "skolan" så kanske Jennifer och jag ska va och ta lite bilder. I alla fall till min header. Jag ska ju göra en ny och då behöver jag faktiskt lite nya bilder. Och Jennifer är snäll och tar bilder. Duktig fotograf är hon också :)

Ciao!



Den här bilden blir bra, vi ser ju så uttråkade ut :( (Fast inte jag för jag ler XD)

Hösten 09

SKOLAN-Nu börjar snart skolan. Tråkigt, och oroligt. Eftersom klasserna är splittrade så är jag väldigt osäker på klasserna och hur jag kommer trivas. Det skulle vara mycket enklare att börja högstadiet om jag faktiskt hade fått gå i min gamla klass. Aja, det finns inget jag kan göra åt det. När det gäller skolan så vill jag bara klara mig igenom dagarna och göra det bästa jag kan. Jag ska jobba stenhårt de kommande två åren nu för att få bra betyg i åttan och nian för att sedan kunna komma in på det gymnasium jag vill gå på.

FAMILJ/VÄNNER-När det gäller familjen är allting bra. Jag har en jättefin relation till både min mamma och min pappa vilket jag tycker är jätteskönt. Det är väl bara att fortsätta som jag gör nu. När det gäller vänner så kommer det att bli jättesvårt för mig. Jag är livrädd att tappa kontakten med många av mina gamla kompisar nu. Men jag ska göra mitt bästa och försöka hitta på roliga saker med dem MINST en gång i veckan, om det funkar.

RIDNINGEN-Nu vet jag vad jag vill göra av livet, hästar, hästar, hästar. Det är ju det jag egentligen vill hålla på med! Därför ska jag satsa nu på ridningen. Jag kommer att försöka spendera mycket tid i stallet också. Under ridlägret övervann jag många rädslor och det är nu längre inget problem. Så ridningen ska jag bara fortsätta med och göra mitt bästa. Jag är ju som sagt skötare på Ville också, lilla eller egentligen stora älsklingen. Det blir så svårt att hinna nu men nu när jag har börjat cykla så kanske det blir lite oftare.

FOTBOLLEN-Fotbollen vet jag inte riktigt hur jag ska göra med. Ibland så känns det jobbigt at tåka till träningar och det känns bara tråkigt. Men ibland är det jätteroligt. Hur ska jag göra? Förmodligen så ska jag gå hösten ut och göra mitt bästa då det ger bra motion. Snart går vi ju över till elvamanna så jag får väl prova på det och så om jag tycker att det är roligt och vill fortsätta.

DJUREN-Under sommaren har jag tillbringar väldigt mycket tid med min kanin Kurre och han har en stor bit av mitt hjärta, jag älskar honom så. Det vill jag fortsätta med nu under hösten. Jag funderar på att börja hoppa med honom igen, synd bara att han hatar sin sele. Hundarna har jag tyvärr inte tillbringat så mycket tid med. Skärpning där! Jag ska ju fortsätta träna tricks med dem och funderar även på att fråga om man får låna dem någon hel helg eller så.

MÅL-Mitt mål denna höst är att försöka gå ner några kilon. Jag tycker att jag är tjock, och säg inte emot för jag är tjock. Jag ska skära ner på godiset (skulle aldrig klara av att sluta helt), träna varje dag och försöka äta nyttigt. Jag hoppas verkligen att jag ska lyckas med detta!

BLOGGEN-Under hösten kommer jag att fortsätta med min tävling. Jag ska försöka att blogga mer om mitt liv och inte om andra saker. En ny header ska göras också. Jag vet hur jag vill ha den men jag måste ta lite bilder först. Dessutom tänkte jag börja låta företag göra reklam också så jag förhoppningsvis kan tjäna pengar på bloggen också.

MUSIKEN-Jag ska fortsätta sjunga osm jag gör nu. Kanske göra någon musikvideo och deifnitivt flera sångvideos på Youtube. Mer finns inte att säga om där.



SOMMARENS MINNE!! :D :D :D


Teardrops on my guitar (Översättning)

Drew tittar på mig, jag fejkar ett leende så att han inte ser
Att jag vill och behöver allt som vi kunde bli
Jag slår vad om att hon är vacker, den flickan han pratar om
Hon har allt som jag inte har
Drew pratar med mig, jag ler för att det är så roligt
Det är bara vi när vi umgås
Han säger att han är så kär, han har äntligen fått allting rätt
Jag undrar om han vet att jag han är det enda jag tänker på om kvällarna

Han är anledningen till att det är tårar på min gitarr
Han är anledningen till att jag önskar mig när jag ser en fallande stjärna
Han är sången i min bil som jag sjunger på, jag vet inte varför jag gör det

Drew går brevid mig, kan han berätta varför jag inte andas?
Och där går han, så perfekt
Så felfri önskade jag att jag också kunde vara
Hon borde hålla om honom, ge honom all sin kärlek
Se in i de vackra ögonen och veta hur lycklig hon är för

Han är anledningen till att det är tårar på min gitarr
Han är anledningen till att jag önskar mig när jag ser en fallande stjärna
Han är sången i min bil som jag sjunger på, jag vet inte varför jag gör det

Så jag kör hem ensam, jag släcker lyset
Jag tar ner hans foto så jag kanske får sova inatt

Han är anledningen till att det är tårar på min gitarr
Den enda som kan krossa mitt hjärta
Han är sången i min bil som får mig att sjunga varför vet jag inte
Jag spenderar all min tid med honom, men det räcker inte
Han är allt jag behöver...

Drew ser på mig, jag fejkar ett leende så att han inte ser.


Första Intrycket



Nu har en vecka gått sedan jag startade tävlingen. Gud vad tiden har gått snabbt! Alla bloggerskor har varit helt fantastiska och jag förstår verkligen varför det är dem här som räknas som Sveriges bästa bloggerskor. Eftersom jag bara har läst vissas bloggar en vecka så är jag helt fast. Jag tänkte berätta hur jag ser på de här 8 st. '

Blondinbella-Blondinbella.se drivs av Isabella Löwengrip. Bloggen Blondinbella har jag läst ganska länge och jag har känt att jag har fått lite kontakt med henne faktiskt. Hon kan ses som en ganska dum blondin om man inte har läst hennes blogg. Men om sanningen ska fram så verkar hon ganska smart och gullig. Isabellas blogg Blondinbella räknas ju idag som Sveriges största blogg och jag är imponerad av att hon orkar fortsätta blogga med tanke på all skit hon faktiskt får ta. Jag tror absolut på den här bloggen.

Foki-Fokis blogg är en väldigt gullig blogg om ni förstår vad jag menar. Foki är bland dem sötaste/snyggaste personer jag sett och hennes blogg känns väldigt personlig. Hon skriver mycket om Asien och andra konstiga "uppfinningar" men även om sitt liv. Ibland kan hennes blogg kännas väldigt tråkig och hon likaså. Dessutom kan det vara väldigt dålig uppdatering ibland. Jag tror itne på att den här bloggen kan vinna men jag kommer definitivt att fortsätta läsa den.

Kissie-Jag är ledsen, men det här funkar inte. Kissie är inte en blogg jag kommer att fortsätta läsa efter det här. Jag gillar inte alls henne eller bloggen. Hon tål inte bloggen, trycker ner andra och andra saker som jag inte klarar av att läsa om. Hon klagar på andras fjortisbloggar men beter sig själv som en riktig fjortis. Dessutom så skriver hon om att andra kopierar henne och är Kissie-kopior, men det känns mer som tvärt om, att det är hon som härmar alla andra. Jag gillar inte alls Kissies blogg.

Stina-Lee-Det här är absolut den mest personliga bloggen. Jag gillar Stina-Lee mycket. Hon är den bloggerska som har båda fötterna på jorden och inte svävar iväg och kopierar någon annans stil eller personlighet. Stina-Lee är verkligen någon som verkar leva efter motto: "Var dig själv, för någon annan är redan någon." Den här bloggen läste jag redan innan tävlingen och det enda jag vill "klaga" på är bättre uppdatering, annars är det PERFEKT.

Dessie-Ännu en fjortisblogg, jaha. Dessies blogg handlar mest om alla hennes fester som hon går på, hennes kompisar, hennes galna handlingar o.s.v. Den känns inte ett dugg personlig. Det är inte så att den är dålig på något sätt, den är bara inte annorlunda eller något sådant. Det är ännu en blogg.

Kenza-*jäsp* Gud vad tråkigt. Jag förstår inte varför hon kan ha Sveriges bästa blogg. Det är ju inget speciellt över henne? Hon är som en vanlig tonåring som är ute och festar och gosar med sin lilla chihuahua. Hon jobbar för MTV, älskar TH och gör modell jobb. Berätta för mig vad som är speciellt med henne? Sorry, men hennes blogg är TRÅKIG.

Paow-Många ser Paulina (Paow) som en fjortis, men inte jag. Hon kanske liknar en och vissa inlägg kan vara fjortisaktiga. Men som jag ser henne som person så är hon INTE en fjortis som Dessie eller Kissie. Paow kör sitt eget race och skriver personliga inlägg och enligt mig så har hon också bland Sveriges finaste hår. Jag gillar Paow och jag kommer att fortsätta läsa hennes blogg efter tävlingen.

Yazmina-Ja, då har vi kommit till nykomlingen. Som sagt så är hon ingen storbloggerska, hon är knappt med på topplistorna. Men hon är exakt lika bra som Blondinbella, Paow och dem. Tyvärr så har hon inte haft det rättvist denna vecka då hon har vart i Turkiet och inte kunnat uppdatera något. Men nästa vecka är hon tillbaka, och då ska ni få se på uppdatering ni!

Hello!

Hej allihopa!

Den här dagen kommer att vara mycket stressig. Imorgon börjar ju skolan igen, boring, I know. Men om jag vill ha ett fint jobb i framtiden så måste jag gå upp tidigt varje morgon och plågas i den byggnad som kallas skolan. Det är min syn på skolan om ni undrar. Så idag blir det förberedning. Jag ska leta upp min väska och bestämma om jag ska ha min nya väska eller min gamla, vi får se. Det skulle ju se lite proffsigt ut med min nya väska med lite smått och gott i och sen en mapp full med läxor o.s.v. Fast det vore enklast att ha min gamla stora väska där allt får plats. Aja. Sen så ska jag också leta upp min stiftpenna som är mystiskt försvunnen, jag undrar var den kan vara. Jag ska också planera inför veckan. Det känns mycket skönare att ha allt planerat och sedan bara kunna njuta av veckan och veta att man har allt under kontroll. Well well, man kanske ska planera outfits också? Det blir sååå stressigt på morgonen när man inte har någon aning om vad man ska ha på sig. Dessutom ska jag fixa med Kurre och planera inför hösten. Åh just det, sen så kanske jag skulle göra något med Elin också. Jag kommer nog sakna henne och Bella mest från förra klassen :( Fy vad tråkigt det känns att inte få komma tillbaka till sin gamla klass. Det är tur att jag har några från den förra klassen i alla fall :) Även om jag inte gillar alla därifrån. Gud vilket långt inlägg det blev idag, jag får väl runda av här.

Ciao!

Agnes Konsert

Shit vad bra det var! Åh, nu vill jag berätta allt! När vi först kom in till Grönan så stod det bara fyra stycken vid staketet i en liten klump så vi bestämde oss för att vi kunde gå runt och strosa lite oc att vi skulle gå dit en timma innan för att få bra platser. Vi gick runt i ca. en halvtimma och kollade lite och så mötte vi Jennifer och familj som också var där. Jag hade tur att Gaby hade sparat åkkuponger från förra Grönan besöket så vi kunde åka lite. Det blev Jet-Line 2 ggr och Kvasten 1 ggr. Efter det så skulle Jennifer och familj gå och äta så jag och Gaby gick och köpte glass och kaffe och ställde oss vid scenen. Längst fram stod vi nästan i mitten. Efter att ha väntat i ca. 1 timma så steg Agnes ut på scenen och körde igång.
Shit vad bra det var! Jag är så j*vla glad fortfarande! Bästa konserten jag NÅGONSIN vart på! Agnes är min idol och är så sjukt proffsig.







 

Some music for my ears

Yeah! Nu ska jag få mer låtar! Jag ska bara blogga lite och läsa lite andra bloggar innan jag ska sätta mig ner framför datan och föra över musik till min mobil. Jag har rotat igenom skåpet efter en massa skivor och det här kan ta lång tid, men jag ska stå ut! Let's bring som music!

Tandställning...:(

Fy vad jag är ledsen just nu, eller ledsen och ledsen, deppig i alla fall. Jag var ju hos tandläkaren idag och kollade mina tänder som växer fel och gissa vad hon sa, att jag ska få tandställning...:( Jag vill inte! Vill inte! Kan dem inte göra något annat? Jag vill verkligen inte....Dessutom så ska dem dra ut fyra andra tänder, tror dem inte att jag är livrädd? Dessutom så kommer jag säkert att behöva ha tandställningen i säkert ett år. Usch och fy, nu vill jag bara njuta av den tiden jag får utan tandställning. Det enda som är bra med det här är att jag får fina tänder efteråt.

You belong with me (Översättning)

Du pratar med din flickvän på telefon
Hon är upprörd
Hon blir galen på något du har sagt
För hon förstår inte dina skämt som jag gör
Jag är på mitt rum
Det är en typisk tisdags kväll
Jag lyssnar på den musik som hon inte gillar
och hon kommer aldrig att förstå din historia som jag gör

Men hon bär korta kjolar
Jag bär T-shirts
Hon är cheerleader kapten
Jag sitter på läktaren
Drömmer om dagen då du vaknar upp
och finner vad du har letat efter har funnits här hela tiden

Om du kunde se att jag är den som förstår dig
är jag och jag har varit här hela tiden
Du tillhör mig
Du till hör mig

Du och jag går längs gatan och jag bär mina utslitna jeans
Jag kan inte sluta tänka att det är så här det borde vara
Vi skrattar på en parkbänk, tänker för mig själv
Hey är inte det här lätt

Och du har ett leende som skulle kunna lysa upp hela stan
Jag har inte sett det på ett tag sen hon tog ner dig
Du säger att du mår bra
Jag känner dig bättre än så
Hey vad ska man göra med den tjejen

Hon har högklackat
Jag har sneakers 
Hon är cheerleader kapten och jag sitter på bänken
Drömmer om dagen då du vaknar och ser
vad du har letat efter har funnits här hela tiden

Om du bara kunde se att jag är den som förstår dig
Jag har varit här hela tiden så varför kan du inte se
Du tillhör mig
Jag står här och väntar vid din bakdörr
hela tiden så varför kan du inte veta
Älskling...
Du tillhör mig
Du tillhör mig

Oh
Jag kommer ihåg hur du körde till mitt hus mitt i natten
Jag är den som får dig att skratta
Jag vet när du kommer att gråta
och jag vet dina favoritsånger
Du berättar om dina drömmar
Tror att jag vet var du ska vara
Jag tror att det är med mig

Kan du inte se att jag är den som förstår dig
Varit här hela tiden
Så varför kan du inte se?
Du tillhör mig
Står här och väntar vid din bakdörr
Hela tiden
Hur kunde du inte veta?
Du tillhör mig

Du tillhör mig...

Har du aldrig tänkt kanske?
Att du tillhör mig...

Du tillhör mig...


                                    

(Twilight)



Twilight. Gud vad jag älskar Twilight! Jag är inte så hysterisk som vissa är, men ni måste hålla med mig om att både filmen och böckerna är sjukt bra? Detta är ganska komiskt då jag faktiskt total dissade filmen. Shit vilken dissning jag gjorde. Jag tror att ni kan hitta min recension av filmen i arkivet för maj 09. Nu tillbaka till ämnet. Jag är sjukt sugen på att se filmen igen och faktiskt försöka njuta av filmen och inte sitta och sukta efter godis som inte finns hemma hela filmen, kanske blir lättare att se filmen då. Dessutom så MÅSTE jag köpa fjärde boken. Jag försöker leta efter den i pocket eftersom det blir mycket billigare att köpa pocket.

New Moon

Nu har trailern till New Moon kommit, är det bara jag som längtar?


Skolan närmar sig...

Många har redan börjat skolan den här veckan, men inte jag :D Jag börjar nästa vecka på måndagen. Skittråkigt, I know, men jag måste. Jag tänkte faktiskt packa upp min påse och väska med skolböcker från femman och lägga undan det någonstans där jag inte ser skiten. Nu ska vi inte tänka mer på det! Jag har ju faktiskt några till dagar på mig här nu. Idag är det ridning, jippie! Jag har saknat alla från ridgruppen ganska mycket faktiskt. Hoppas det INTE kommer någon ny för då kommer vi bara att få skritta, trava och galoppera hela lektionen, BORING. Jag vill göra saker! Och imorgon ska jag ju gå på Agnes konsert på Gröna Lund på kvällen. Det var så länge sen jag såg henne sist, det behövs en konsert nu så jag inte tappar intresset för henne! På lördag tänkte jag åka och köpa lite saker inför skolstarten. Jag ska bara komma på vad jag behöver först XD Någon som vill följa med mig och handla?



Vet inte varför jag kom på det här men jag har börjat gilla Taylor Swift. Ni vet den snygga countrysångerskan som hade ihop det med Joe Jonas? Och nu pratar jag om att jag gillar hennes MUSIK.

 

Vanessa vs Ashley

Både Ashley och Vanessa har haft två stora roller i Disney-filmen High School Musical. Båda två är riktiga skönheter och båda två är väldigt framgångsrika. Men vem är bäst? Såhär tycker jag, skriv gärna vad du tycker i en kommentar.

1. SKÖNHET



Båda två är riktiga skönheter. Vackra som bara den. Vanessa
med sitt mörka hårsvall och Ashley med sitt blonda (som då och
då ändras till en brunare nyans). Men vem är vackrast? Jag tycker
att Vanessa ser mer "naturlig" ut om ni förstår vad jag menar. Ashley
känns ibland som lite fejk. Så för mig är Vanessa sötast. Men Shley är
såklart också söt!
VINNARE: VANESSA


2. KARRIÄREN



Då kommer vi till karriären. Båda två har en lovande karriär och
båda började ju i filmen High School Musical. Ashley är väl den
som nästan har lyckats få bort Disney stämpeln från sig, men
Vanessa är på god väg. Som skådespelerskor så tycker jag nog
att Ashley är bäst då hon är den som kan spela mest olika roller.
Vanessas roller är nästan alltid likadana. När det gäller sången
så gillar jag nog Vanessa mer. Gillar låtarna mer och jag gillar
hennes röst mer. Svårt val det här...
VINNARE: VANESSA


3. ROLLFIGURER



Det här kommer att bli lätt. Båda två medverkade ju i High School
Musical filmerna. Sharpay spelade dramadrottningen/divan Sharpay
Evans. Gabriella spelade den söta och oskyldiga Gabriella Montez.
I det här fallet blir det lätt. Om ni kollar på bilderna så ser man vem som
spelar bäst.

VINNARE: ASHLEY

Gullunge <33

Titta vems släkting som är med i Strengnäs Tidning



I väntan på ... I väntan på att både festen och de berömda tornerspelen ska starta väntar här grabbarna från Enhörna på tiger- teater och berättar att de i går såg en älg. - Vi har klättrat på Jakobs stege också, så vi har redan träningsvärk, konstaterar Sebastian Eveland, 7 år, och Lukas Asplund, 7 år.Fotograf: Strengnäs Tidning

(
Sebastian till vänster)

Zanessa bröllop

Äntligen smäller det! Gud vad jag har längtat! Zac Efron och Vanessa Hudgens GIFTER SIG. Snart blir dem Mr och Mrs Efron, gud vad roligt!  De har ju vart ihop i, tre år? Då är det väl nästa på tiden att det blir ett bröllop. De har ju verkligen bevisat att de älskar varandra med allt dem har gått igenom. Först Vanessas nakenskandal och sedan ryktena om att Zac Efron ska ha gått på hemliga dejter med Megan Fox. Trots allt det så har dem hållt ihop. So happy!


Fy...

Slog ihjäl sin dotter med en skiftnyckel

Caroline blev 13 år. Caroline blev 13 år. Foto: PRIVAT Mängder av blommor har lagts vid porten till huset där 13-år Mängder av blommor har lagts vid porten till huset där 13-åriga Caroline bodde. Foto: SCANPIX

Caroline, 13, fick 20 slag i huvudet

Pappan blev rasande på sin 13-åriga dotter.

Framför de andra familjemedlemmarna slog han i hjäl henne med en skiftnyckel.

Vansinnesattacken inträffade mitt på söndagseftermiddagen i danska Odense.

När dottern drog fram en kniv under ett familjegräl gick den 40-åriga pappan gick till attack.

13-åriga Caroline fick ta emot flera kraftiga slag mot huvudet med en skiftnyckel.

Hon avled senare på sjukhus.

Ville slå medvetslös

Pappan säger själv i förhör att han i raseri slog henne ungefär 20 gånger i huvudet och i ansiktet.

- Jag ville bara slå henne medvetslös, sade han på måndagen i rätten.

Han sade att han ofta hade konflikter med sin dotter som han beskrev som "schizofren". I ena sekunden söt och snäll, i den andra helt annorlunda.

På söndagen var Caroline arg för att hennes 17 månader gamla lillebror kommit in och stört henne och på rummet.

- Hon var rasande. Och plötsligt sa hon " Nu ska jag gå och skära i kärringen" (hon syftade på sin styvmor).

Caroline och hennes tvillingbror bodde tillsammans med pappan, hans nya kvinna och deras son.

"Jag dödade henne"

- Hon drog fram en hobbykniv och började peta mig i magen och armarna. Jag började inte blöda mycket, men det svartnade för mina ögon, säger pappan.

Han förklarade sin attack med att han ville slå Caroline medvetslös så att hon inte skulle kunna skada styvmamman och deras son.

Enligt Ritzau var både Carolines styvmor, Carolines tvillingbror och det yngre syskonet hemma.

- Jag tror jag har slagit ihjäl Caroline, ska pappan ha sagt till styvmamman som skrikande ringde 112.

Mamman får nu psykologhjälp och tvillingbrodern bor tillfälligt hos en annan familj.

Den 40-åriga pappan är häktad för mord, men nekar till brottsrubriceringen. Han vårdas på sluten psykiatrisk avdelning.


Hatar, hatar, hatar

Okej, ni som känner mig har nog redan listat ut vad detta inlägg ska handla om. Just det, tandläkaren. Fy för det! Hatar att gå till tandläkaren. Dessutom så får jag alltid så dåliga tider. På fredag ska jag kolla mina tänder som växer fel och vi ska vara där 08:15, FÖR TIDIGT! Räkna med att jag kommer att vara en sur människa den dagen, fram tills på kvällen. Oops, jag har inte berättat för er. På fredag kväll ska jag se Agnes på Grönan! Jippie! :D Om jag ser bra och kan ta bra bilder så LOVAR jag er att ni ska få se dem.

Puss på er så länge!


Fotbollsträning, yes but no

Blandade känslor här. Såklart ska det blir roligt att få spela fotboll igen efter Gotland, but no vad jobbigt det låter i mina öron. Skulle hellre kura ihop mig i soffan med en påse chips, ett glas cola, en Beck-film och nyduschad med hela familjen omkring mig. Det får väl bli efter träningen. Ses efter träningen, eller imorron! Få se!

Ciao!

Älskling <33


Har saknat dig så mycket älskling <33 Två veckor sedan vi träffades :( Idag ska jag vara med dig hela dagen. Vi ska ha så roligt och mysigt du och jag.
Haha, skulle kunna tänka mig att många missförstod det där X) Älskar att förvirra andra människor!
Självklart så pratar jag om Skrållan! Min lilla chivaffsing <33 Ska gå och hämta henne snart. Sen blir det mysa hela dagen.








TÄVLING

Nu ska vi starta en liten tävling här. Tävlingen handlar faktiskt om bloggar, rättare sagt, STORBLOGGARE. Vi pratar om Blondinbella och gänget.
Här i Sverige har vi många fantastiska bloggare/bloggerskor. Det har länge varit tjafs om vem som är bäst, vem som är snyggast, vem som tjänar mest o.s.v. Men hur är det egentligen? Who is the best? Jag vill ta reda på det! Men istället för att bara läsa bloggarna och sen efter några dagar säga: "Hon är bäst!" Nej, det är inte rättvist eller roligt. Men alla gillar tävlingar? Right? Då så, då blir det en tävling!
Under en viss tid kommer jag bedöma olika saker som gäller bloggarens blogg eller bloggägaren själv. Det kan vara t.ex uppdatering eller design, fattar ni? Bra!
Nu när ni har förstått själva tävlingen så ska jag presentera bloggarna...

BLONDINBELLA
DESSIE
FOKI
KENZA
KISSIE
PAOW
STINA-LEE

Har jag glömt någon? Inte? Bra! Då ska jag presentera "nykomlingen" som jag kallar henne. Oops, nu avslöjade jag att det var en tjej. Okej, vi fortsätter. Nykomlingen är en bloggerska som jag tror kan bli en riktigt stor bloggare. Hon har vart med i Idol och hon har runt 1000 besökare varje dag om jag minns rätt. Here she comes...

YAZMINA

Då var alla presenterade. Under en vecka kommer jag bara att läsa bloggarna, nothing else. Jag vill veta hur bloggerskorna beter sig, hur dem är o.s.v. Sen återkommer jag om mer!

Ciao!

Remember this?

1. Hur gammal är du om fem år? 16
2. Vem var den sista du träffade? Mamma
3. Hur lång är du? Runt 1.60 skulle jag tro
4. Vilken var den senaste film du sett? Jagad
5. Vem ringde du senast? Ingen aning
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Lyssnar på musik, datan :) <33 Till Elin 
7. Vad är dagens planer? Dagen är slut XD
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms helt klart
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta :)
10. När såg du senast din mamma? För typ tio minuter sen
11. Vilken ögonfärg har du? Blågrön
12. När vaknade du idag? 09:02
13. Har du någon gång hittat en katt? Nja, inte precis, men nästan
14. Vilken är din favoritplats? Det spelar ingen roll var jag är, det spelar bara roll vilka jag är med
15. Vilken plats föredrar du minst? Som sagt, läs ovan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis på en scen
17. Vad skrämde dig som barn? Mycket, men bl.a mördare
18. Vem fick dig att skratta senast? Anneli
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Vad är det för fråga? :P
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? En
23. Hur många landskap har du bott i? Ett, Södermanland i mitt hjärta
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Ett par fina skor är alltid sköna, strumpor HATAR jag om de tinte är knästrumpor, barfota är alltid skönt om man har ont i fötterna
25. Är du social? Sådär
26. Vilken är din favoritglass? Chokladglass elr Daimstrut
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Mycket :P
28. Tycker du om kinamat? Vissa sorter, ja
29. Tycker du om kaffe? Ja
30. Vad dricker du till frukost? Varm Choklad 
31. Sover du på någon särskild sida? Kan nog sova på vilken sida som helst
32. Kan du spela poker? Nej
33. Tycker du om att mysa? Ibland, om jag är på humör
34. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, men pappa gör
35. Vill du ha barn? Ja, helst två stycken
36. Kan du några andra språk än svenska? Lite franska och ganska mycket engelska 
37. Har du någonsin åkt ambulans? Nej och jag hoppas att jag aldrig behöver göra det
38. Föredrar du havet eller en pool? Havet
39. Vad spenderar du helst pengar på? Oj, svår fråga...
40. Äger du dyra smycken? Har inte köpt många av mina smycken själv så jag har ingen aning
41. Har du någon gång testat narkotika? Nej och kommer aldrig att testa
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Pasta med pesto
43. Välj ett ärr på din kropp? Har så många på benen så det går inte att välja
44. Vad hände? Kliade sönder myggbett
45. Vad har du för ringsignal? Toxic-Britney Spears
46. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Tror det, mamma och pappa har nog bättre koll på det
47. Flirtar du mycket?  Nej, är otroligt blyg
48. Vilken var den senaste bok du läste? När jag hör din röst  
49. Läser du dagstidningen? Ibland
50. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, men jag brukar köpa Julia 
51. Vilken radiostation lyssnade du på senast? RixFm
52. Vad har du för mobil? Sony Ericsson W595
53. Vad har du på dig nu? T-shirt och shorts
54. I vilka länder har du varit i? Sverige, Danmark. Finland, Ryssland, Tyskland. Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, USA.

Duktiga sångerskor

Det finns många oupptäckta talanger över världen. Bl.a finns det väldigt många duktiga sångerskor. Jag tänkte lägga upp några duktiga sångerskor nu och skria någon rad om vad jag tycker om dem. Njut!

 

Den här sångerskan hittade jag inget namn på. Hennes röst är helt underbar och
man kan inget annat än älska henne. Hon är väldigt söt så hon har utseendet med
sig. Det är alltid ett plus, men inte så viktigt. Hon har defenitivt valt rätt låt. Hon verkar
ha det lite kämpigt när hon måste gå upp högre med rösten i låten, men hon gjorde
det ändå bra. Hon verkar ganska nervös och kollar nog mer på texten än in i kameran.
Men som sagt, hon gjorde det bra.



Ursäkta mig men, FY FAN VAD BRA! Shit vilken röst! Hon är ju helt fantastisk!
Klart att tjejen ska få ett skivkontrakt. Hon tar en uttjatad låt och gör en egen
version av den som e så jävla bra att man skulle kunna börja gråta. Dessutom
har jag aldrig hört någon spela gitarr lika bra som hon gör. Jag är fortfarande
chockad. Jag har aldrig hört något bättre, sorry Brittan, men hon är bättre.

Världens bästa kusin

Igår konfirmerades min kusin Anneli. Själva konfirmationen var lång och ganska tråkig. Jag är ju inte precis en kristen människa jag och det är väl egentligen inte någon i våran släkt. Efter konfirmationen åkte vi hem till Anneli och hennes familj och åt lunch och fikade. Synd bara att vissa inte kunde komma :( Fast våra kusiner som bor i Jakobsberg (?) kom ju i alla fall. Om ni undrar så brukar vi inte träffa dem så ofta, lite synd.
Om ni undrar över rubriken så vill jag säga att. Jag har kanske inga syskon, vi är ingen stor familj. Men jag har många ksuiner och hela våran släkt är en del av familjen. Så i stort sätt har jag världens största och bästa släkt. Anneli är den bästa kusinen i hela världen och hon är verkligen BÄST.

Konfirmation

Idag så ska jag gå på konfirmation. Eller vad det nu heter. Det är min andra somjag går på och det ä min kusin Anneli som ska konfirmera sig. Jag vet inte riktigt när vi kommer hem men jag gissar på sent. Så förvänta er inte mycket bloggning idag. Jag ska försöka att ta lite bilder.

Ciao!

Everytime (Översättning)

Se mig, ta min hand
Varför är vi främlingar när
Vår kärlek är stark
Varför fortsätta utan mig?

Varje gång jag försöker att flyga, faller jag
Utan mina vingar, känner jag mig så liten
Jag tror att jag behöver dig, älskling
Och varje gång jag ser dig i mina drömmar
Jag ser ditt ansikte, det jagar mig
Jag tror att jag behöver dig, älskling

Jag får mig att tro att du 'är här
Det är det enda sättet för mig att se klart
Vad har jag gjort?
Du verkar komma över det här så lätt

Varje gång jag försöker att flyga, faller jag
Utan mina vingar, känner jag mig så liten
Jag tror att jag behöver dig, älskling
Och varje gång jag ser dig i mina drömmar
Jag ser ditt ansikte, det jagar mig
Jag tror att jag behöver dig, älskling

Jag kanske har gjort så att det regnar
Snälla förlåt mig
Min svaghet gav dig smärta
Den här sången är min förlåtelse

På natten ber jag
Så snart ditt ansikte vill försvinna

Varje gång jag försöker att flyga, faller jag
Utan mina vingar, känner jag mig så liten
Jag tror att jag behöver dig, älskling
Och varje gång jag ser dig i mina drömmar
Jag ser ditt ansikte, det jagar mig
Jag tror att jag behöver dig, älskling






Översätta låtar

Nu är ridlägret över :( Tråkigt, men så är det. Jag är ändå glad att det har varit så bra. Man har liksom haft en frihet att inte behöva göra något hela tiden. Det kändes inte som om man stressade mellan olika saker hela tiden, så skööönt. Under hela veckan hade jag Pållan. Pållan är jättefin och snäll och bra. Fast jag har haft lite problem med henne under veckan som vi inte behöver ta upp här. Nu ska vi sluta prata om ridlägret.
Jag har hittat världens sjukaste hobby, eller hobby, vad man nu ska säga. Jag tycker att det är jätteroligt att översätta ltåar från engelska till svenska. Britney låtarna är roligast. Jag ska väl fortsätta med det och lägga upp någon översättning senare på bloggen.

Ciao!

Sorglig låt....

Enligt många så ska en sorglig låt vara en låt med sorglig melodi och en sorglig text som oftast handlar om svek eller död. Inte enligt mig. Jag har hört många sorliga låtar. Men Piece of me med Britney Spears tar nog ändå priset. Den ses ju inte som speciellt sorglig, men om du lyssnar noga på texten så är den faktiskt sorglig. Jag tänkte översätta texten här för er, tänk på texten.

Jag är fröken American Dream sen jag var sjutton
Det spelar ingen roll om jag dansar på scenen
Eller är på semester vid Filippinerna
De visar fortfarande bilder på min rumpa i tidningarna
Vill du vara en del av mig?
Vill du vara en del av mig?

Jag är flickan som alltid gör dåliga saker
En annan dag ett annat drama
Jag gissar att jag inte kan se att dem gör mig illa
När jag försöker att vara en mamma
Och med ett barn på min arm
Så tycker dem att jag är en utomordentlig intjänare

Jag är fru "Vill du vara en del av mig?" av dem rika
och kända
Jag är fru "Herregud vad Britney är skamlös!"
Jag är fru "Extra! Extra! Kolla vad Britney har gjort!"
Jag är fru "Hon är för smal, hon är för fet"

Jag är fru "Vill du ha en del av mig?"
De ber mig att dra till helvetet
Jag hamnar i slagsmål med paparazzis
Som jag flippar ut på
De hoppas att jag hamnar i ödeläggelse
De hoppas att jag slutar i en avgörande domstol
Är du fortfarande säker på att du vill vara en del av mig?

Jag är fru. "Mest trolig att hamna på TV för att ha gjort något på gatan"
Som att gå och handla
Skojar du med mig?
Inte konstigt att det finns panik i den här industrin
Jag menar snälla, vill du vara en del av mig?

Jag är fru "Vill du vara en del av mig?" av dem rika
och kända
Jag är fru "Herregud vad Britney är skamlös!"
Jag är fru "Extra! Extra! Kolla vad Britney har gjort!"
Jag är fru "Hon är för smal, hon är för fet"



Ungefär så. Jag har ändrat på lite saker för att det inte ska låta för konstigt, men inga stora förändringar. Förstår ni nu varför jag tycker att den är sorglig? Tänk att ha det såhär ugnefär varenda dag? Inte konstigt att Britney spårade ur! Det skulle nog vi alla göra om vi hade det såhär.


Vänner

Vänner är bra att ha, vänner är dåliga att ha.
Vänner hjälper en, vänner sviker en.
Vänner är snälla, vänner är dumma.
Vänner trösta, vänner sviker.

Kan någon berätta för mig vad en vän är för något?
Eftersom ni inte har gjort det, ni sviker mig gång på gång
Jag vill veta, veta vilka ni är
Hur kommer det att bli?
 
Jag är rädd, varenda sekund
Rädd att jag har förlorat er
Jag vet inte vad jag ska göra
Ser ni inte att jag lider

Tack du underbara människa som ställer upp och älskar mig'
Varenda sekund av mitt liv
Inte för att du måste, utan för att du älskar mig
Du är mitt allt

Och så är det ni, som inte säger något, men som förgyller mitt liv
Ni tre är mitt allt, jag älskar er så, ni sviker mig aldrig
Jag älskar er så

Om ni två bara kunde se
Att när jag inte är med dem här människorna
Lider jag
Det är hemskt, det är fruktansvärt

Kom tillbaka till mig
Vill ha er
Hos mig
Som det var förut
När "hon" inte fanns

"Hon" förstörde mitt liv
Om hon inte fanns skulle allt vara som förut
Vi skulle vara glada
Inga bekymmer
Ingen som gör något dumt
Ingen som tänjer på gränserna

Om bara hon inte fanns skulle jag vara så glad...

HJÄLP MIG!! KOM TILLBAKA!!


IDOL

Alla älskar Idol, eller har jag fel? Jag ÄLSKAR i alla fall Idol och skulle nog inte kunna leva utan det, man kan nog säga att jag är lite av beroende av Idol. I höst kommer ju en ny säsong, Idol 2009. Lite flashbacks från tidigare säsonger skulle väl vara roligt? Vi startar med några roliga klipp!
object width="425" height="344">






Ridlägerdag 2

Hejsan!

Igår så började ridlägret men jag hann inte blogga om det igår då jag bloggade så mycket om Gotland. Men igår fanns det väl inte så mycket att berätta om ändå. Idag så var det andra dagen. Vi red och smörjde träns, typ. Jag hade samma häst som igår, Pållan. Pållan är en jättefin fuxfärgad häst. Läs ordet HÄST och inte PONNY. Hihi :) Hon är bara lite nervös av sig men annars är hon jättefin. Hoppas jag får ha henne imorgon med :) Om ni undrar så är det ett dagsläger där man åker hem och sover hemma. Ridlägret håller på tills på fredag.

Puss och hej tills vi hörs igen!

Gotland 09

Igår kväll vid sjutiden kom vi hem från Gotland. Vi har haft det så himla skönt, gud vad jag har njutit. Jag behövde en riktig wekend där jag bara fick slappna av och bara göra det jag ville och inga måstensaker. Tyvärr så har jag inte hunnit bloggat förrän nu då vi igår kväll packade upp, åt middag o.s.v. Idag så har jag varit på ridläger och då har de tinte heller funnits någon tid. Men nu ska jag berätta!

Söndag!

På söndagen åker vi till Fårö från Visby (P18) där vi har haft cup sedan onsdagen. På vägen stannar vi hos Ewa då hon har ett "hus" på Gotland och hälsar på henne och Skrållan och fikar. När vi kommit fram till Fårö så går vi ner och badar vid Sudersand. Det var så skönt att bara ha 200 m från havet.


















Måndag

På måndagen tog vi en slappardag och rörde oss inte ur Sudersands området. På förmiddagen var vi och badade nere vid stranden, skitfin strand. Vit pudersand och klarblått havsvatten. På eftermiddagen så spelade vi minigolf och åt glass vid campingen.














Tisdag

På tisdagen var det lite halvtaskigt väder. Vi begav oss ut till Langhammar och kollade på raukar och fina stenar. Raukar är så coola! Aja, sen så åkte vi till Slite och handlade. Vi skulle rida nästa dag och vi hade inga bra skor, så vi var tvungna att köpa gummistövlar till mig.
















Onsdag

På onsdagen besökte vi Blå Lagunen på ön Ar (om det nu var en ö). Blå Lagunen var ett jättefint kalkbrott med fint vatten. Men sen kom alla människor och gjorde vattnet grumligt. Väldigt tråkigt, så jag föredrar nog Sudersand mera. På eftermiddagen så red vi. Vi red vid Ihre Gård. Ihre Gård ligger vid Ire och är ett mysigt ställe där man kan fika, bada, kolla på djur och rida. Jag och Jennifer red en timma ute i skogen på hästarna Kardus och Irina (jag red på Irina).










Torsdag

På torsdagen tänkte vi köra en långdag på stranden. Så vi åkte ut till Norsta Auren där vi trodde att det skulle vara fint, men nej, det var det inte. Så vi körde förbi något bageri, köpte bullar, åkte tillbaka och åt lunch och gick sedan ner till stranden och var där resten av dagen.


Fredag


På fredagen gjorde vi mycket. Först så åkte vi till Lummelundagrottan och gick visningsrundan runt i grottan. Lummelundagrottorna är verkligen något jag rekommenderar. Det finns något för alla åldrar. Från 3-6 år så finns det Knattegrottan. Jag vet inte riktigt vad det är för något eftersom jag aldrig har varit där inne. Sen kommer Visningsgrottan som är öppen för alla åldrar. Där får du följa med en guide som berättar om grottan och det var den turen vi gick. Våran guide hette Maria och hon var JÄTTE duktig. Sen så finns det grottäventyr och det är från 15 år. Då får man det lite mer äventyrligt. Efter Lummelundagrottorna så åkte vi till Krusmyntagården och tittade in i affären. Det enda jag var intresserad av var godiset XD Efter det åkte vi in till Visby och kollade runt lite och åt middag.






































Lördag

På lördagen ville vi njuta av stranden hela dagen, och det gjorde vi. Från kl.11 till kl. 17 ungefär var vi på stranden och njöt av det fina vädret och stranden.


Och på kvällen tittade den här lilla filuren in!








Söndag

På söndagen var det dags att åka hem :( Fy vad tråkigt, fast jag hade lite hemlängtan.


RSS 2.0