EN IDÉ PÅ OUTFIT


VECKANS 5 LÅTAR


Forgive me-Leona Lewis

Crazier-Taylor Swift

Hot as ice-Britney Spears

Greatest love of all-Whitney Houston

Superstar-Jamelia

JANUARI

Nu har snart en den första månaden på år 2010 gått. För mig har Januari inte varit en så speciell månad, inget särskilt som har hänt liksom. Jag har kommit igång med träningen, det har jag. Men inte mer än så.
Men det här har jag hunnit med:
- Jag har varit hundvakt
- Jag har gått på teater
- Elevens val med Carro, Jennifer, Bella och Kally
- Varit på 19-års kalas
- Sett Avatar på bio
- Vart i Lövhagen med family+Jennifer+Zorro
Bild tagen i Lövhagen 2010

GRAMMYGALA NOMINERINGAR







Album of the Year
» Taylor Swift, Fearless: 11/8
» Beyoncé, I Am ... Sasha Fierce: 5/2
» Black Eyed Peas, The E.N.D.: 3/1
» Lady Gaga, The Fame: 6/1
» Dave Matthews Band, Big Whiskey and the GrooGrux King: 8/1

Record of the Year
» Taylor Swift, "You Belong With Me":13/8
» Beyoncé, "Halo": 9/4
» Kings of Leon, "Use Somebody": 4/1
» Lady Gaga, "Poker Face": 5/1
» Black Eyed Peas, "I Gotta Feeling": 5/1

Song of the Year
» Taylor Swift, "You Belong With Me": 6/4
» Beyoncé, "Single Ladies (Put a Ring on It)": 9/4
» Lady Gaga, "Poker Face": 3/1
» Kings of Leon, "Use Somebody": 5/1
» Maxwell, "Pretty Wings": 10/1

Best New Artist
» MGMT: 7/4
» Keri Hilson: 11/8
» The Ting Tings: 4/1
» Zac Brown Band: 6/1
» Silversun Pickups: 10:1

Bodog
"This Year's Grammy Awards could be a clean sweep in the three main categories as Taylor Swift is the favorite to win Best Album, Record and Song of the Year," Bodog.com sportsbook manager Richard Gardner said. "And Bodog.com's bettors seem to think it may be possible. As of right now, all the early money is on Swift to do just that."

Album of the Year
» Taylor Swift, Fearless: 5/4
» Beyoncé, I Am ... Sasha Fierce: 2/1
» Black Eyed Peas, The E.N.D.: 9/4
» Lady Gaga, The Fame: 6/1
» Dave Matthews Band, Big Whiskey and the GrooGrux King: 13/2

Record of the Year
» Taylor Swift, "You Belong With Me": 5/4
» Beyoncé, "Halo": 3/2
» Kings of Leon, "Use Somebody": 4/1
» Black Eyed Peas, "I Gotta Feeling": 5/1
» Lady Gaga, "Poker Face": 11/2

Song of the Year
» Taylor Swift, "You Belong With Me": 3/2
» Beyoncé, "Single Ladies (Put a Ring on It)": 7/4
» Kings of Leon, "Use Somebody": 5/2
» Lady Gaga, "Poker Face": 9/2
» Maxwell, "Pretty Wings": 15/2

Best New Artist
» MGMT: 6/5
» Keri Hilson: 3/2
» The Ting Tings: 4/1
» Zac Brown Band: 9/2
» Silversun Pickups: 10/1


TOVES HIGHER?

Hade tråkigt, igen :P

FORTSÄTTER!

Det är väl såklart att jag ska fortsätta ;) Vad vore jag utan min blogg? Kika in snart för lite Tove-uppdatering!

GE MIG LITE RESPONS HÖRRNI!

När jag startade min blogg så tyckte jag att det var skitkul dem första månaderna att ha en blogg. Jag lade ner sjukt mycket tid på bloggen och uppdaterade massor. Jag fick nästan ångest när jag inte hade bloggat på länge.
Nu har jag ingen blogglust alls och jag har ingen aning om vad jag ska blogga om. Det känns som om det finns roligare saker att göra än att blogga.
En blogg paus vore skitbra. Men kruxet är att, jag vet inte om jag någonsin kommer att få tillbaka min blogg lust. Dessutom känner jag inte att jag får någon respons för det jag gör.
Ge mig respons för det jag gör eller så stänger jag ner bloggen

JENNIFER OCH JAG ASSÅ..

ja så? XD 
---
vet XD
---
okej men det ser ju bättre ut att skriva XD XD XD än XD x 3 :P 
---
man kan skriva: XD x 3
---
XD XD XD hade bara lust :P 
---
haha XDXDXD

TO DIE FOR!!

Älskar Isabellas outfit till Elle-galen :D

FUCK

Fyfan.. Åt upp mina nötter för fort o åt alldeles för mycket. Nu har jag ont i magen och det blir bara värre. Jag har ingenting att äta ikväll och jag orkar inte pallra mig iväg till affären. Det här som skulle bli en myskväll efter min pluggvecka. Jag har bara ett ord..
FUCK

BACK ON TRACK!

Nu är jag tillbaka efter en lång vecka med en massa plugg och knappt en enda paus. Det har varit jättesvårt att hålla sig borta från att blogga, men tiden fanns inte. Nu är jag iaf tillbaka och jag ska blogga en massa, det lovar jag!
Nu blir det bara att slappa, det behöver jag, efter en vecka med en massa plugg. På söndag blir det nog en hemmadag, och just det, en sångvideo lovade jag ju er också ;)

FÖR MYCKET

Jag är ledsen, jag har för mycket läxor. Jag har inte tid och jag blir bara irriterad och stressad när jag inte får ihop att bra inlägg. Jag återkommer på fredag med uppdatering. Jag måste ta en bloggpaus just nu.

FÖRBEREDER

Jag förbereder en sångvideo åt er, så håll ut! Dock så är jag grymt hes o.s.v så det är mycket fail ;)

KIDS.FEAT ERIK


ÄNTLIGEN KLAR!

Nu är jag äntligen klar för idag. Har pluggat spanska, so, engelska och no. Imorgon blir det engelska, so och matte. Jag fattar inte varför vi ska få så många läxor i sexan för.
Aja, nu ska jag bara ta det lugnt. Imorgon blir det skola och läxor. Jag är ledsen att bloggen kommer i kläm, men när jag är klar med alla läxor och sånt så lovar jag att jag ska bli jätteduktig på att uppdatera :D

PLUGG PLUGG PLUGG

Nu blir det plugg ett litet tag. Vi hörs om någon timma eller så tror jag. Vem vet, ikväll kanske jag slänger upp en liten överraskning på bloggen ;)

0UPPDATERING+OUPPDATERING=0UPPDATERING

Igår vart det ingen uppdatering för resten av dagen, men jag hade inte tid. Direkt efter skolan så gick jag och Carro först hem till mig för att hämta Zorro och sen gick vi hem till Carro, lagade mat, åt och gick ut med hundarna. Under promenaden så började jag få ont i huvudet så jag gick hem. Så jag skippade alltså fotbollen också. Därför har jag inte uppdaterat.
Idag så är det först skola och sen vet jag inte vad jag hittar på, men bra med uppdatering blir det iaf!

FÖRSTA DAGENS OUTFIT PÅ LÄNGE

Den här dagen blir nog lite roligare än igår. Istället för att slappa hela dagen ska jag först till skolan för att ha fyra lektioner och sedan hem. Om det inte händer något efter skolan så går jag ut med hundarna tror jag.
Ja, det får bli bra.
Kofta- Gina T
Tunika- Gina T
Vitt linne- Stadium
Leggings- Gina T

I NEED INSPIRATION

Varför blir mina vardagsinlägg så tråkiga för? När jag skriver om musik, Tove, ridning/hästar och allt annat känns det som om att inläggen blir jättebra. Men när jag ska skriva ett vanligt vardagsinlägg känns det bara tråkigt och dåligt. Det brukar sluta med att inlägget blir ca. 2 rader långt.
Men det som är konstigt är att oftast så har jag inlägget i huvudet när jag startar datorn o.s.v, men sen bara försvinner allt när jag börjar skriva och inlägget blir skit.
Jag ska försöka bättra mig, jag lovar. Vi provar redan nu.

I WISH I WAS A PUNKROCKER

Enligt mig: Kanske inte Toves bästa uppträdande, men det är fruktansvärt modigt att gå ut och sjunga acapella för en live publik.

:'(

Var tvungen att rensa bland mina bloggar. Jag har inte tid att läsa så många varje dag. Några var tvungna att försvinna..Nu läser jag 9 st iaf.

VECKANS 5 LÅTAR


Body Control-Leighton Meester

99 times-Kate Voegele

True Colors-Cyndi Lauper

Fast car-Linda Pritchard

Happy-Leona Lewis

NO IDEA

Jaha, då blir det ännu en dag då jag inte har en aning om vad jag ska göra. Någon som vill hålla mig sällskap? Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra..
Snart slänger jag upp Veckans 5 bästa låtar ;)

IN THE GHETTO

Enligt mig: Tove gör ett magiskt framträdande och det är riktigt bra. Det som är skönt med det här framträdandet är att det skriker Tove. Klädseln, framträdandet, låten, ja allt.

I TAKE YOU FOR A WALK MY BARKING THING

Ja, läs rubriken. Varför gillar jag att skriva mina rubriker på engelska för? Aja, jag har sjukt tråkigt. Så den som listar ut vad jag ska göra får en länkning. Yey!

JAG E PÅ GÅNG!

Jag gick upp extra tidigt idag för att spela in en låt för er. Men det blev inget, jag hann faktiskt inte. Men jag har tre nya låtar på G så när jag väl får chansen så kommer det absolut en video.
Just nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra idag. Jennifer, du kan väl svara på mitt sms kanske? ;)

KÄNDISARNA HJÄLPER OCKSÅ TILL!

Kändisarna ovan är några som hjälper till att samla in pengar till Haiti genom en välgörenhets konsert från New York som sänds live inatt 02:00 (svensk tid).
Jag publicerade ju ett inlägg i veckan att vi som inte kan åka dit och hjälpa till eller anordna en välgörenhets konsert, också borde hjälpa till.
Så hjälp till du också! ;)

TOVES BYXDRESS POPULÄR

Tove har själv sagt att hennes prickiga byxdress från Topshop är en av hennes favorit klädesplagg. Hon bar den när hon sjöng Hot n Cold i första fredagsfinalen samt under finalen och hon har säkert burit den under en mängd andra tillfällen.
Någon som tycks ha samma stil som Miss Styrke är Mischa Barton. Stjärnornas plagg är ju nästan identiska. Dock så tycker jag att Tove bär upp byxdressen MYCKET bättre än Mischa ;)
Vad tycker ni?<3

MACK THE KNIFE

Enligt mig: När jag såg att det var Las Vegas tema vart jag skitglad eftersom jag visste att Tove skulle passa i en sån låt, hon har en röst som passade in på temat. Men vad jag inte visste var att hon skulle göra ett grymt sjukt jävla fantastiskt framträdande! :D

SKUM TANT..

Gud vad jag älskar mina hund promenader. Jag skulle aldrig kunna leva utan dem! Det är så himla skönt, för alla. För mig för att jag får frisk luft, motion, tidsfördriv och vara med hundarna. För hundarna för att dem får komma ut och bli rastade, få motion, röra på sig, närhet & kärlek. För Ewa eftersom hon kan jobba mer då och inte behöva tänka på att rasta hundarna eftersom jag gör det. Så det blir helt perfekt.
Fast jag måste berätta om en liten mysko grej som hände idag när jag var ute med Chico. Vi gick runt i Tungelsta och när vi kom fram till ett ställe där det finns några få villor så ser jag en tant (ja, jag får kalla henne för det nu). Jag ser att det är något mellan stort grått/svart bredvid henne så är min första tanke att det är en hund. Så jag kopplar Chico och fortsätter att gå. Men så efter ett tag så inser jag ju att det inte är en hund, utan en sten. En hund skulle aldrig stå så still. Det konstiga var att hon stod och pratade med stenen. Ja, då börjar man ju undra om alla hästar verkligen står i hagen. Det är dessutom inte första gången jag ser henne. I onsdags när jag, Carro och Jennifer var ute med hundarna så träffade vi på henne. Hon frågade inte om hon fick gå fram och hälsa på hundarna, utan gick bara fram och klappade dem. Dessutom så snackade hon om att "världen är en bra plats" och en massa andra konstiga grejer, och klappade Carro på ryggen (!). Det kändes lite som Hans & Greta där och att hon var häxan och att vi var Hans & Greta.

GOOD DAY!

Idag känner jag mig faktiskt hyfsat glad på morgonen. Det är inte så att jag står upp och hoppar och skriker glädjetjut för att få gå till skolan. Det känns bara bättre än alla andra dagar. Jag tycker om att dem har flyttat våran lunch ungefär en timma tidigare idag också, och sen så säljs det ju chokladbollar i cafeterian också ;) Och så har vi ju bild, skolan roligaste ämne just nu. Nej, det här får räcka.
Vi hörs senare idag <3

SÄNGEN KALLAR

Jag ahr precis sett klart på det andra avsnittet av "Svenska Hollywoodfruar", och jag är fascinerad. Tänk att det faktiskt finns sådana människor..Nej, sängen kallar.
Vi hörs imorgon <3

EFTERLYSER!

När jag ska ha min stora bloggtävling så tänkte jag också ha en slags "jury" som hjälper mig att bestämma. Det kommer fortfarande vara jag som har sista ordet, men jag vill ändå ha två stycken till som hjälper mig att bestämma.
Kraven är att du ska vara seriös och ha följt de deltagande bloggerskorna ett tag (se deltagare längre ner). Om du är intresserad så kommentera det här inlägget och lämna med mejl adress så jag kan mejla dig.
Hoppas att det finns några intresserade <3

TOVES FÖRSTA SKIVA

Hade tråkigt och gjorde det här i Paint, vad tycker ni?

WE'RE NOT LIVING IN AMERICA

Enligt mig: Jag har tre ord: SÅ, JÄKLA, BRA! Det här är så himla mycket bättre än originalet. Tove ger verkligen allt och jag älskar hennes version av låten.

MED LITE MUSIK FUNKAR ALLT

Nu sitter jag här och är precis klar med läxorna, skönt! Snart ska jag ta en dusch och sedan så ska jag bara sätta mig ner och ta det lugnt. Jag orkar inte med en hund promenad idag, det får bli imorgon.
Nej, nu måste jag ta o hoppa in i duschen ;)

TRÅKDAG

Idag blir det en riktigt tråkig dag. Först så är det skola till klockan två. Förutom att torsdagar är våran senaste dag så är det inte heller några roliga ämnen som står på schemat. NO två gånger och sen Idrott också. Efter skolan så blir det att göra läxor och efter det ska jag nog bara slappa.
Vi hörs efter skolan <3

EFTER? JAG? INTE ALLS DÅ!

Nej, jag ska inte vara efter så jag ska sätta mig ner och kolla på det första avsnittet av Svenska Hollywood fruar ;)
Vi hörs om jag överlever. Kanske Anna Anka gör mig döv med sitt kvackande ;)

FINALISTERNA


DRESSYRSPECIAL, HÄR KOMMER JAG!

Yes! Jag kom in på dressyr specialen som är på fredagar ojämna veckor. Fy fan vad kul! Jag älskar ju dressyr, som ni kanske redan vet. Så det här ska bli grymt kul. Längtar som bara den tills första lektionen :D
Tävlingsekipaget ;)

WILL YOU BE THERE

Enligt mig: Tove blev grymt sågad av juryn när hon sjöng "Will you be there". Jag tyckte inte precis att det här var hennes bästa framträdande första gången jag hörde henne sjunga den. Men efter att jag hade lyssnat på den några gånger så tyckte jag att hon var helt grym när hon framförde låten :D<3

HEM LJUVA HEM<3

I många år har jag aldrig velat bo i mitt hus. Jag har alltid sett nackdelar med det. Men istället för att se alla nackdelar så ska jag försöka se alla fördelar.
  • Jag har nära till skolan, fotbollen, många kompisar, stallet och till hundarna
  • Vi har en stor o bra tomt
  • Jag gillar vårt hus :D
Så, jag gillar mitt hus :D

HALVDAG

Hejsan på er <3

Idag känner jag mig lite piggare och gladare än vad jag kände mig igår. Först idag så blir det skola. Men vi har halvdag så att vi får igen den tiden vi förlorade när vi gick på teater. Det ska bli skönt.
Efter det så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vi får se. Jag bloggar mer efter skolan.

GRATTIS MONIKA!

I lördags gifte sig min ridlärare Monika. Jag var inte där, men vad jag har läst så ska det ha varit väldigt fint.
Det här känns väldigt svårt att skriva, för jag vet inte hur jag ska skriva det här inlägget.
Det jag vill få fram är att Monika är den bästa ridlärare jag någonsin haft. Hon har lärt mig en massa och utan henne skulle jag fortfarande sitta och rida bara i "grunderna" och inte utvecklas ett dugg.
Så, GRATTIS ÄR DET JAG VILL SÄGA :D <3



TOVE SLÄPPER SKIVA?

Under en frågestund i Lailas Bagges blogg frågade någon om Tove ska släppa skiva. Lailas svar blev:
"Kanske det, hon har kontrakt med Sony iaf"
Hm, blir det en skiva med vår lilla Styrke? Vänta lite, det kommer mer.
På Midgårdsskolans hemsida (skolan som Tove går på) så står det att Tove kommer att ta ledigt under vårterminen för att syssla med "ett hemligt uppdrag" och under höstterminen kommer hon att plugga på distans, vilket betyder att hon kommer att befinna sig långt ifrån Umeå.
Vad tror ni? Blir det en skiva för Miss.Styrke? <3

FRÅN EN SAK TILL EN ANNAN

Är det inte Dessie som alltid är så himla fashion? ;)

HJÄLP TILL DU OCKSÅ!

Ingen kan ju ha missat jordbävningen i Haiti, eller hur? Som ni vet är allt dem gör där nere ett stort arbete och dem behöver all hjälp dem kan få. Även om du inte kan åka ner och hjälpa till med sjukvård, räddningstjänst o.s.v så kan du skänka pengar för att göra deras arbete enklare.
Jag har skänkt pengar, gör det du också.
Sms:a "10katastrof" till 72950 för att skänka 10 kr eller sms:a "KATASTROF" till 72950 för att skänka 50 kr


Gör den här bilden det enklare för er att skänka pengar?

HAPPY

Hej mina fina blogg läsare <3
Nu är jag på bättre humör. Jag har lite träningsvärk efter igår så det har varit skönt att få röra på sig lite idag. Först lite gympa i skolan och sen när jag kom hem så tog jag en 30 min promenad med Skrållan.
Nu så ser jag fram emot att få ta det lite lugnt nu, det ska bli skönt. Jag har en massa bra idéer på inlägg så det blir nog några lite senare ;)
Vi hörs <3

SÅ TRÖTT!

Jag är skit trött just nu och orkar inte göra mycket. Men tyvärr så måste jag gå till helvetet iaf. Vi hörs efter skolan när jag förmodligen är på ännu sämre humör tack vare helvetet.

TRÄNING PÅ VÄG!

Nu känns det som om jag börjar komma igång igen! Det här är min träningsplan fram tills våran ungefär:
  • Promenad på 30 min varje dag med hund
  • Fotboll/Ridning en gång i veckan
  • Powerwalk en gång i veckan
  • Träningspass en gång veckan
Jag gillar egentligen att träna det är bara det att jag måste få lite motivation till att sätta igång bara. Jag citerar Kenza:
"Jag vill ju inte behöva bli dragen i röv håret"

HOT 'N' COLD

Enligt mig: Tove gör låten sjukt bra, som vanligt då. Inte hennes bästa uppträdande och låten känns inte riktigt som Tove egentligen. Men ändå sjukt bra :D

SPETSIGA STJÄRNOR

Spets är något som har blivit populärt den senaste tiden, även bland kändisarna.
Här ovanför visar jag när Lauren Conrad och Rihanna bär upp sin spets.
Min favorit är nog Laurens, vilken är eran favorit? <3

MIN VILLE <3

Nu e du min igen <3

SKOLA+SKOLA=SKOLA

Idag är det skola igen. Jag har redan börjat längta till sommarlovet, så tråkig är skolan. Speciellt nu när vi inte har några roliga ämnen. Ingen musik, ingen sy slöjd och ingen hemkunskap.
Efter skolan så tänkte jag ta en promenad med Skrållan och även träna lite med henne också.
vi hörs efter skolan <3

VECKANS 5 LÅTAR

Let's Dance-Linda Sundblad

On and on-Agnes (Acoustic)

Another lovers gone-Robin Bengtsson

This is me-Demi Lovato (Acoustic)

In your eyes-Victoria Dogan

I'M SORRY

Nej, det blir ingen sångvideo idag. Jag åkte med Carro till Östnora idag med hundarna och sedan var jag tvungen att städa rummet. Så jag är ledsen.
Jag har inte sjungit på jätte länge så det behövs att jag sjunger lite snart, annars kommer jag att sjunga lika dåligt som Carola snart.
Nej, nu måste jag koppla av lite. Men jag lovar att det kommer ett Tove-inlägg snart också. Plus veckans 5 bästa låtar.

I SING YOU A SONG

Yes!! Äntligen är det dags! Idag LOVAR jag er att jag ska försöka slänga upp en musikvideo. Först måste jag bara bestämma låt. Jag är så fruktansvärt velig!
Men det blir i eftermiddag/kväll. Just nu så måste jag springa lite ärenden och jag ska försöka hinna städa mitt rum också. Hard work..
Vi hörs <3

LIFE ON MARS <3

Enligt mig: Tove sjunger Life on Mars makalöst bra. Många säger att hon sjöng en aning falskt på vissa ställen. Men eftersom Tove tar ut sitt scenspråk väldigt bra i det här framträdandet så märker man inte det ett dugg.

BLOGGFRI DAG

Som ni har märkt så har jag inte bloggat något idag, skitskönt! Idag så har jag vart ute med Skrållan, riktigt skönt. Sen så var jag och köpte present till min kusin som fyller 19. Så ikväll så ska vi fira honom. Ska bli lite roligt faktiskt. Fast tyvärr så missar jag träningsmatchen mot Segeltorp, tråkigt. Men jag får höra sen hur det gick.
En Tove låt kommer upp strax.

LET'S DANCE

Jag har ju typ inte bloggat något alls om Let's Dance, men det ska det bli ändring på! Jag kommer inte blogga lika mycket om Let's Dance som om Idol. Idol är ju liksom typ mitt liv ;)
Mitt favoritpar är Rabih & Maria. Rabih är ju så himla charmig, och duktig dessutom! Men en stor fet diss på juryn iaf.Vad är det för poäng dem ger?! Hur kunde dem ge han Willy eller vad han heter fyror?! Gosh!!
Nej, det får räcka för ikväll.
Vi hörs imorron!

TOVE SOM LITEN

Här har vi idolen som barn ;) Lika söt då? Eller hur? <3

ALL THESE THINGS I'VE DONE

Enligt mig: Detta var Toves debut i svensk TV. Idolernas debuter i kvalet brukar vara helt okej. Men detta var så sjukt bra! Jag fattar inte hur tjejen lyckas!

LITE NYTT

Som jag redan har berättat för er så har det kommit en ny kategori i bloggen. En kategori om Tove Östman Styrke. För ett fira detta så tänkte jag att jag varje dag lägger upp en låt med Tove samt en ny bild, varje dag. Det skulle vara något va?
Vi börjar redan idag, så kika in snart ;)

BODY MOVE <3


ROLIG SKOLDAG-FAKTISKT

Nu sitter jag och knaprar på ett äpple och försöker knåpa ihop ett inlägg åt er. När ja ätit klart så tänkte jag gå en promenad med Skrållan och sedan träna lite med henne.
Sen blir det bara att slappa.

PUBLICERADES INTE

Mitt gamla inlägg jag skrev publicerades inte och sparades inte så bara så ni vet. Det är vanlig skoldag idag för mig och jag bloggar mer efter skolan.

SEG DAG

Nu har jag precis satt mig här vid datan och klurar ihop ett inlägg åt er. Idag så var det en ganska seg dag. Under förmiddagen så pratade vi om vad vi hade gjort i veckan och vi fick skriva en del. På eftermiddagen så var halva gänget iväg till Berga (inte jag) och resten tittade på film. Vi såg någon hästfilm som jag tyvärr inte vet vad den heter, men den var helt okej.
Nu ska jag vila ett tag och sedan ska jag åka upp till stallet för att rida.

NY KATEGORI

Som ni kanske har märkt så har det dykt upp lite ändringar här i bloggen. Det som ni kanske märkt mest är att det finns en helt ny kategori här i bloggen och att några stycken har försvunnit.
Den nya kategorin heter Tove Östman Styrke och eftersom hon är min Idol o.s.v så är hon också en stor del av mitt liv och något jag skriver mycket om. Så därför får hon en egen kategori.
Idag så ska jag till skolan för att ha Elevens Val, sista dagen. Jättetråkigt, jag ser verkligen inte fram emot en vanlig skoldag på fredag. Men iaf. Vi ska redovisa om våra studiebesök och dem tre dagarna vi har haft Elevens Val och efter lunch när den andra gruppen åker till Berga så ska vi se på film. Jag bloggar mer när jag kommer hem.

TOVES INTERVJUER

(Spola fram 23 minuter)

Många pratar om hur mycket Tove förändrades under Idol-tiden. Ex.Idolen Yazmina Simic från Idol 2008 dissade Tove i sin blogg just p.g.a att hon tyckte att Tove hade förändrats så mycket.
Jag tycker inte Tove förändrades, jag tyckte att hon vågade visa mer vem hon var. Från början trodde ju alla att hon var den lilla söta tjejen, men så var det ju inte.
I intervjuerna ovanför kan ni se hur Tove mer och mer började vara sig själv. Den översta är hennes första och den nedersta är hennes senaste.

-

Anna Kendrick V.S Lake Bell

SHIT VILKEN STANK!

Nu sitter jag här och fingrar på tangenterna efter att ha tagit en dusch efter det stinkande Berga-besöket. Det var inte dåligt på något sätt, det var faktiskt roligt. Men usch vad det stank gris och ko om en efter det besöket. Usch och fy!
Nej, nu ska jag försöka komma på vad nästa inlägg ska handla om.


JAG OCH MINA KONSTIGA DRÖMMAR...

Jaha alla ni, nu har er kära Linnea drömt en till lite underlig dröm. Fast inte lika konstig som den förra. Jag och Jennifer tror jag var i stallet och mockade, ryktade m.m eftersom det var Lucia. Fast trots det så var det typ vår eller sommar ute. Men iaf. Jag ryktade Pållan, som för första gången någonsin jag har ridit där stod på vänster sida och inte höger sida som hon ska. Efter ett tag så kommer ridskolechefen Helen och säger åt oss att nu kan vi sluta borsta, för hästarnas ryttare kommer snart. Så vi går ner och hjälper en ridgrupp nere i ridhuset. I den ridgruppen så red det en massa småttingar, och Carro. Efter ett tag nere i ridhuset så börjar marken att röra sig, ingen jordbävning som tur var. Snart blev det kväll och Jennifer och jag gick upp till stallet igen, men ridgruppen red fortfarande. Väldigt långt ridpass! Ja, och när jag kommer till Pållan. Vem tror ni sitter på huk vid hennes framben och sätter på skydden. Jo, ingen minde än Tove Östman Styrke! Så det var min dröm..
Idag så blir det lite små studiebesök först på förmiddagen och efter lunch så ska halva gruppen till Berga, alltså jag ska dit. Eftersom vi kommer hem vid fyra så blir det ingen mer bloggning förrän då.
Vi hörs!

TOVE PÅ HEMMAPLAN



NO MORE <3

Hiss elr Diss? <3

PRICK EN MÅNAD SEN

Jag sitter och kollar på lite klipp från Idol finalen 2009 och minns tillbaka. Detta är bland dem coolaste sakerna som någonsin har hänt i mitt liv. Allting var så himla häftigt.
Det är ju ungefär en månad sen allting hände.
Jag är fast besluten om att jag ska dit i år igen. Det spelar ingen roll vad det kostar, jag ska dit!

VISSTE NI ATT..?

Hej alla mina fina läsare <3

Nu är jag hemma och upp tinad efter dagens besök på Skansen med Elevens Val gruppen. Vi började med en guidad rundtur där vi fick lära oss mer om rovdjuren på Skansen. Dock så var det inte mycket att se. Björnarna är ju i ide och det fanns bara en järv och ett lodjur. Men jag lärde mig lite iaf, visste ni att ugglan härstammar från dinosaurierna?
Jag hade tänkt att ha Skrållan här nu efter Skansen besöket, men jag orkar inte. Min energi är typ slut.
Vi hörs senare under dagen!

SKANSEN

Hej på er mina fina <3

Inatt så hade jag en sån sjuk dröm igen, fast den här var nog ännu sjukare. Iaf. Jag drömde att jag och Tove Östman Styrke gick på samma skola, inte i samma klass förstås. Men det sjuka var inte att vi gick på samma skola, det sjuka var att Tove var förklädd som en punkare och det var bara jag, hennes klass, vissa lärare och mina närmsta kompisar som visste att det var hon. Tove och jag stod varandra väldigt nära och under en reklampaus på TV så kom det en reklam som Tove var med i (nu som vanlig). Så här löd den: "Hej alla ute i Sverige! Under min tid som Idol så mötte jag många fans. Men det bästa fanset var en tjej vid namn Linnea. Hon sa till mig att jag var bäst i världen. Om du ser det här Linnea så vill jag att du kontaktar mig. Kram Tove!"
Efter det hände det en massa sjuka saker i min dröm. Som att jag lärde Tove att använda en träningscykel och ett löp band ;)
Idag blir det Skansen med Elevens Val gruppen. Först när dem sa att vi skulle till Skansen tänkte jag, blä där har man ju vart typ tusen gånger. För er som inte vet det så var jag där jämt med min mormor när jag var liten. Men det blir annorlunda den här gången för vi ska få en guidad rundtur om Rovdjur. Så det här ska bli lite roligt iaf.
Jag uppdaterar mer när jag kommer hem.
Hon sjöng ju I wish I was a punkrocker...Kan det ha något med det kanske?

TRAINING

Hej på er <3
Nu har jag nästan nyss kommit hem från träningen. Det var faktiskt ganska skönt att få röra på sig lite.
Nu ska jag bara slappa lite och så får vi se vad som händer sen.
Vi hörs imorgon <3

FÖRSTA TRÄNINGEN 2010

Hejsan på er mina fina <3
Jag har haft en jättebra dag idag. Det är så skönt att skolan ordnar så här roliga saker ibland. Dessutom så var det roligt att få vara med Bella igen, det var för länge sen.
Snart så ska jag iväg på träning, den första på hela 2010. Så det ska bli roligt!
Vi får se om det uppdateras mer ikväll, troligen inte.

ÅRSTA SÄTERI

Hej på er!
Nu så ska jag snart pallra mig ner till skolan där vi först har samling hela Elevens Val gruppen och äter lunch. Efter lunchen så åker vi till Årsta Säteri.
För er som undrar vad Årsta Säteri är så har jag för mig att det är ett jordbruks område där det också finns hästar och ett hund dagis, så det här ska bli roligt!
Jag uppdaterar mer när jag kommer hem.

DÅLIG UPPDATERING UNDER VECKAN

Hejsan Svejsan!
Under veckan är det mycket möjligt att det kan bli dålig uppdatering här i bloggen. Vi har Elevens Val i skolan och det betyder att jag förmodligen kommer att komma hem runt halv tre, varenda dag. Dessutom så sätter många andra fritidsintressen igång igen och då blir det dåligt med tid.
Men jag ska göra mitt bästa och försöka uppdatera så mycket som det går.
Så nu vet ni :)

NYA TÄVLINGEN

För flera år sedan så var "att blogga" något ovanligt. Det var väldigt ovanligt att man hade en blogg. Men under 2003 började fler och fler skaffa sig en blogg och under 2007 var det över 100 000 som hade en blogg. Idag skapas det ungefär 120 000 bloggar dagligen.
De allra flesta i Sverige har en sådan kallad "mini-blogg", en blogg som inte så många känner till. Men så finns det också allas våran kära blogg elit*.
Våran blogg elit består av tre av Sveriges största och mest kända fjortisbloggare: Alexandra "Kissie" Nilsson, Desiree "Dessie" Nilsson och Paulina "Paow" Danielsson. Vi har också tre stycken riktigt duktiga och kända bloggerskor: Isabella "Blondinbella" Löwengrip, Kenza Zouiten och Anchisa "Foki" Wallström. Sen så har vi en liten tjej som har ett stort hjärta fyllt med humor i: Egoina.
Det har länge spekulerats om, vem är egentligen Sveriges största bloggare? Enligt fjortisbloggarna är dem störst, bäst och vackrast. Visserligen kanske det är sant. Men Blondinbella då? Det var ju egentligen hon som startade blogg trenden och hon har en av Sveriges största bloggar, hon är Sveriges blogg drottning. Men vänta lite nu, Kenza då? Hon är förmodligen tjejen med flest läsare och hon ses i väldigt många tidningar som Sveriges Bloggdrottning. Fast Foki vart ju faktiskt Årets Blogg i Veckorevyns Blog Awards..
Så kan det hålla på länge..
Jag är trött på det här tjatet och vill få fram vem som faktiskt är Sveriges Bästa Bloggerska. Enligt mig så ska Sveriges Bästa Bloggerska ha det här:
- Man måste få ett bra första intryck av bloggerskan.
- Inläggen måste vara intressanta och välskrivna.
- Uppdateringen måste vara bra, annars tröttnar man och slutar att kolla in på bloggen.
- Bloggen måste ha en snygg design, det gör läsningen roligare.
- Bloggerskan måste uppföra sig hyfsat.
Det är med dem här orden jag startar tävlingen: ÅRETS BLOGG 2010

VECKANS 5 LÅTAR


Russian Roulette-Rihanna

Speechless-Lady GaGa

Higher-Erik Grönwall

Top 25 songs of 2009

Somewhere over the rainbow-Judy Garland

HEMMASÖNDAG

Hej på er mina fina blogg läsare <3

Idag ska jag bara vara hemma, så det blir säkert mycket uppdatering. Jag har några saker jag måste fixa inför imorgon, annars så tänkte jag fixa mycket med tävlingen som snart kommer upp i bloggen.
Vi hörs senare <3

BILDER <3

Om ni vill se lite bilder idag så kan ni gå in på Jennifers blogg: kaxiee.blogg.se

NYTT & FRÄSCHT

Nyhet 1: Varje vecka kommer jag att lägga upp fem låtar som jag lyssnat mycket på underveckan och som jag tycker är bra.
Inlägget kommer förmodligen att komma upp varje söndag och jag ska försöka fixa så att samma låt inte kommer upp två veckor i rad.
Nyhet 2: Jag har inte haft många tävlingar i bloggen, men det ska det bli ändring på. Snart kommer en helt ny exklusiv tävling in här.
Jag tänker inte avslöja för mycket, så ni får hålla ögonen öppna efter tävlingen ;)

RUSSIAN ROULETTE <3


HEJ MITT VINTERLAND

Hej på er alla söta läsare :)
Idag så var jag i Nynäshamn med familjen, Zorro och världens finaste Jennifer. Vi tog en promenad och tog jättefina vinterbilder och det var faktiskt ganska mysigt.
Nu sitter jag här stel som en isbit och försöker att trycka på tangenterna. Det är lite synd att ni inte kom med några förslag angående förra inlägget.
Det är tur att man är lite påhittig själv ;) Två nya saker kommer att komma upp inom snart, så håll utkik!
Vi hörs <3

CHINNIE FRÅGAR

Nu tänkte jag fråga er lite.
Nu när det är nytt år och allting så behövs det väl lite förändringar i bloggen, right? Så därför tänkte jag fråga er läsare vad ni vill se i bloggen.
Vad vill ni se mer av? Vad vill ni se mindre av? Någon tävling kanske? <3

SÅDÄR

Hej alla mina underbara läsare!
Nu sitter jag här och fingrar lite på tangenterna. Jag kom hem vid halv fem från teatern och då följde Carro & Jennifer med mig hem. Vi hade lite roligt också, hehe.
Teatern var ganska bra. Men jag tycker fortfarande att vi hade en pissig tid. Vi åt liksom lunch vid tjugo över tio på morgonen och då var man ju inte hungrig.
Det är tur att man har en så snäll lärare som lånar ut pengar ;)
Jag har två idéer om inlägg så vi får se om båda två dyker upp idag eller om ni det blir båda två.

TEATER MED KLASSEN

Så, nu har jag fått skriva av mig lite. Det här inlägget blir till er änglar som skriver fina kommentarer till mig.
Idag blir det att först ha halvdag i skolan typ, och sen så åker alla sexor in till Stadsteatern för att se på teatern Bröderna Lejonhjärta.
Vi kommer hem runt halv fem så det blir ingen mer uppdatering förrän ikväll.

HUR MÅNGA GÅNGER SKA JAG BEHÖVA SÄGA DET?!

Jag är inte den som brukar bli arg, men nu fan är jag det!
Hur många gånger ska jag behöva säga det till er?! JAG VILL INTE HA NÅGON REKLAM!!!!!!!!
Det är jävligt irriterande att varje dag få kanske runt, åtta kommentarer varav fem stycken är reklam. Nej, jag vill inte gå mer er duma tävling, nej jag vill inte ha något jävla löshår (löshår är för fjortisar) och nej jag vill inte vinna något jäkla armband!
Förstått?!
Jag blir tokig på er!

FÖRSTA SKOLDAGEN

HejHej!
Nu är jag hemma efter in första skoldag på vårterminen. Det var en otroligt seg dag och förmodligen den tråkigaste någonsin.
Nu ska jag slappa lite och senare blir det ridning.
Vi hörs senare idag!

SCHOOL TIME

Hej på er!
Nu börjar skolan igen *suck*. Jag har haft ett jättebra jullov, men nu måste jag släpa mig iväg till skolan igen.
Efter skolan blir det att vila ett litet tag och sen blir det ridning ikväll.
Vi hörs efter skolan!

SVAR PÅ TAL: REKLAM

Nu ska jag lära er en sak, mina kära okunniga läsare.
När ni skriver reklam, slösar ni tid. För jag godkänner inte kommentarer som innehåller reklam, förstår ni.
Så vad har vi lärt oss idag?
Vi skriver ingen reklam i form av en kommentar till MissChinnie, för det lönar sig inte.


GÄSTER

HejHej!
Det vart ingen mer bloggning under dagen. Jag har vart så upptagen med Holger så jag ville inte sätta mig vid datan.
Vi får snart gäster så det blir nog ingen mer bloggning ikväll.
Imorgon börjar skolan, då blir det väl ganska bra uppdatering. Vi får se om det blir någon inlägg imorgon bitti, men vi hoppas på det.

HUNDVAKT

Hejhej!
Idag så ska jag + family vara hundvakt åt Carros hund Holger. Det ska bli skitkul! Holger är en så sjukt bra hund på så många sätt. Han är mysig, lekfull och liksom bara rolig att vara med.
Vi hörs senare under dagen!

STILKOLLEN: BLONDINBELLA

Isabella Löwengrip är Sveriges Bloggdrottning och en stor förebild för många unga tjejer. Men hur är det med hennes klädstil egentligen?
Jag har länge tyckt att Isabella har världens sötaste klädstil och vid många tillfällen skulle jag mer än gärna byta garderob med henne.
Vad tycker ni om Isabellas klädstil?
Hiss elr Diss? <3

AVATAR

Hejhej!
Nu kom jag nyss hem från bio. Okej, det var typ en timma sen men jag var så himla rastlös efter att ha suttit still i 3 och ½ timma så jag var tvungen att göra av med lite energi innan jag satte mig här.
Filmen var bra, men inte mer än så. Det kanske inte riktigt var min typ av film, hm. Snart kommer ett litet mode-inlägg upp snart här i bloggen!

SPEECHLESS <3


TV SPELS NÖRD

Ja, det är jag det, och Jennifer såklart. I julklapp fick jag ett nytt Harry Potter spel till PS2 och Jennifer och jag spelade ut det lagom till nyår. Så nu har jag köpt ett nytt Harry Potter spel och eftersom Jennifer inte kan prioritera så får jag spela själv.
Det är mycket roligare att spela två stycken samtidigt för då kan an skratta så sjukt mycket :P Jag tror att jag har minst fem videos när Jennifer och jag sitter och spelar. Sjukt..Jag vet :P

BIO IGEN

Jaha, då blir det bio igen. Jag som typ aldrig brukar gå på bio ska gå på bio andra veckan i rad. Förra gången var det New Moon och nu är det Avatar jag ska se tillsammans med min familj och kanske min kusin & kusinbarn.
Har ni sett Avatar? Vad tyckte ni om den? <3

CHINNIE HISSAR


Kissie. Tro vad ni vill om mig, men jag hissar Kissie den här gången. För att ni inte ska tro att jag är helt knäpp i huvudet så ska jag förklara varför.
Kissie har blivit mycket snällare i bloggen den senaste tiden. Så nu är den bara underhållande. Dessutom så tror jag att man måste ha ett bra självförtroende så att an inte tar åt sig av det hon skriver och säger.
Det är vad jag tycker, vad säger ni?
Hissar eller dissar ni Kissie?

FJORDO

Hejsan!
Jag kom nästan precis hem från mina grannar. Jag har vart med dem i stallet  hos deras häst Fjordo (tror jag att den heter). Skitkul! Malva (min granne) hoppade med honom och det gick skitbra.
Snart så kommer dem hit och vi får se vad som händer då.
Vi hörs senare ikväll eller imorgon!

LET'S DANCE MUSIC


POP SONGS OF 2009 REMIX


SLEEPOVER

Igår till idag så sov ju Carro & Jennifer över hos mig. Vi hade skitkul :D Men vi kanske inte ska gå in på detalj om vad vi gjorde, hehe.
Idag så har jag också ridit. Det var också roligt :D Jag red Pållan. Ett jättefint fux sto som är otroligt pigg och framåt, men ändå väldigt lydig och snäll.
Snart blir det att äta lite och jag får se om det blir någon mer uppdatering idag..Vi får se :D

AGNES <3


HOME!

Hejsan Svejsan!
Nu är jag hemma och jag har hittat lite saker iaf. Jag tog tyvärr inte kort på allting, men det kanske blir kort någon annan dag.
Nu ska jag sitta och ta det lugnt ett litet tag innan Jennifer och Carro kommer vid 18:00 ikväll.

FARSTA C

HejHej!
Nu åker jag snart iväg mot Farsta Centrum för lite shopping. Senare ikväll så kommer Jennifer & Carro över och sover hemma hos mig. Mamma & Pappa ska iväg på fest hos grannen och jag har ingen lust att vara hemma själv på kvällen.
Vi hörs efter Farsta Centrum!

MY 2009

Bästa Bok: Afrodite & Olyckstrasten
Sämsta Bok: Du, jag & Marie Curie

Bästa Musikvideon: Circus-Britney Spears
Sämsta Musikvideon: Single Ladies-Beyoncé

Bästa Paret: Nicole Richie<3Joel Madden
Sämsta Paret: Rihanna<3Chris Brown

Bästa Låten: Living in America-The Sounds
Sämsta Låten: Fairytale-Alexander Rybak
Bästa Filmen: Twilight
Sämsta Filmen: Love Guru
Bästa Program: Idol 2009
Sämsta Program: Svenska Hollywoodfruar
Bästa Frisyr: Vågigt långt blont hår
Sämsta Frisyr: Rihannas mohawk
Bästa Outfit: Tove Östman Styrkes coola outfits
Sämsta Outfit: Lady Gaga's alla galna outfits
Bästa Bloggdesign: Foki Wallström (Fokis.se)
Sämsta Bloggdesign: Dessie (dessies.se)


IDOLMEDLEY


2010

Ja, nu börjar vi på ett nytt år. Ett nytt spännande år. Det blir svårt att slå 2009 (enligt mig) eftersom det var ett sjukt bra år. Men 2010 ska bli bättre :D
Jag börjar 2010 första dag med att gå en lång promenad med hundarna. Det ska bli riktigt mysigt.
Vi hörs efter promenaden!

RSS 2.0