Gotland, here we come!

Nu åker vi till Gotland och stannar där i 1 och ½ vecka. Jag kommer inte att blogga medans vi är dr då jag inte har tillgång till någon dator. Så vi ses efter Gotland!
Ciao!

Skivbolagsmiss?

Jag är följer bloggen posh24.se slaviskt eftersom jag är väldigt kändisfixerad och på bloggen står det BARA om kändisar och det senaste skvallret.
Det senaste jag läste var en stor skivbolagsmiss som skedde mellan Beyoncé och Kelly Clarksson. Båda två hade spelat in en varsin låt som lät väldigt lika. Eftersom Beyoncés "Halo" släpptes först så var ju Kelly på skivbolaget att dem inte skulle släppa hennes "Already Gone". Men skivbolaget lyssnade inte och släppte låten, vilken miss!
What to do? Ja, vilken låt gillar ni bäst?Idol-Anna har fått ett skivkontrakt

Alla kommer väl ihåg Anna Bergendahl från Idol med den häftiga rösten? Det gör i alla fall jag! Jag kommer ihåg att jag röstade på henne flera tusen gånger varje gång och njöt av varenda framträdande som hon gjorde i Idol och såg det om och om igen på Youtube. Jag ver beroende av hennes röst. När jag såg Idolerna i Handen Centrum så åkte jag bara dit och stod i den där trängseln för att se Anna, men hon kom inte, f*n vilken besvikelse.
Men nu kan jag snart få njuta av hennes egen musik, för hon har fått ett skivkontrakt! :D OMG, vad jag är glad :D Redan i maj uttalade hon sig om att singel och skiva kommer snart. Väldigt snart hoppas vi på ;)Nu är det bara lite kvar!

Imorgon åker vi till Gotland :D Jippie! :D Och så får jag träffa Jennifer, saknar henne jättemycket :(
Men innan man åker iväg måste det ju göras saker, som det här:


Lady Luck-Alice Svensson

Visste ni att Alice skulle släppa en skiva eller är det bara jag som är lite efter nu igen? Ni vet Alice från Idol 2008. Jag gillade henne inte alls i Idol men låten är faktiskt ganska bra.


Uppvärmning

Precis som i fotboll, simning, innebandy och allt vad det kan vara så måste man värma upp, även om man bara ska sjunga så måste man värma upp. Här nedan förklarar jag dem olika övningarna och hur man ska göra.

Andningsövningar. Andningsövningarna är dem lättaste och också dem bästa, enligt mig. Du andas in ett djupt andetag och blåser sedan ut på S. Repetera övningen ca. 5 ggr och byt sedan bokstav till F och R. När du blåser ut på R är det viktigt att du låter som en katt och inte som en ringklocka. Övningen ger bra stöd i magen.

Fladderläppar. Andas in ett djupt andetag och blås ut så att du fladdrar med läpparna. Övningen behöver inte repeteras och det gör så att läpparna slappnar av.

Bentöjaren. Jag har ingen aning om vad namnet och övningen har gemensamt, men den heter så i alla fall. Ställ dig med rak rygg och böj dig sakta ner mot tårna. Försök att ha så raka ben som möjligt. Jag har ingen aning om vad övningen har med sångrösten att göra.

Koncentrationen. Håll armarna som i en cirkel framför dig med tummarna uppåt. Fäst blicken på en tumme och för tummarna som i en cirkel runt dig. Turas om vilken tumme som du tittar på.

Första fotbollsträningen

Nu är det första fotbollsträningen på länge, på en, eller kanske t.o.m två månader. Det ska bli roligt, men samtidigt väldigt jobbigt, gud vilken träningsvärk jag kommer att få! Samtidigt så är det bra träning inför Gotland.
Idag har ju sprungit fram och tillbaka och försökt förbereda mig inför Gotland. Som sagt, det känns som om vi ska vara borta en månad. Längtar så tills på onsdag, två saker. Ett; Jag får träffa Janniefer för första gången på typ två veckor, jippie :D Två; Vi ska till Gotland :D

Nu förbereder vi oss!

Nu förbereder vi oss här hemma inför Gotland. Gud, det känns som om vi ska vara borta i en månad typ, men det är ju bara 1 och ½ vecka! Det ska tvättas, packas, fixas med Kurre m.m. Puh, ne nu ska jag återgå till vardagen! T'nkte dela med mig med mig av den här låten. Jag kanske är lite efter men den e så bra!


Träskor...Träskor. Sommarens hetaste mode i skovärlden är väl gladiatorsandalerna och träskorna. Träskorna är mycket uppskattade av många. Det finns många olika varianter av träskor. Det finns med klack, vanliga m.m. Själv så gillar jag inte träskorna alls, usch och fy. Skorna är ju bland det fulaste som har skådats! Vanliga svarta eller liknande att ha hemma och ha om man bara ska gå ut en snabbis är väl helt okej, men att gå runt i ute på stan? Aldrig i livet!

I'm back!

I'm back bitches!
Nu e jag tillbaka från "vischan" som pappa så fint kallade det. Jag fick ingen direkt landet känsla när jag kom dit, men mysigt var det i alla fall :) Tyvärr så tog jag inga bilder men jag lovar bra uppdatering fr.o.m nu eftersom vi åker till Gotland på onsdag och är borta i 1 och ½ vecka.

Landet, Vischan, kalla det vad ni vill

Nu blir det dålig uppdatering å ett litet tag för idag åker jag till landet vid Norrtälje där jag ska spendera denna dag och halva söndagen. Så vi ses efter det!

Så länge får ni njuta av denna låt!Janet Leon

Gud vad jag har fastnat för den här tjejen! Hon sjunger ju så j*vla bra! Hur kan jag ha missat henne? För er som inte har någon aning om vem hon är så var hon med i TV4's program Made in Sweden där hon och Kim Fransson deltog. Med hjälp av Laila Bagge, Andreas Carlsson och Anders Bagge skulle dem båda få släppa sin debutskiva. Mellan Kim och Janet så är Janet absolut min favorit. Hon har en röst som påminner lite om Mariah Careys eller Leona Lewis och hennes låtar är jättebra. Synd bara att hennes skiva innehöll så få låtar, men bra är dem i alla fall.
Här delar jag med mig av mina favoriter:

Chinnie Hissar...Bra sångerskor. Finns det något bättre än bra sångerskor. Visst, bra sångare är bra, men bra sångerskor är nog snäppet bättre. Sångerskor som Mariah Carey, Janet Leon och Britney Spears berör mig verkligen. Jag kan sitta och lyssna på deras musik flera dagar i sträck utan att tröttna på det. Det låter så himla underbart.
Även oupptäckta sångerskor är bra. Så om ni tycker att ni själva sjunger bra och har en video när ni sjunger, eller kanske en kompis som ni tycker sjunger bra har en video, så får ni gärna skicka en kommentar med länken.
Och ni sångare, känn er inte kränkta, men sångerskor är liiite bättre ;)

Färjekrock i Nynäshamn

Nynäshamn. Två passagerarfärjor, MS Gotland och Gotlandia II, har krockat i Nynäshamn.

- Bägge fartygen har gått in till kaj i Nynäshamn. Tre passagerare är lätt skadade. En har förts till sjukhus och övriga har tagits om hand, säger Jan-Erik Rosengren, vd på Rederi Gotland.

MS Gotland ska ha kört in i snabbfärjan HSC Gotlandia II i tät dimma.

- Det var väldigt dimmigt. Kaptenen tutade några gånger sedan bara small det och allt skakade. Plattor i taket rasade och fönsterrutorna gick sönder på nedre däck. Det blev panik, man vet inte vad som hände, säger Ulrika Bond, en av passagerarna.

Rickard Falk var med på Gotlandia II.

- Vi kände stora svallvågor och fartyget gungade kraftigt. Sedan hördes en smäll och vi trodde att vi gått på grund. Då spred sig panik ombord och folk började ta på sig flytvästar, berättar han.

Flera resenärer vittnar om att det dröjde bortemot en kvart innan information gick ut på färjan om vad som inträffat.

- Vi fick inte veta någonting först. Till slut sade en darrig röst i högtalarna att vi skulle sitta ner och hålla oss lugna, säger Peter Wikström, en annan passagerare.

Båda fartygen ligger vid kaj i Nynäshamn och alla passagerarna har gått i land.

Just nu inspekteras skadorna på fartygen. Ett pressmeddelande från Destination Gotland uppger att M/S Gotland har lättare skador medan HSC Gotlandia II har en större skada i skrovet.

"Det inträffade kommer naturligtvis att innebära störningar i trafiken", heter det i pressmeddelandet. Passagerare som lämnat telefonnummer vid bokningen kommer att få information per telefon eller via sms. För närvarande går det inte att boka om några biljetter eftersom färjornas skador nu analyseras och det är inte klart när de kan sättas i trafik igen.

Destination Gotlands snabbfärja till Grankullavik på Öland går enligt tidtabell.

Ombord på M/S Gotland fanns 1 338 passagerare vid olyckstillfället och på HSC Gotlandia II 579 passagerare.

Tror ni inte att man är lite nervös nu när vi ska åka till Gotland? Fy, jag hatar när sådana olyckor händer. Man blir liksom så rädd av att göra den saken då. förstår ni vad jag menar?
När vi skulle åka skidor för ca. 3 år sen så hade jag läst någonstans att det var stor olycksrisk att åka skidor. Självklart så blir jag jätterädd att pka skidor efter det.


Mycket kläder...

Herregud, nu har jag pratat om att rensa ur garderoben i säkert en månad, när ska det bli av? Jo, efter lunch idag. Då ska den rensas ur. Kläder ska slängas, säljas m.m.
Om jag hittar lite användbara kläder så LOVAR jag att ha en bloppis. Eller kanske ha en tävling där man kan vinna kläder. Jag kan tyvärr inte lova att det blir mycket kläder över som jag kan lägga ut på bloggen. Men vi får se.

Så länge får ni lyssna på den här underbara Brittan-låten, ciao!Gimmie More-Britney SpearsVar tvungen att dela med mig, har fastnat för låten <33

Lövhagen

Hejsan Hoppsan!

Åh vad jag har blivit kär i den hälsningsfrasen igen. Aja, idag så var vi vid Nynäshamn och badade vid et ställe som heter Lövhagen. Min mormor fyllde 67 igår så det var en liten present till henne, grattis mormor! Vi hade med oss Chicco och Skrållan också och dem uppskattade att få det lite lugnt omkring sig. Chicco badade lite och Skrållan badade inte alls. Av oss människor så var det ingen som badade, för att det var för kallt.
Jag tänkte dela med mig av lite bilder från idag.


Skrållan doppar tassarna efter att en våg har blött ner henne

Kolla vilken fin sten jag hittade <33

Här sitter jag med småttingarna, smilet bjuder vi på ;)

Skrållan ser ut att ha det skönt, eller vad tycker ni?

Gamla eller nya?

Många artister utvecklas ju under sin gång som artist. Ibland är det positivt och ibland är det negativt. Många artister upptäcks ju i unga år, som t.ex Hilary Duff. Jag läste en kommentar på youtube där det tydligen var en tjej som hade följt Hilary Duff sen hon var med i det här Lizzie:McGuire eller vad det nu hette (det är ingenting som jag följde). När Hilary upptäcktes var hon ung, söt och det var ingen "vulgär" dans då och tjejen som hade skrivit kommentaren hade då alltså klagat på Hilarys "dans", om ni fattar vad jag menar? Hennes kommentar blev besvarad med en kommentar som löd såhär: "Hilary är inte fjorton längre. Hon kanske vill utveckla sig mer och visa att hon inte är en liten barnunge längre?" Helt rätt svar!  Nu ska ni inte missförstå mig. Jag tycker inte att hela videon ska bestå av "det", men lite gör väl inget? Det visar ju bara att artisten har utvecklats.

En annan artist som har utvecklats enormt inom allt är Britney Spears. Jag gillar både den gamla och den nya Britney. Men visst har Britney blivit snyggare med åren?


Den gamla Britney gjorde sjysta låtar och sjöng alltid live, vilket var bra. Visst
var hon söt i sin pannlugg?


Den nya Britney är också bra och hon har blivit otrolig snygg med åren, jag
skulle ge mycket för att få se ut som henne i framtiden. Musiken har
förändrats enormt och hon har blivit en riktig artist!

Vilken är eran favorit? Den gamla eller den nya Brittan?

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Hejsan hoppsan!
Igår kväll så var vi och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jag är ledsen att behöva säga det, men den var inte bra.
De hade tagit bort så himla mycket från boken, man kom liksom inte in i filmen och det var för mycket onödigt med. Som t.ex, varför ska man ha så många scener med Ron och hon Lavender Brown? Det är väl ganska onödigt? Och varför ha en scen med när Kråkboet brinner ner? Det fanns väl inte ens med i boken? 
Jag ger filmen en fet p.g.a det jag nämnde ovan. 
Det enda som var bra med filmen var att det var ganska mycket humor med i den, jag menar, hur många gånger har ni skrattat åt Harry? Int emånga för mig i alla fall.
Ni vet när Harry och Dumbledore ska samla alla horrokruxer i boken? Dyker dem inte ner i skålan och är med när allting händer istället för att bara se på utan att vara där, förstår ni vad jag menar? De scenerna hade jag verkligen sett fram emot. Men näne, här ska vi förstöra hela filmen genom att inte ha med någon magi alls (typ). Det kändes faktiskt inte som en Harry Potter film, sorry.

Taxinge Slott

Idag så var jag på vid Taxinge Slott med mamma och min faster Jane. Taxinge är jättefint och det är en underbar havsutsikt man har därifrån. Dessutom så är det väldigt mysigt att sitta vid deras uteservering och fika eller äta en god lunch, eller varför inte gå deras lilla promenadrunda, eller titta i butikerna? Taxinge är absolut bäst, och tro mig, jag har varit på många "herrgårdar" och Taxinge är finast och bäst av alla. Nackdelen är att det ligger så långt bort från Tungelsta. 


En get

Ser ni grisen?

Här har ni slottet

Några gamla kanoner...

...som jag inte kunde låta bli ;)

Jag tyckte att det var lite fint med träden som stod i en cirkel


Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/821416/chinnieebloggse?claim=5aduxu8h6zr">Följ min blogg med bloglovin</a>

Borde dem inte få välja själva?

Ibland blir man så himla trött på alla känidsar hur dem behandlar sina barn. Det senaste jag störde mig rätt rejält på är Michael Jacksons barn. Stackarna, här har dem precis gått och förlorat sin pappa och då blir det ett j*kla bråk om vem dem ska bo hos, borde dem inte få välja själva?! Det har ju vart ett himla tjafs om vem dem ska bo hos. Först så är det ju barnens troliga biologiska mamma Debbie Rowe som dem för det första inte ens har träffat, vem i helvete vill bi hos någon som dem aldrig har träffat? Inte jag i alla fall och jag tror inte att barnen vill det heller. I Michaels testamente så stod det ju att Elisabeth Taylor eller hans mamma skulle ta hand om barnen. Jag tycker att både Elisabeth taylor och Jacksons mamma är alldeles för gamla för att ta hand om barnen. Snart går dem också bort och jag tror inte att barnen klarar av en till bortgång på så kort tid. Sen så är det ju Janet Jackson också. barnen vill bo hos janet och hon vill också ha barnen. Janet är ju den släkting som barnen har umgåtts mest med och Janet verkar också vara rätt person att ta hand om barnen.


Vem tycker ni borde få barnen?
Mariefred i bilder

Nu har jag dåligt samvete för min dåliga uppdatering, skärpning Linnea!!
Senast jag bloggade var i Torsdags och då var vi i Mariefred hela dagen. Vi åkte dit med ångbåten och när vi kom fram så var vi på någon Medeltida marknad, eller vad man nu ska säga. Det var en rolig uppvärmning inför Medeltidsveckan på Gotland.


Det gamla tåget

Visst e jag fin i min krona? Haha...

Holger äter äpple

Mariefred

Idag blir det en dag med dålig uppdatering, igen. Sorry! Men jag kommer att vara borta hela dagen och då är det svårt att uppdatera. Jag kan ju inte precis ta med mig min stationära dator. Så ni får faktiskt stå ut med det!
Idag så ska vi till Mareifred, typ hela släkten, roligt :)

Picknick på Hölö

Nu har vi kommit hem från Hölö, eller det var nog några timmar sen, men jag har inte orkat blogga.
Min kusin Dennis och hans tjej Kerstin har köpt ett hus vid Hölö och där hade vi picknick idag tillsammans med dem. Oj, nu skrev jag lite fel, det är en tomt som dem har köpt och dem ska bygga ett hus där senare. Tomten ligger 300 meter från havet och är verkligen mitt ute på vischan. Själv så skulle jag aldrig klara av att bo där. Det är liksom för långt ifrån allting, men dem tycker att det är mysigt.
Vi gick ner till sjön och badade, grillade korv, fikade m.m. Efter några timmar så åkte vi ner till Sandhamn? Jag vet inte riktigt vad det heter, men det var jättefint. Supermysigt. Vi åt glass och jag spelade minigolf för första gången i mitt liv. Jag vet, det låter kosntigt, men that's it. Här kommer några bilder från dagen!


Såhär såg sjön ut, vi gick i där

Här får ni se mer av sjön, fint?

Vi såg en orm på stigen (det var ingen farlig orm)

Bild över Skansunds skärgård (nu kom jag på namnet!)

Picknick

Idag ska vi till Hölö och ha picknick med min kusin Dennis, hans tjej Kerstin och deras lilla miniplutt Matilda. Matilda är världens gulligaste bebis och det är faktiskt bara tredje gången jag träffar henne, men det är lika roligt varje gång. Jag ska försöka att ta lite bilder också och ikväll så tänkte jag lägga upp något litet extra på bloggen.
Ciao!

Tröstätning

Det blev ingen Britney idag. Tråkigt som f*n kan jag säga, men det kommer fler chanser och jag har redan börjat spara till hennes nästa konsert här i Sverige. Runt 70 kr har jag redan fått ihop, yey! Nu ska här tröstätas. Ikväll så ska vi ha familjemys och äta lite gott och kolla på film.


Britney Spears

Det här är någonting som jag har hållt hemligt ett ganska långt tag för er. Jag vet inte om jag gjorde rätt eller fel när ajg inte berättade det för er. Men nu ska jag sluta babbla. Ikväll så ska jag kanske gå och se Britney Spears i Globen. Jag vet, kanske låter ju jättekonstigt, men det är så att mammas jobb har en logé i Globen. Om logén inte blir bokad av en kund så lottar dem ut biljetter på mammas jobb och mamma har haft turen att få en biljett. Får vi en till så går vi. Får vi bara en så får vi ser hur det går.

Britney har alltid varit min stora idol, och det är hon fortfarande. Jag tror att jag började gilla henne när jag var runt fem år. Här är mina favoritlåtar med henne.


Yey! Videoblogg!

Yey! Min första videoblogg! DOck är den från igår, but who cares?!

Finally!

Äntligen hittade jag mina jeansshorts! Herregud, ja ni vet hur länge jag har letat efter ett par shorts och äntligen hittade jag ett par. Jag hittade dem faktiskt inne på Cubus. Jag har verkligen INGENTING från Cubus (förutom shortsen då). 199 kr också gick dem på, fantastiskt! Åh vad jag är glad. Här kommer lite bilder!Igår kväll

Igår kväll så var jag ju hemma hos min faster Jane och firade henne och min kusin Joen. Jag hade jätteroligt! Susanne, Joens tjej, har också en trevlig släkt. Susannes syrra Johanna var där, Susannes mamma & styvpappa och Joen och Susannes kompis Patrik var också där med sitt lilla barn Ida, så gullig :) Maten var jättegod. Både Susanne och Jane gör otroligt god mat. Jag måste erkänna att jag tog en till portion bara för att det var så gott.
Jag lovade att ge er lite bilder, så här kommer dem!


Holger meckar med bilen

Visst är Joen fin i sin "tårthatt"? Haha...

Mormors väska var rolig tyckte Holger

Nu kör vi lite armhävningar

Kofta=KappAhl
Linne=WoW
Tunika & Leggings=Gina Tricot
Ballerinaskor (syns inte på bilden)= Din Sko


Lite bilder från promenaden

Morfar & Anki åkte hem tidigt idag och det var väl lite tråkigt, dem fick ju inte se Tungelsta ordentligt. Aja, jag fick med mig mamma ut på promenaden och vi gick igenom Konsum Parken så jag tog lite bilder.


Lekplatsen

Ett litet hus

Mamma tittar på blommorna

Jag tog ett kort på blommorna

Skrållan och blommorna

Födelsedagspresent till Jane

Nu ska vi åka iväg och fira Jane och Joen. Jane är min faster och Joen är min kusin. Båda två har fyllt år nu i veckan. Jag ska försöka ta lite bilder till kvällen.'
Ciao!

Jag ska bli en bättre fotograf!

Morfar & Anki sov över här i natt. Tyvärr så åker dem hem idag. De skulle till något annat ställe idag också. Men innan dem åker så ska vi ta en promenad runt Tungelsta så dem får se vad som har hänt här sen senast dem var här. Jag ska försöka få med mig Skrållan då också.
Tyvärr så vart det inga bilder från igår, jag glömde faktiskt att fota. Men jag ska försöka ta lite bilder idag under promenaden så ni får se lite hur Tungelsta ser ut också.
Ciao!

Det blir en bok!

Sorry för dålig uppdatering, men jag har inte haft något att skriva om.
Ikväll så kommer Morfar och Anki hit på middag. Min mormor och morfar är skilda och båda har gift om sig. Min morfar bor i Falun så vi träffas inte så ofta. Ikväll så kommer dem i alla fall hit. Jag har faktiskt varit duktig och dammsugit hela nedervåningen, pluspoäng till mig! Fast mitt rum ser ju ut som en enda röra, så jag får väl städa upp. Jag kanske ska byta lite kläder också, mjukisbyxor och t-shirt kanske man inte ska ha på sig på en middag? Plötsligt så blev det så mycket att göra. Aja, jag ska fortsätta med boken också. Det blir en deckare! Jag har läst lite om deckare på internet och hittat lite bra saker att veta och lite olika "deckarord". Nu behöver jag bara ett skrivprogram att skriva det i. Söker fortfarande skrivprogram? Någon som vet något bra? Vad använder ni?


"Nej mamma, tvinga mig inte att gå upp!"

Författardrömmar

När jag var liten så ville jag hela tiden bli författare.
Jag har alltid vart duktig på att skriva och läsa och när jag var mindre så skrev jag också lite böcker. Jag kommer ihåg att jag började på en bok för inte så länge sedan som jag sedan lade ner.
Nu så vill jag börja skriva igen och jag ´är intresserad av att skriva en deckare. Problemet är bara att jag inte har något bra skrivprogram.

Vad använder ni er av för skrivprogram? Vilket tycker ni är bäst?

Tacksam för svar!

Gröna Lund 2009

Vi fortsätter med våran tradition och åker till Gröna Lund, i år igen!
Igår så var vi på Gröna Lund. Jag, kusin Anneli och faster Gaby och faster Jane. Jag och Anneli åkte jääätemycket medans Jane och Gaby inte åkte så mycket.
Det började med att vi åkte in till Gröna Lund med spårvagnen. Vi var framme vid halv ett tiden och fick sedan stå i kö i ungefär en halvtimma innan vi fick åkband och entrébiljett. När vi väl hade kommit in på Grönan så var alla väääldigt hungriga, så vi gick och köpte mat. Jag, Jane och Gaby köpte kebab och vi var tvungna att stå i en lång kö, igen. När vi väl hade fått i oss maten så skyndade sig jag och Anneli till Kvasten och stod i kö i ungefär 20 min innan vi fick åka. Förstår ni hur trött jag är på köer?! Efter det så åkte vi Jet-Line, Popexpressen, gick i Lustiga huset, Radiobilarna och Lyktan. Den mest åka karusellen blev väl Jet-Line som vi åkte typ 6 ggr, haha, vi kan den utantill nu.
Efter middagen så åkte vi Jet-Line och Kvasten lite mera och min kusin åkte också Uppskjutet, kanske jag också borde ha åkt den? Skulle ni ha blivit stolta över mig då?
Aja, sen så åkte vi hem.
Det var sjuuuukt långa köer den dagen, jag har aldrig varit med om värre köer! Varmt var det också, som tusan. Ajdå. nu känns det som om jag bara klagar, SJÄLVKLART så hade jag KUUUUUUUUUUUUUL!!!!!!! :D


Nej, jag är ingen videobloggerska

Nu är det bevisat, jar är ingen videobloggerska.
Jag ställer alltid kameran fel, vet inte vad jag ska säga, mobilen ramlar m.m. Så det är ingen idé, jag ger upp. Kanske i framtiden, men inte dem senaste två åren i alla fall.
Nu ska jag snart packa och äta middag innan jag ska bege mig ut till Enhörna för att sova där inatt.
Så om ni ser mig så kan ni väl säga hej?
Ciao!


Vill ha bättre väder!

Gud, jag måste ha fott värsta väder nojan!
Herregud, jag är 11 år och bryr mig om vädret! Det är ju helt sjukt. Ända sedan midsommar har jag bloggat vääldigt mycket om vad det är för väder och liknande. Sjukt alltså...
I alla fall, idag så hade jag tänkt att vara lite med Zorro, vara ute med kaninen och packa väskan. För ikväll så ska jag sova hos min faster eftersom vi ska till Gröna Lund imorgon.
Jag ska skriva ett blogginlägg senare idag och sen blir det nog inget mer blogginlägg förrän imorgon kväll.
Ciao!

Surprise!

Nu är det dags för överraskning!
Jag har jobbat stenhårt med det här, men jag är klar och jag är stolt över mig själv.
Det här är en video tillägnad mina bästisar Carro och Jennifer. Carro, Jennie, jag saknar er mest i hela världen. Jag kommer alltid att vara eran bästis. Best Friends 4-ever <33


Jag? Videobloggerska?

Nu sitter jag här och väntar på att Ewa ska öppna butiken så att jag kan hämta lilla underbara Skrållan.
Tänk att jag har vart en hel helg utan att få se eller vara med de små liven, helt fantastiskt att jag har klarat mig. Jag och Skrållan ska ha så mysigt idag. Jag tänkte bada henne också. Sen så måste jag ju inviga mina nya saker som jag har köpt till dem. Hund-Chokladen som jag köpte till dem tyckte dem var gott, en stor favorit. Jag köpte Hund-Chokladen på Arken Zoo inne i Globen Shopping för bara 39 kr, dock är chokladkakan liten och är precis som vanlig choklad. Så den smälter i solen, så ta inte med den ut på en långpromenad som belöning i varmt väder.
Jag tänkte prova att videoblogga under dagen också, så håll utkik ;)

P.S!! Glöm inte Månadens Blogg tävlingen!!

Tänk om det finns annat än människor?

Nu har jag precis jobbat klart med min lilla överraskning som är till er läsare, och till mina fina bästisar.
Jag ar jobbat med den hela eftermiddagen så jag hoppas att den blir bra.

Nyss så har jag kollat på den nya serien som börjar på ettan, Being Human. Någon annan som såg på den? Vad tyckte ni?
Eftersom jg gillar Twilight serien så borde jag ju tycka om serien då det är en liknande handling. För er som inte har en aning som vad jag snackar om så är Being Human en ny serie som går klockan nio på söndagar på ettan.
Den handlar om en varulv, en vampyr och ett spöke som bor tillsammans i en liten lägenhet (kan man säga) i en stad, och så händer det en massa saker. Det är svårt att förklara. Men jag gillar serien i alla fall. Ge den en chans vettja!
Det är något som jag alltid har undrat över. Finns det andra varelser som vampyrer, spöken o.s.v? Man kan ju aldrig veta. Men men, det är väl bara min galna fantasi som får flöda när jag skriver det?


Nu ska jag byta lakan i min säng och sen ska jag gå och lägga mig. Sov gott!


Följ min blogg med Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Ibland känns det skönt att vara sysslolös

Nu är alla dammråttor borta och mitt rum ser snyggt ut efter att ha sett ut som ett bombnedslag. Jag hoppas verkligen att ajg kan hålla den här ordningen i minst en vecka.
Nu sitter jag här och känner mig helt sysslolös, men vet ni vad, det känns så himla skönt. Att bara få sitta framför datan ikladd i pyjamas och känna att, ja, jag har faktiskt inget som jag måste göra, sådana stunder är så himla sköna.
Imorgon så ska jag vara med Skrållan hela dagen eftersom jag har saknat henne så sjuuukt mycket i helgen. På onsdag så ska jag till Gröna Lund med fastrar och kusin Anneli och sen får vi se vad som hittas på i resten av veckan.

P.S! Glöm inte Månadens Blogg tävlingen!

Låtlista 1

Det här är några låtar som jag ska sjunga och ta mig an i eftermiddag, wish me good luck!

1. That Girl-Lindsay Lohan

2. Ultimate-Lindsay Lohan

3. Innocence-Avril Lavigne

4. Runaway-Avril Lavigne

5. Ooh Ooh Baby-Britney Spears

6. Overprotected-Britney Spears

7. White Horse-Taylor Swift

8. Our Song-Taylor Swift

9. Someones wathcing over me-Hilary Duff

10. Fly-Hilary Duff


Sångdags!

Visste ni att stämbanden är som en slags muskel? Jo, det är sant. Precis som alla andra muskler i kroppen så måste man träna stämbanden för att dem ska bli så starka som möjligt och orka så mycket som möjligt.
Jag brukar försöka att träna stämbanden varje dag i ungefär en halvtimma. Det finns säkert flera sätt att träna stämbanden. Men det roligaste sättet tycker jag är att sjunga. 

Innan jag börjar sjunga så brukar jag fixa till mig lite. Jag känner mig mer som en stjärna, som att jag står på en riktig scen, när jag står där i fräscha kläder och håret uppsatt i en fin frisyr. Jag gillar mitt hår och tycker att det är finast när jag har det utsläppt. Men man blir så himla varm när man sjunger och det blir varmare när man har utsläppt, så jag föredrar att ha det uppsatt i en fin frisyr när jag sjunger.

Jag bukar alltid försöka ha en vattenflaska och halstabletter till hands när jag sjunger. Det är JÄTTEviktigt att man dricker vatten när man sjunger eftersom man blir lätt torr i halsen och halstabletterna är bra om man får lite ont i halsen. Då är det bara att ta en tablett och vila lite innan man fortsätter.

Att värma upp är också bra innan man börjar sjunga. Jag gör lite sångövningar och sjunger en lätt låt innan jag börjar. Låten Over the Rainbow är en bra låt att ha som uppvärmningslåt, enligt mig, eftersom den inte innehåller så höga toner och den går inte så snabbt så man hinner verkligen andas ut mellan meningarna.

Äntligen dags att börja sjunga! Jag brukar alltid ha en lista med låtar som jag kan sjunga. Jag brukar leta upp låtarna på Youtube med text så kan man sjunga med i en karaoke version. Jag brukar också försöka att variera mig i mina låtval. Så ibland sjunger jag en ballad, och ibland kanske en poplåt?

Efter jag har sjungit så brukar jag försöka vila stämbanden och bara vila. Jag brukar också skriva upp vilka låtar jag har sjungit och om det är något som jag skulle träna på.


Mobilen är viktig

Vem ringde dig senast?
Mamma
Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Tjej
Vad står det i ditt nionde sms?
Kan du komma och hämta mig?
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
En fin bild av Jennifer <33
Vad har du för skärmskäckare?
Skrållan
Vilket språk är din mobil på?
Svenska
Vad heter din ringsignal?
Irreplaceble-Beyoncé
Hur många sms har du i din inkorg?
173 st
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
Juste men vi kan ju höras imorrn-Från Jennifer
Vem är din 13:e kontakt?
Malva
Vem är din 20:de kontakt?
Rolle
Ogillar du nr 5 ?
Nej
Har du varit i hop med nr 1?
Haha, nej XD
Vad har din mobil för färg?
Rosa
Vad har du för mobilmärke ?
Sony Ericsson W595

Fyndlös

Min städardag blev flyttad till imorgon eftersom Jennifer ringde och frågade om jag ville följa med till Globen SHopping med henne och hennes syrror Nathalie och Isabelle. Självklart så svarade jag ja och en kvart senare hämtade dem upp mig och vi åkte till Globen. Nathalie köpte en present till en kompis som hon skulle på kalas hos imorgon. Nathalie och Isabelle fick också en leksak som var någon slags gummimask, jag fattade inte riktigt vad det var. Jennifer köpte en fästingplockare till sin hund och jag köpte lite lyxigt kaninfoder till Kurre. Jag kollade återigen på jeansshorts och den här gången också efter flipp flopps, men jag hittade inget av dem. Sen så gick vi till hennes pappas jobb, och ja, vad gjorde vi där? Inte vet jag i alla fall. Men så långe jag får vara med min underbara bästis så är jag lycklig. Tänk att jag ska vara utan henne så länge. Hur ska jag överleva? Flera veckor utan dig Jennifer kommer att kännas som en evighet.


Nathalie ville ha autograf av Poliserna

Stackars tjej

Idag så blir jag en hemmafru! Ne, jag smätade bara. Men idag så ska jag i alla fall göra några RIKTIGT tråkiga saker hemma. Jag ska städa rummet, garderoben och tvätta. Allt det ska göras innan lunch, så det är bäst att jag sätter igång! Efter lunch kanske jag ska vara med Jennifer.
Förresten, imorse så kollade jag på American Idol. Det var en jättegullig tjej som provsjöng som hette Naomi, bara se och lyssna så förstår ni rubriken.


Månadens Blogg

Läser du någon blogg som du tycker är särskilt bra? Kanske någon oupptäckt blogg som ingen någonsin har hört talas om? I sånna fall så tycker jag att Du borde nominera den bloggen till min Månadens Blogg tävling.
Fr.o.m nu så kommer ni att kunna nominera era favoritbloggar, eller din egen kanske, till min Månadens Blogg tävling. Tävlingen kommer att hålla på i två veckor och det är under dem två veckorna ni kommer kunna nominera.
Ni nominerar genom att skicka en kommentar till mig. I kommentaren så ska ni skriva bloggen/bloogarnas namn och varför just den/dem bloggen/bloggarna ska bli Månadens Blogg. Ni får max nominera 5 bloggar.
Så vad väntar ni på? Sätt igång med att nominera!

O.B.S!! Ni får EJ nominera de kända bloggarna. Så som Blondinbella, Kenza o.s.v. Mina nomineringar kommer i slutet av veckan.

Blixtar och Dunder vilken dålig uppdatering!

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har haft en väldigt dålig dag idag. Det började med att det inte fanns något att se på TV imorse och det förstörde min dagliga rutin med att se på TV på morgonen, det gör min dag roligare. Grinig och på dåligt humör så gick jag upp för att göra mig iordning. Då så började det blixtra och åska, jag som är helt livrädd för just dem två sakerna. Jahapp, där satt jag på sängen och storgrinade samtidigt som jag kramade om favorit gosedjuret. Med tårar i ögonen ringde jag till pappa och han sa att jag inte skulle oroa mig och att jag skulle ringa till Ewa (min granne som har hundarna) och fråga om jag fick komma dit. Hon svarade inte :( Efter att det hade slutat så bestämde jag mig för att gå ut med hundarna för att få lite sällskap då ingen av kompisarna kunde. Då visade det sig att Ewa skulle till Gotland under helgen. Piss på det! Men Ewa behöver ju också lite semester. Så jag gick hem igen och fixade lunch. Tur för mig att det fanns Ceasar sallad kvar, mums :) Dessutom så hittade jag en bra film på TV. Tjollahopp! Dagens höjdpunkt! Sen så gick ´jag till Konsum för att köpa choklad och en tidning. Jag gick så fort fram och tillbaka så jag fick håll, bajs för det. Dessutom så smälte min choklad, skit också! Så den ser väl helt krigsskadad ut just nu. Sen så kollade jag på flip-flops på olika nätshoppings sidor då dem jag har är för små, hittade INGET. Aja, hoppas att imorgon blir bättre!

This is me 2

1. Hur gammal är du om fem år:
17

2. Vem var den sista du träffade:
Mamma
3. Hur lång är du:
Drygt 1.60

4. Vilken är den senaste film du sett:
Zodiac

5. Vem ringde du senast:
Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem:
"Är du hemma?" Till mamma

7. Vad är dagens planer:
Var i Globen med Jennifer och Sebastian och var sedan hemma hos Jennifer

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms:
Sms

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda:

Gifta
10. När såg du senast din mamma:
Nyss

11. Vilken ögonfärg har du:
Blågrön

13. Har du någon gång hittat en katt:
Jadå...

14. Vilken är din favoritplats:
Finns så många bra platser på Jorden

15. Vilken plats föredrar du minst:
En mörk gränd där jag går själv där det finns en massa skumma typer

16. Var tror du att du befinner dig om tio år:
Jag hoppas i en skivstudio på dagarna eller en inspelningsstudio. På kvällen är jag hemma i min Hollywood villa och myser med familjen.

17. Vad skrämde dig som barn:
Har för mig att jag var mörkrädd

18. Vem fick dig att skratta senast:
Jennifer

19. Är du för ung för att äga vinylskivor:

Vilken fråga...
20. Har du stationär eller bärbar dator:

Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig:

Med
22. Hur många kuddar har du i sängen:

En
23. Hur många landskap har du bott i:

Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan:

Har aldrig varit full
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota:

Barfota
26. Är du social:

Sådär
27. Vilken är din favoritglass:
Daimglass eller mjukglass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Skänka och resa
29. Tycker du om kinamat:

Det beror på vad det är för Kinamat
30. Tycker du om kaffe:

Ja *mums*
31. Vad dricker du till frukost:

Oboy
32. Sover du på någon särskild sida:

Ofta högersida
33. Kan du spela poker:

Nej
34. Tycker du om att mysa:

Ibland
35. Är du en beroendemänniska:
Jag är beroende av mina nära & kära

36. Känner du någon med samma födelsedag som din:
Nej

37. Vill du ha barn:
Ja, när jag är mogen för det

38. Kan du några andra språk än svensk=?

Lite franska och engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans:

Nej, och jag hoppas att jag aldrig behöver göra det

41. Vad spenderar du helst pengar på

Vet inte...
42. Äger du dyra smycken
Ingen aning, köper inte mina smycken själv

43. När känner du dig lycklig:

När jag får vara med mina nära & kära

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen

Melon
45. Vem är den roligaste människan du känner:
Ingen aning, finns så ¨många roliga
46. Välj ett ärr på din kropp
Mitt ärr på armen

47. Vad har du för ringsignal:

Disturbia-Rihanna
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten:

Nepp, har gett bort nästan alla
49. Flirtar du mycket

Nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg

Utanför mitt vardagsrum
51. Kan du byta olja på bilen:

Nej
52. Har du fått fortkörningsböter:

Nej, får inte ens köra bil
53. Vilken var den senaste bok du läste:

Håll huvudet kallt
54. Läser du dagstidningen:

Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning:

Nej
56. Dansar du i bilen:
Ibland


57. Vilken radiostation lyssnade du på senast:

Rix FM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper:
Manus till våran film


59. När var du i kyrkan senast:
Dop, tror jag


Hoppa Kax!

Idag så var jag på Globen Shopping med Jennifer och hennes lillebrorsa Sebastian. Jag hade skitkul! Jennifer oc jag skulle båda kolla på jeansshorts. Vi trodde att det skulle finnas jättemånga att välja mellan eftersom det är "Sommarens Plagg" men vi hittade två olika jeansshorts, ett par var inge fina och ett par fanns inte i rätt storlek. Men vi kunde ju inte gå därifrån tomhänta så vi köpte lite saker till våra hundar och jag köpte en sak till Kurre. Jag lägger in bilder på mina fynd sen också. Efter vi hade vart på Globen Shopping så åkte vi hem till Jennifer och hoppade med hennes hund Kax. Tack för en toppendag Jennifer!
Till Globen!

Nej, jag ska inte på någon konsert eller liknande utan jag ska shoppa, med bästis Jennifer. Om ungefär en halvtimma så kommer Jennifer och hennes pappa och hämtar mig och så åker vi till Globen för att shoppa. Fast vi måste ha med oss Jennifers lillebrorsa Sebastian, but I don't care, för han är så söööt. Jag ska leta efter ett par jeansshorts och kanske någon tunika. Jag hittade ju presentkort i hyllan för ett litet tag sen, glömska jag. 200 på JC elr Sisters och ett presentkort på H&M för 100 kr, nu ska här shoppas!


Såhär ser jag ut idag:
Diadem-Från tidning
Topp-Från Elin
Leggings-Från Gina Tricot

Hollywood nästa!

Idag så har jag, Elin och Jennifer passat Jennifers småsyskon Isabelle och Nathalie. De kom vid åttatiden så det var bara för oss att palla oss upp vid sjutiden och göra oss iordning.  Efter att Isabelle och Nathalie hade ätit frukost så spelade vi in en film. Vi skulle göra en skräckfilm och filmen kändes ganka läskig när vi spelade in den, men när vi tittade på den så var den inte så läskig i alla fall. Efter det så åt vi lunch och vi gjorde ett litet matprogram av det. Mycket film idag, jag kanske ska bli skådespelerska i alla fall?
Jag gillar ju att spela in filmer och jag vill ju faktiskt bli skådespelerska, så varför inte?

RSS 2.0