ÄNNU MER NATTANKAR

Usch, hörde nyss flera hästar gnägga oroligt här utanför. Minnena kommer tillbaka från förra sommaren. En hästvecka som var helt underbar, som jag aldrig kommer glömma. Hästveckan efter det var inte lika underbar.
Jag kommer aldrig glömma den morgonen då jag sitter och äter frukost och jag helt plötsligt får ett sms från Carro där det stod: "Pållan, Favis och Wolga har blivit påkörda av tåget, Favis är död.." Då grät jag. Det var så jävla hemskt. Det var så jävla sorgligt, och då hade jag inte riktigt fått reda på vad som hade hänt ännu.
Det var någon jävla idiot som hade tagit sönder staketet till stora stonas hage. Pållan, Favis och Wolga hade rymt och tagit sig upp på tågrälsen. Tåget kom och Favis blev påkörd så hon dog. Pållan skadade magen rejält och Wolga gjorde illa benen rejält. Favis tog sig ändå till hagen, lade sig ner, och dog.
Allting var så hemskt när man kom tillbaka till stallet. Det var riktigt jävla jobbigt att första se Wolga bara stå där, knappt kunna gå för att hon hade så himla ont i benen. Sen att gå förbi Pållans box och se henne stå där och ha så jävla ont för dem där hemska såren på magen. Fast det värsta var att gå förbi Favis tomma box. Att veta att hon aldrig skulle komma tillbaka.
Det är hemskt hur vissa behandlar hästar. Innan det så var det tydligen någon som hade släppt in en kamphund i valackarnas hage och stått och kastat sten på några andra hästar från ridskolan.
Hemskt är allt jag kan säga. Kan ingen visa lite respekt? Hästarna kan ju för fan inte göra ett skit när dem bara står där! Ska jag behöva oroa mig varje gång jag hör en häst gnägga oroligt att det är min lilla Ville som blir misshandlad? Ska det vara så? Svaret är enkelt, NEJ.
Skulle jag komma tillbaka nu till ridskolan och se att Villes spilta står tom, då skulle jag gråta som fan. Låt inget få hända honom ♥
Ville på sommarbete (tror att bilden är tagen av Elin)

Kommentarer
Postat av: angelica

Mysig blogg

2010-08-06 @ 09:27:57
URL: http://enfamiljehistoria.blogg.se/
Postat av: Liz

Usch vad hemskt!:/

2010-08-06 @ 10:32:51
URL: http://thelizy.blogg.se/
Postat av: maria

sv: hah, nehej du ;P

2010-08-06 @ 10:33:35
URL: http://mariadaos.blogg.se/
Postat av: Towe - Fotografier

Hej! Jag har en veckans blogg-tävling på min blogg just nu, var gärna med!

Länk:

http://towe.webblogg.se/2010/august/nu-kor-vi-igang-en-veckans-blogg-igen.html#comment

2010-08-06 @ 11:04:37
URL: http://towe.webblogg.se/
Postat av: Ekevald

Ush, sånna idioter borde halshuggas!

Jättefin blogg!

Allt bra?

kram

2010-08-06 @ 11:12:30
URL: http://ekevald.blogg.se/
Postat av: Josefine

Nu är det dags att gissa kändisen i bloggen! Rätt svar först får en länkning ;)

2010-08-06 @ 11:13:29
URL: http://technicolor.blogg.se/
Postat av: josefin

Nu har jag gjort ett inlägg i min blogg där ni läsare får bestämma vad jag ska berätta om mig själv för jag vet inte vad ni är intresserade av! Så fråga på nu när ni har chans! kramar

2010-08-06 @ 11:27:52
URL: http://jensenjosefins.blogg.se/
Postat av: Clara :)

sv:GALET snygg! haha tack :)

vilken söt häst! :)

2010-08-07 @ 17:10:56
URL: http://pearl.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg? Fyll i den.

Skriv ditt meddelande här:

Trackback
RSS 2.0