NY BLOGG

Från och med nu så börjar jag blogga på en ny blogg. Anledningen till bloggbytet är att jag har tröttnat på den här bloggen och vill ha en nystart liksom. Dock så kommer jag att ha kvar den här bloggen så man kan gå tillbaka och läsa mina gamla inlägg :)

Hoppas ni gillar den nya bloggen ♥

BLOGGNAMN

De står mellan dem här namnen nu, hjälp mig välja!

http://linneeaas.blogg.se/
justlinnea.blogg.se
linneaastrom.blogg.se
baraalinnea.blogg.se
liinneaas.blogg.se
http://linneeaas.blogg.se/
justlinnea.blogg.se
linneaastrom.blogg.se
baraalinnea.blogg.se
liinneaas.blogg.se



BLOGGNAMN

Nu när jag ska börja starta upp min nya blogg så behöver jag lite hjälp med vad min nya blogg ska heta, så jag tänkte komma med lite förslag nu så kan ni skicka en kommentar med vilket namn ni tycker att jag ska ta ;)

http://linneeaas.blogg.se/
http://blondlinnea.blogg.se/
http://candygirl.blogg.se/
blondiee.blogg.se
http://linneeaas.blogg.se/
http://blondlinnea.blogg.se/
http://candygirl.blogg.se/
blondiee.blogg.se
Tack på förhand gullungar!♥

-

Har bestämt mig, jag sa byta blogg. Dock så vill jag försöka få mig alla gamla inlägg från den här bloggen till min nya blogg. Men jag vet inte hur man gör, någon som vet hur man gör?♥

BLOGGPAUS

Vet inte om jag ska ta en bloggpaus eller inte. Jag har ändå inte tid att uppdatera något nu. Funderar på att lägga in något inlägg då och då och sen skapa en ny blogg. Jag är trött på chinniee.blogg.se. Finns inget sämre namn asså. Tog det namnet när jag började blogga 2008 då jag ville blogga om chihuahuaor. Nu vill jag blogga om mig och mitt liv. Men återkommer mer om det senare.

Nu är Jennifer här så jag har tid att blogga mer, kram!♥

BILDER FRÅN GRÖNAN

Ledsen för att det är så sjukt dålig kvalite på vissa bilder men min kamera är fortfarande sönder och då måste jag fota med min skitdåliga mobilkamera o då blir inte bilderna så bra. Men det här är bättre än ingenting alls iaf ♥

VAD SOM HAR HÄNT

Ledsen för dålig uppdatering, men har inte haft tid. Så nu tänkte jag berätta lite vad som har hänt den här veckan:
Måndag- Jag var i Handen C med Carro&Jennifer typ hela dagen. På kvällen så var det fotbollsträning.
Tisdag- Jag var i Handen igen med Carro&Jennifer ett tag och på kvällen var jag hemma hos Carro med Jennifer.
Idag (Onsdag)- Jag har vart hos Jennifer.
Nu ska jag försöka lägga upp bilderna från Grönan och några andra roliga bilder. Vi får se om jag hinner. Jag ska på träning snart och efter det drar vi direkt till Norrtälje. Så ingen mer uppdatering innan fredag.

Kram!♥

LOVE THE WAY YOU LIE

Eftersom min blogg suger just nu så bjuder jag på en skitbra låt tills det
blir bättre ♥

SORRY

Ledsen för sjukt dålig uppdatering! Men i helgen så har jag inte varit hemma och igår kom jag hem vid tolv (på natten) ungefär. Jag försökte ladda upp bilderna då men min datasladd ville inte fungera. Nu ska jag till Handen C med Jennifer&Carro så jag får uppdatera mer och visa er bilder sen.
Kram!♥

HEJDÅ SÖTNOSAR

Det här blir ett snabbt inlägg! Nu måste jag fixa i ordning mig lite snabbt innan jag åker ut till min faster i Enhörna. Imorgon så blir det Grönan! :D
Är verkligen sjukt taggad! :D♥

Ha det bra så uppdaterar jag mer på söndag när jag kommer hem!
Ha de bra!♥

ÄNNU MER NATTANKAR

Usch, hörde nyss flera hästar gnägga oroligt här utanför. Minnena kommer tillbaka från förra sommaren. En hästvecka som var helt underbar, som jag aldrig kommer glömma. Hästveckan efter det var inte lika underbar.
Jag kommer aldrig glömma den morgonen då jag sitter och äter frukost och jag helt plötsligt får ett sms från Carro där det stod: "Pållan, Favis och Wolga har blivit påkörda av tåget, Favis är död.." Då grät jag. Det var så jävla hemskt. Det var så jävla sorgligt, och då hade jag inte riktigt fått reda på vad som hade hänt ännu.
Det var någon jävla idiot som hade tagit sönder staketet till stora stonas hage. Pållan, Favis och Wolga hade rymt och tagit sig upp på tågrälsen. Tåget kom och Favis blev påkörd så hon dog. Pållan skadade magen rejält och Wolga gjorde illa benen rejält. Favis tog sig ändå till hagen, lade sig ner, och dog.
Allting var så hemskt när man kom tillbaka till stallet. Det var riktigt jävla jobbigt att första se Wolga bara stå där, knappt kunna gå för att hon hade så himla ont i benen. Sen att gå förbi Pållans box och se henne stå där och ha så jävla ont för dem där hemska såren på magen. Fast det värsta var att gå förbi Favis tomma box. Att veta att hon aldrig skulle komma tillbaka.
Det är hemskt hur vissa behandlar hästar. Innan det så var det tydligen någon som hade släppt in en kamphund i valackarnas hage och stått och kastat sten på några andra hästar från ridskolan.
Hemskt är allt jag kan säga. Kan ingen visa lite respekt? Hästarna kan ju för fan inte göra ett skit när dem bara står där! Ska jag behöva oroa mig varje gång jag hör en häst gnägga oroligt att det är min lilla Ville som blir misshandlad? Ska det vara så? Svaret är enkelt, NEJ.
Skulle jag komma tillbaka nu till ridskolan och se att Villes spilta står tom, då skulle jag gråta som fan. Låt inget få hända honom ♥
Ville på sommarbete (tror att bilden är tagen av Elin)

GONATT

Nu säger jag gonatt för mig. Dagens planer i mitt blonda liv ser väl rätt bra ut:

* Joggingrunda [ ]
* Dusch/Frukost [ ]
* Städa rummet [ ]
* Packa [ ]
* Åka till faster [ ]

Vad ska ni göra idag gullungar? ♥

VECKANS BLOGG

Kolla in den här bloggen: http://ellinorejonsson.blogg.se/
Skitcool tjej som helt klart borde bli modell! Hon har en klädstil att to die for, och då har vi inte ens kommit till hennes utseende. Gah! Om hon var med i Top Model så skulle hon vinna hela skiten, lätt!
Har börjat läsa hennes blogg bara för bilderna, då e de bra!

VISIONBOARD

Det här har jag hållit på med nu i eftermiddags. En visionboard kallas det. Jag gjorde en likadan förra året och det man gör är att man klistrar på en massa bilder på ett stort papper. Bilderna ska representera något du vill göra, ett mål eller liknande som du har till hösten. Mina mål är:

Jag vill börja träna. Jag vill ha lite egen träning liksom, inte bara fotboll och ridning. Jag har planerat att börja vara ute och jogga och sen har jag satt ihop ett litet styrkepass. Mitt mål är att träna varje dag.
Jag vill få min blogg mer känd. Det börjar gå bättre och bättre för mig just nu. Igår hade jag besöksrekord och det kommer bara fler och fler besökare varje dag. Mitt mål är att bli en av Sveriges största bloggerskor. Jag vill få små söta fans som kommer fram till mig på stan och vill ha autograf och ta bild. Sen så vill jag bli känd ;)
Inom ridningen. Jag ska fortsätta på min dressyrkurs och jag vill lära mig mer och bli ännu bättre inom dressyren. Mitt mål för hösten är att börja tävla på riktigt. Även om jag inte tror att det är möjligt just nu. Sen så vill jag börja hoppa igen. Saknar känslan av att hoppa över hindret och tycka att det är häftigt och inte läskigt.
Börja fota mer. Ett foto är liksom ett minne för mig. Jag vill minnas mina år i ungdomen (eller vad man ska säga). Det spelar ingen roll hur bra fotot blir, jag vill bara få minnen liksom, och en liten roligare blogg ;)
Jag vill ändra min stil. Jag vill ha mer kläder över huvudtaget! Jag vill kunna shoppa minst en gång varje vecka. Men det här måste börja med mer pengar. Börja jobba? No thanks! Mamma&Pappa-banken kallas det ;)
Jag vill börja äta nyttigare. Mitt mål är att nästan sluta med godis och sånna saker. Jag vet att jag inte kommer att lyckas med det, men det är ett bra mål. Förhoppningsvis så kommer jag äta mindre iaf. Äta mer frukt ska jag göra också! Det är jag riktigt dålig på.
Fotbollen. Jag kommer kämpa som ett svin just nu. Vi kan fortfarande vinna vår serie, om vi kämpar riktigt mycket, om alla vill. Jag tänker göra det jag kan iaf!
Jag vill resa mer. Vi funderar på att åka till Paris när jag fyller år, och det skulle vara grymt! Sen så vill jag till Thailand, Rom, Grekland och en massa andra ställen!
Jag vill spendera mer tid med hundarna. Nu på senaste tiden har jag nästan glömt bort dem, inte okej! Skrållan är faktiskt min bebis så det här ska det bli skärpning på. Minst en gång i veckan ska jag ha någon av dem!
Jag vill göra en fejktatuering. Jag är för liten för att göra en liten tatuering, så därför vill jag göra en fejk. Alltså en som man går och fyller på typ. Har läst att man kan göra det. Skulle vara grymt coolt! Jag vill ha antingen ett peace-märke eller ett litet hjärta. Den ska sitta på handleden eller på axeln.

LITE NYTT I KÄNDISVÄRLDEN

Lady GaGa till 13 st VMA's!

Hon är den artist som är nominerad till flest VMA's med sina hela 13 nomineringar. Det är
tydligen inte bara vi som är imponerade av stjärnskottet.Andra som är nominerade är
Ke$ha, Beyonce, Eminem, Taylor Swift och Katy Perry. Vi hoppas på en lika bra show igen
som förra året!
Britney Spears släpper ny skiva.

Ja, det är sant! Princess of Pop släpper snart snart sitt sjunde album, kul!
Det ska bli kul med lite nytt från henne, men börjar det inte bli för mycket
nu? Aja, spännande att se vad hon hittar på nu ;)
Lindsay är på fri fot.

Klockan 1:35 släpptes LiLo efter att ha spenderat 13 dygn på Lynwood-fängelset.
Nu är hon fri i 24 timmar innan hon åker in på UCLA Medical Center för rehab för
sitt drogmissbruk och för sina psykologiska problem.
Jag hoppas att hon gör sitt bästa och klarar det här nu, för hon måste verkligen
ta tag i det här!
Källa: posh24.se

EFTERLYSER BLOGG!

Okeej, jag retar mig som fan på det här! För ett tag sen (typ förra sommaren) så läste jag en blogg som skrevs av en tjej som heter Wendela (kanske stavas med v, vet inte riktigt). Jag kommer ihåg att hon åkte konståkning och att hon var blond. Jag gillade verkligen bloggen men slarvade bort hennes bloggadress. Snälla kan någon hjälpa mig med vad hennes blogg heter?!

SNÄLLA?!♥

SVAR PÅ TAL

Jag har fått många frågor om texten i min header: "Följ en dum blondins liv".
Därför tänkte jag gör några saker klara för er.

I bloggen så skriver jag om mig själv och mitt liv. Jag är lite smått dum, jag är lite smått blåst,
det är den jag är. Dessutom så är jag blond och då tyckte jag att texten blev jättebra ;)
Meningen är absolut inte att marknadsföra mig som en dum blåst blondin (jag vill absolut inte
bli nästa Paow, Dessie eller Kissie). Jag vill bara visa vem jag är, vara mig själv i bloggen.
Så är det!



Ser ni inte hur dum jag är? Jag fattar ju inte ens att man måste hålla
kameran still för att bilden inte ska bli suddig ;)



NATTANKAR

Om jag skulle ringa dig nu,  skulle du be om förlåtelse då och verkligen mena det?
Jag tror inte det, du har sårat mig för mycket. Det funkar inte längre. Jag tror att
det är bäst att vi bryter kontakten helt, för jag orkar inte med dig längre. Förlåt,
men så är det.

SECOND TIME AROUND

"So unemotional
Wonder if Im even still in love
You see
I dont know what to tell you now"



FÖRSTA TRÄNINGEN

(Asgammal bild)
Första träningen var idag, rätt så kul faktiskt. Vi var typ bara 6 st men hade
inte förväntat mig något annat eftersom typ alla är bortresta. Iaf, orkade mer
än vad jag trodde, men måste börja ut och springa! Min kondis var INTE okej!
Gissar på träningsvärk imorgon..Kul..

TOPPBLOGGARNA

Okej, det här är helt sjukt! Två människor som är över 18 år som har ett bloggbråk?!
Helt jävla sjukt om ni frågar mig!
Sen, vad bråkar dem om? Det är för fan ingen som ens vet det! Så himla moget av dem.
Sånna här bråk har jag , och jag är ungefär 6 år yngre än dem, sjukt.
Att dem båda två sen skyller på varandra om "vem som startade bråket" och "vem som
är mest omogen", det är ju ännu omognare.
Herregud. Två vuxna människor som beter sig såhär..

TOPPBLOGGARNA

Sitter och tittar på Toppbloggarna nu. Kan väl bli kul att se lite catfight mellan Kissie & Jackie ;)

SKITVÄDER

Här regnar det som fan, jävla skitväder är det alltså. Så vad ska man göra då?
Ikväll är det första fotbollsträningen iaf, kul i det här vädret..
Vi får se vad som hittas på, vad ska ni göra idag mina söta läsare?♥

-

Jag är så jävla trött på dig! Du har förstört både mitt och mina kompisars liv, sen kan du för fan inte ge dig heller, då har ingen jävla gräns. Du bara fortsätter, fortsätter o fortsätter o fattar inte att folk blir sårade och mår dåligt av det. Du är för fan inte sann! Jag vill inte ha nåt me dig o göra men när du hoppar på mig o mina kompisar så förväntar du dig väl inte att jag bara ska låta dig va och inte göra ett skit?! Vad skulle du göra om jag hoppade på dig eller nån av dina kompisar?! Sluta lägg dig i mitt liv o låt mig bara va så låter jag dig va!

Sorry, men var bara tvungen att skriva av mig.

SHAKIRA


GAGA+KOKAIN=SANT

Yes, it's true. I hennes senaste intervju i tidningen Vanity Fair berättar hon om sitt
drogmissbruk. Stjärnan har varit missbrukare, men än tar hon fortfarande droger.
- Det händer ett par gånger om året, säger hon.
GaGa är medveten om att hon har flera miljoner fans runtom i världen som vill vara
precis som henne själv, så därför säger hon:
- Jag vill inte att dem ska tro att man måste ta droger för att vara någon, för så är det inte.
Börja inte knarka, för det gjorde jag, och det ledde till en katastrof.
Orsaken till hennes drogproblem vill hon inte prata om. Men när hon berättade om sitt missbruk
för sin mamma så skickades hon till sin mormor i Virginia för rehab. Efter det så skickade hennes
mormor tillbaka henne till New York för att "kick some ass".
Själv så tycker jag det är starkt av GaGa att gå ut med det här. Det kan inte vara lätt för henne.
Hon är en förebild för mig och det kan ni ju se ovanför varför. Visst, hon knarkar (ibland, inte
ofta), men ändå. Ingen är perfekt, du kommer aldrig hitta någon som är helt felfri. Alla har
sina brister. En stark förebild är någon som inser sina fel, och står för dem.
Ingen är felfri, bara det att vissa fel är större än andra.

VAD SKA MAN GÖRA IDAG?

(Bjuder på en gammal bild från Eskilstuna)

Hej på er sötnosar!♥
Sitter här och har ingen aning om vad jag ska göra idag. Känns som alla är bortresta
så man har ingen o va med heller. Blir väl att hämta Zorro kanske och prova en ny väg
jag hittade förut. Det låter som en bra plan! Ska även slänga in ett inlägg nu om Queen of Pop ;)
Puss!♥

P.S: Tack för era söta stöttande kommentarer just nu, ni är bäst!♥

AND WE HAD MAGIC, BUT THIS IS TRAGIC

För nästan fyra månader sen så träffade jag en person som skulle betyda så sjukt mycket för mig. Men just då visste jag inte det. Jag hade precis gått igenom en svår grej i mitt liv. Jag sa inget till dig, men du förstod så mycket. Du bara fanns där, visade att det fanns ljus i livet och inte bara mörker.
Du fanns där för mig varje dag, du gjorde inte mycket, men ändå så mycket. Det gick ett tag, och vi blev mer än vänner. Vi tog ett steg närmre ett förhållande varje dag och jag har aldrig vart så lycklig i hela mitt liv. Till sist en dag så var vi bara tillsammans, och det var nog bland dem bästa dagarna i hela mitt liv.
Vi var nykära som fan, och vi var så lyckliga, och så blinda av kärleken som man kan bli. Allting var så perfekt, trodde vi. Men det hände inget, det var samma sak varenda dag. Det var ingenting nytt. Visst det funkade, vi var lyckliga, vi var kära. Men ibland tänkte jag på den där skrämmande tanken, kommer det hålla i längden?
Jag fick mitt svar senare, nej. Jag tänker inte skriva ut allting här i detaljer, men jag kan säga såhär, vi snackade på msn. Du var inte som du brukade, något var fel, men jag tänkte att du bara hade en dålig dag. Så jag lät dig vara, men samma sak nästa gång.
Då lät jag det inte va, jag ringde honom. Han var borta, totalt borta. Han kunde inte ens få ur sig ett: "Jag älskar dig". Jag var förbannad, utåt. Men inåt så var jag bara så jävla orolig. Jag ville inte förlora dig, du var ju mitt allt. Sen så fick jag det där samtalet (tänker inte nämna någon speciell person): "**** har en annan."
Jag satt där, helt chockad, kunde inte få fram ett ljud. Det var så himla många känslor på en o samma gång. Jag visste inte vad jag skulle göra. Hela den dagen så försökte jag verkligen inte bete mig som vanligt utåt, men inåt så var jag så sjukt ledsen och förbannad så det finns inte.
Nästa dag så ringde jag honom, det värsta samtalet i mitt liv. Jag hatade det. jag var så rädd för vad han skulle säga. Men det gick bra, han sa att det inte var något. Jag var glad, men jag visste att det var fel. Det var som Moa sa: "Visst, det kommer funka, men ni kommer aldrig hitta tillbaka till det ni hade".
Och hon hade rätt. Det gick åt helvete till slut. Igår så ringde jag honom och gjorde det svåraste jag någonsin gjort. Vi bröt upp, vi gjorde slut. Fyfan vad jobbigt det var. Just då så kunde jag inte få fram ett skit, allt vart bara svart liksom. Sen efter han hade lagt på, då grät jag. Jag har aldrig gråtit så himla sjukt mycket i hela mitt liv.
Det känns jobbigt nu och jag hoppas att ni förstår. Jag har det tufft just nu, men jag ska ta mig igenom det här. Det ska inte sänka mig. Jag vill tacka alla som har försökt trösta mig och verkligen stöttat mig. Ett sjukt stort tack till Carro som verkligen har tröstat mig och hjälpt mig nu.
Samtidigt som jag är glad över att vi gjorde slut så är jag så sjukt ledsen. Vi gjorde rätt grej och när jag kommit över det här så kommer vi nog att vara världens bästa kompisar, men just nu så orkar jag inte det. Det känns liksom som om en del av mig saknas.
Men det kommer gå bra, jag ska klara det här <3

RSS 2.0