Movietime!

Idag så har Elin och Jennifer varit hemma hos mig och vi har spelat in våran film och lippt ihop den. Några småfel här och där var det ju, men kom igen, det är vår andra film, vi har ingen utbildning, vi har inga saker och vi filmar med en mobil. Så jag tycker att det är ganska bra i alla fall. Elin och Jennifer ska också sova över hos mig ikväll också, så vi ses imorgon!

Sveriges Snyggaste Kvinnor

Här så har jag toppat Sveriges fem Snyggaste Kvinnor. Dock så är det bara kändisar. Jag har utgått från: Hår, Leende, Personlighet och till slut Helhet. Låt oss börja på Plats Fem.


5. Isabella Löwengrip

4. Agnes Carlsson

3. Marie Picasso

2. Marie Picasso

Och vinnaren är...



LINN HERBERTSSON!!!

Vattenslangen var inte rolig

För någon timma sen så gick jag och lämnade Skrållan och Chicco efter att vi hade suttit i skuggan och myst hela eftermiddagen. Jag gick inte så långt idag eftersom dem tyckte att det var så varmt. Jag tränade också lite trix med dem, som vacker tass och ligg. Efter ett tag så var det så varmt så att jag spolade av dem med vattenslangen, men det var obehagligt tyckte Skrållan. Efter att dem hade torkat så gick jag tillbaka med dem.


Skrållan njuter av solen

Hästar som går på grönbete är ett tecken på sommar


Softa i det varma vädret

Idag är det så varmt att man inte orkar göra något. Runt 30c skulle jag tro att det är ute. Jag tänkte jobba lite med bloggen innan jag ska äta lunch och efter lunch så tänkte jag hämta Skrållan så vi kan softa tillsammans. Men här kommer en Dagens Outfit också.


Topp från KappAhl
Leggings från Gina Tricot

Mina Idoler som liten

Vi alla hade väl Idoler när vi var barn? Vi köpte deras skivor och dansade och sjöng till låtarna. Allt vi ville var att få träffa dem fantastiska människorna. Här är mina tre Idoler som liten.

1. Carola
Jag ÄLSKADE Carola när jag var liten. Jag komemr ihåg att jag ville ha alla hennes skivor och jag tror faktiskt att jag har kvar alla, konstigt nog. När jag vart tillräckligt gammal för att vara med i det gamla programmet Småstjärnorna så ville jag vara Carola och uppträda med hennes låt, men det blev aldrig av.
Nu så gillar jag inte alls Carola! Gud, nej usch. Bara tanken på henne får mig att må illa.

2. Pernilla Wahlgren
Som alla barn som tycker om Carola så gillar dem också Pernilla Wahlgren. Jag tyckte att Pernilla gjorde bra musik och hon hade ett litet barn inom sig också. Varje morgon när det var Nicke & Nilla så slog jag på TV:n och tittade på programmet. Herregud, jag var som besatt.
Varför jag inte gillar henne längre? Hon blev för vuxen och för seriös. Hon förlorade barnet inom sig.

3. A-Teens
Alla kommer väl ihåg supergruppen som gjorde Abba covers? Jag älskade i alla fall dem! Skivan gick hundra gånger varje dag. De var ju jättestora i USA och var t.o.m förband åt Britney Spears. Jag blev jätteledsen när dem skulle splittras. Ni vet väl att Marie Serneholt började sin karriär i A-Teens?

Min helg

I helgen så var jag ju som sagt i Enhörna hos min faster. Pappa skulle fixa något med våran Volvo som han inte kunde fixa hemma, så vi åkte dit. Medans pappa och Rolle (min farbror) meckade med bilen så åkte jag, mamma, Jane (faster), Joen (kusin), Sebastian (kusinbarn) och Holger (kusinbarn) till Underås och badade. Jag rekommenderar verkligen Underås som ett bra badställe (om ni nu ska till Södertälje någon gång). Särskilt om ni är en barnfamilj eller har hund. Stranden är mest gräs men också lite sand. Så stranden är jättebra. Jag hörde också att dem skulle bygga en volleyboll plan och en grillplats. När det gäller just badet så är det inte så jättebra eftersom det är lite stenigt, det finns sjögräs, det är långgrunt och kallt.  När vi kom hem sen så gick jag med Holger och Sebastian och handlade godis. Mums, tyckte vi alla tre.
Nästa dag så åkte nästan alla till Nya Malmsjön och badade. Nya Malmsjön är bra, men jag föredrar det gamla badet. För på det nya är det många barnfamiljer där föräldrarna inte håller reda på sina barn, och det är väldigt störande. Dessutom så är det alltid jättemycket folk och ganska oskön botten. Men annars är allt perfekt.


Tess tycker att det är varmt i solen

Morris äter mat

Yihaa! Galopp Tess!

Sebastian plockar körsbär

Titta farmor så duktig jag är!

Nu drar vi till Södertälyeah!

Nu drar hela familjen till Södertälje för att vara hos mina kusiner hela helgen. Jag kanske stannar längre än bara helgen så var beredda på dålig uppdatering. Har ni tur så kanske ni får ett litet inlägg om vad som försiggår hos kussarna eller så får ni vänta hela helgen, det beror på om jag får tillgång till en dator.
Hej Svejs så länge!

Värmechock

Idag så var jag, Carro, Elin och Jennifer och badade, igen. Elin åkte hem lite tidigare medans jag, Jennifer och Carro stannade kvar till fem-tiden. Då gick vi upp till Centrum och köpte mjukglass.
En sak kan man i alla fall vara överens om, Michael Jacksons död är absoluts månadens Snackis. Var man än går så hör man någon som pratar om det, löpsedlar, bilder, ÖVERALLT. Visst, jag vet att många är ledsna, men varför göra en så stor grej utav det? Han är en människa, precis som alla andra. Och alla ni som sörjer, jag läste någonstans att Michael Jacksons liv har varit i många år ett långt självmordsförsök, så han kanske mår bättre där uppe i himlen? Ni har läst mitt tidigare inlägg om honom och det här är det sista jag kommer säga om hans död, punkt slut.

Vila i frid...

Jag var och tittade runt lite på olik bloggar nu på morgonen och såg att nästan alla hade skrivit om Michael Jacksons död. Så jag antar att jag också ska skriva lite om honom.
Jag har aldrig varit ett stort fan av Michael Jackson, men han e ju kult. Alla vet vem han är och alla gillar något hos honom. Han har gjort misstag i livet, men vem har inte gjort det? Michael Jackson var King of Pop och skulle precis göra sin comeback när han dog av en hjärtattack sent inatt (svensk tid). När ambulansen kom till hans hem låg han i koma och efter några timmar på sjukhuset så var det bekräftat att han var död. R.I.P-Michael Jackson.


Jag är fortfarande chockad...


I'm going to the beach!

Idag lir det ett besök till stranden, igen. Men vad ska man annars göra i denna heta sommarvärme? Nästa vecka ska det bli 25-30c också. Det här känns inte som Sverige, det är liksom Medelhavsvärme. Har ni också fint väder? Om inte, vilket väder har ni?
Vi ses i eftermiddag!

Skrållan min lilla sötnos!

Jag hade jätteroligt idag med Carro, Jennie, Holger, Skrållan och Chicco. Först så tränade vi lite Agility med hundarna och hade några tävlingar i Agility. Sen så gick vi och köpte glass på Konsum. Nu ska jag berätta en ganska häftig sak. Ni vet "Design:Simon & Thomas" som går/gick på TV3? De var och filmade vid Sassa Grillen. Det är ju typ det coolaste som någonsin har hänt Tungelsta, that can I promise. Sen så gick vi tillbaka hem till Carro och körde lite Agility, Trix och Frågesport. Sen så blev hundarna så trötta så vi lät dem vila och vi tog en varsin glass och mackort och kollade på American Idol.

Agilityträning

Idag blir det att vara med Skrållan hela dagen då vi ska till Carro för att träna Agility tillsammans med Carro och hennes hund Holger. Jennifer följer också med. Vi skulle ha åkt och badat men min och Carros bränna tillät inte det :( Jag bloggar mer när jag kommer tillbaka från Carro.


T-Shirt från Gina Trcot
Shorts från Gina Tricot
Vitt/Rosa skärp från H&M

This is me

En liten lista så ni får reda på vem jag är :(

Klockan är: - 20:11
Ditt namn: - Linnea
Födelseår: - 1997
Ditt födelseställe: - Tyresö 
Spelar du något instrument: - Nej
Ligger Skåne i Sverige: - Ja
Har du några danska släktingar: - Nej
Dina första tankar när du vaknar: - Vad är klockan?
Är du hungrig: - Nej, har precis ätit.
Vart befinner du dig just nu: - I mitt rum
Vart bor du: - Tungelsta
Är du singel: - Ja :(

Vilket land kommer du ifrån: - Sverige 
Din mobiltelefon: - Sony Ericsson W595 Pink
Låt just nu som jag lyssnar på just nu: - So what-P!nk
Antal timmar sömn inatt: - 9 timmar
Vem är snyggast: - That's a secret ;)
Vem vill du ha just nu: - That's a secret to ;)
Höger eller Vänsterhänt: -Höger
Sängdags: - Om några timmar kanske
Brukar du svara på kontaktannonser: - Nej?
Åsikt om jultomten: - Tror seriöst inte att han finns
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja: - Yazmina
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: - Sebastian om jag blev en kille
Pepsi eller Coca Cola: - Coca Cola
Mjölk i kaffet: - Det ska vara Kaffe Latte :)
Sjunger du: - Ja
Har du varit kär: - Ja, fast bara olyckligt kär 
Är du kär nu: - Ja
Den starkaste du vet: -  Världens Starkaste Man
Vill du gifta dig: - Ja :D

Kommer du överrens med dina föräldrar: - Ja, helt okej
Vad vill du arbeta med när du blir stor: - Sångerska, Skådespelerska
Din hårfärg och frisyr: - Blond med mörkt underhår och mörka slingor
Skorna du hade på dig idag: - Mina vita och rosa flipp-flopps, Foppatofflor
Kläder du hade på dig idag: - Vit tunika, rosa bikini (underkläder också såklart ;) )
Vad har du på dig nu: - Vit tunika och underkläder
Favoritfärg på kläder: - GIllar vitt men svart är också fint
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: - Gillar de tjag har på mig nu
Har du rosa kamouflage-kläder: - Nej?
Tatueringar du har: - Har inga tatueringar
Piercingar du har: - Har inga piercingar
Har du glasögon: - Nej
Hur ser din plånbok ut: - Blå randig 
Din perfekta Pizza: - Calzone *mums*
Favoritårstid: - Jag gillar alla årstider
Favoritmat och dryck: - Tacos och Coca Cola
Favoritämne i skolan: - Hemkunskap
Choklad el. vaniljglass: - Choklad
Gillar du när det åskar: - Nej
Vad köpte du senast: - En mjukglass X)
Hur svarar du i mobilen: - Hallå?
Vem ringde senast till dig: - Mamma
Sov du ensam inatt: - Ja
Ätit sushi den senaste månaden: - Nej, hatar sushi XP
Blivit slagen den senaste månaden: - Nej?
Klockan nu: - 20:19


Min förebild-Isabella Löwengrip

En stor inspirationskälla och förebild för mig är Isabella Löwengrip. Isabella är även känd som Blondinbella, men jag föredrar att kalla henne för Isabella.
Isabella är mest känd för att hon är bloggerska och äger bloggen Blondinbella.se.
Bloggen startades när hon var 14 år och nu är hon Sveriges största bloggerska och brukar kallas för Sveriges Bloggdrottning. Men bloggen är inte Isabellas enda jobb.
Isabella driver webshopen BellMe, har sin klädkollektion Classified, spelar in filmen Orion, föreläser om Självkänsla/Självförtroende och driver företaget Blondinbella AB.
Och tänk er, det där är bara hennes jobb. Tänk på att hon ska göra alla andra saker om vi andra människor också gör, som att städa, diska, m.m.
Isabella är min stora förebild främst för att hon har ett starkt Självförtroende och lägger ner nästan hela sin själv med att arbeta med att unga tjejer ska få ett bra
Självförtroende och en bra Självkänsla. Själv så bryr hon sig inte ett dugg om vad andra skriver om henne, säger om henne o.s.v. Hon vill följa Grynets motto: "Ta
ingen skit!" Och det är precis vad hon vill att ala unga tjejer i Sverige också ska göra.
Jag tycker att det är coolt med tjejer som Isabella som säger ifrån när hon tycker att något är fel och hjälper unga tjejer.
När vissa i min klass kallar mig för Blondinbella så tar jag inte illa upp (som vissa andra gör) och blir arg på personen som har kallat mig det. Utan jag tar åt mig, ler åt personen och säger, tack.
För det är en ära att bli kallad Blondinbella.

Flipp eller flopp?

Idag var det skitvarmt ute, igen. Dock så var det lite blåsigt, men det gör inget nör man har det såhär varmt. P.g.a värmen så vart det ett besök till Rudan igen för att bada och sola. Redan efter två dagar har jag börjat få lite färg :D Idag så följde Carro med också. Vi hade skitkul! Men på slutet av dagen så fick jag skavsår av mina flipp-flopps :(


Flipp eller Flopp?

Solen fortsätter att skina!

Var det bara jag som såg på Morden i Midsommer igår? Vad tyckte ni om första avsnittet?
Morden i Midsommer är för mig sommar, och jag fick verkligen en sommarkänsla när jag såg första avsnittet. Men för mig så var det för mycket golf och för lite deckare.
Idag är det också varmt och soligt. Det är ungefär lika varmt som igår, om inte varmare. Så det blir badstranden idag också, med Elin och kanske Jennifer och Carro också.
Idag kör jag med samma kläder som igår:


Tunika från Gina Trciot
Skärp har jag fått från mamma


Nu är sommaren här!

Äntligen har sommaren kommit! idag var det 32 grader varmt som mest i solen, snacka om skönt!
Idag så var jag och badade med Jennifer och Elin vid Rudan. Det var lagom varmt i vattnet så vi badade ganska mycket. I alla fall jag och Elin, Jennifer är lite av en badkruka.
Det verkar som om det ska bli fint väder hela veckan. 20-25 grader i alla fall.
Jag är ledsen att det inte blev någon Dagens Outfit idag, men idag så såg jag ut såhär:


Jag och mina checklistor!

Något som jag alltid gör innan jag ska någonstans, eller om jag ska ha med mig mycket, är just checklistor. De här små listorna med en fyrkant framför så man kan kryssa i om man har packat ner det eller om man har gjort de tsom man ska göra. Checklistor är verkligen något som jag aldrig skulle kunna klara mig utan.


Här är min checklista inför morgondagens
utflykt med Jennifer och Elin.

Filminspelning

Gud, jag är helt slut. Jennifer och Elin har precis gått hem från mig och vi har haft skitroligt! Vi spelade in våran film, som ännu inte har något namn, men jag kan berätta vad den handlar om.

Viktoria och resten av eleverna som går på "...." i Stockholm har precis kommit hem från ett långt sommarlov. Deras första uppgift blir att sätta ihop ett band som senare ska uppträda på skolans Öppet Hus. Viktoria och hennes kompis Mikaela kan båda spela gitarr och keyboard men behöver en sångerska. Viktoria träffar Gabriella, en blyg och söt tjej som direkt blir en i bandet, men det visar sig att Viktoria verkligen hade fel om Gabriellas personlighet...

När vi har gjort en trailer till filmen så ska ni få se den :)


Johan Palm blir en man

Ja Johan, hur manlig är du egentligen?
Jag hittade det här klippet på Youtube och jag var bara tvungen att dela med mig av det.

Dagens Outfit



Tunika-Present
Leggings-H&M
Diadem-Present

Hellojsan!
Idag så ska jag vara med mina kompisar Elin och Jennifer och vi ska spela in våran film. Jag räknar med att vi är kalra vid femtiden och då kommer ett nytt inlägg och då så kan jag väl visa er en scen från filmen.

Chinnniee is back!

I'm back!
Gud vad jag är stolt! Efter typ tusen försök så har jag ÄNTLIGEN  lyckas göra en Header. Ser ni den? Jag känner mig så j*vla grym asså!
Aja, nu ska jag vara mer seriös. Nu ska jag börja blogga igen efter en liten paus. Om jag får många läsare så kommer jag ha en frågesport. Jag kommer även att ha mer egenfotade bilder och försöka att ha Dagens Outfit varje dag också. Under tiden så kommer ni också att kunna se lite förändringar på bloggens design då och då. Men så länge,
Ciao!

Bloggen tar en paus!

Hejsan!
Nu tar bloggen en kort paus för en rejäl renovering. Jag beräknar att den kommer att startas upp efter midsommar. Under tiden så får ni njuta av gamla inlägg och kommentera! :)
Ha det gött!

Sommarproffs-Dag 2

Idag var det dags för andra dagens på Sommarproffs. Jag hade jäklig träningsvärk från igår men  den försvann så fort jag kom dit. Gud vad roligt jag måste tycka att det är XD
Idag så körde vi lite mer teknik saker och tränade mycket på skott. Idag var mycket roligare och jag tror att var så för att vi gjorde roligare saker idag.

Jag efterlyser fortfarande någon som kan hjälpa mig att göra en Header. SJÄLVKLART så kommer den som hjälper migs bloggs länk ligga ute på bloggen så länge min blogg finns kvar.

Dåligt Självförtroende/Självkänsla

Något som många i Sverige och även i hela världen lider av är dåligt Självförtroende/Självkänsla. Jag vet själv hur det är eftersom jag alltid har haft dåligt Självförtroende. Det är aldrig något jag har tänkt på, att jag har dåligt Självförtroende. Det är bara så jag tänker på mig. Just det, jag är tjejen som inte tror på sig själv, som tycker att hon är ful, tjock och kan ingenting. Det är så jag har min syn på mig själv.
Man kan ha dåligt Självförtroende/Självkänsla av många olika orsaker. Det vanligaste är Ätstörningar. Det finns olika typer av Ätstörningar. Bl.a:

Anorexia-Självsvält och ofta även överdriven träning.
Bulimi- Sjukdomen karakteriseras av hetsätning och en oemotståndlig längtan efter mat samtidigt som personen försöker gå ned i vikt. Personen försöker "spy upp" maten eller använda sig av laxermedel eller överdriven träning för att bli av med maten.
Ortorexi- Man äter tvångsmässigt "hälsosamt" och oftast väldigt fettsnålt samtidigt som man ägnar sig åt överdriven fysisk träning.

Jag har dåligt Självförtroende för att jag inte tycker om mitt utseende och inte litar på mig. Jag har alltid varit stor, jag har aldrig varit lika smal som dem andra i klassen eller andra människor omkring mig. Tyvärr så har det gett mig dåligt Självförtroende och jag har avstått från att göra vissa saker för att jag inte tror att jag klarar det.
Jag tror att det var i slutet av tvåan då vi hade ätit lunch och vi gick bort till klassrummet. Under lunchen så hade jag tagit lite extra mycket mat än vad dem andra åt. Då sa någon från klassen (jag tänker inte nämna någon vid namn): "Gud vad mycket du äter, du kommer ju bli tjock. Oj, förlåt, du är ju redan tjock." När vi satt där i matsalen så tog jag inte åt mig av vad personen sa. Men när jag gick där och funderade så kom dem orden upp: "Oj, förlåt, du är ju redan tjock." Jag började fundera på vad personen hade sagt och tänkte att: *Ja, jag kanske faktiskt är tjock." När jag sen kom hem och såg mig i spegeln så förstördes hela mitt Självförtroende som jag hade byggt upp.

Jag avundar personer som har starkt Självförtroende/Självkänsla och vågar gå klädd hur dem vill, vågar göra vad dem vill, vågar säga vad dem vill m.m.

Min stora Idol när det gäller Självförtroende/Självkänsla är Isabella Löwengrip (Blondinbella). Hon lägger ner hela sin själ i att hjälpa främst tjejer men också killar till att få bättre Självförtroende/Självkänsla. Sånna människor borde få ett pris. Isabella, du ÄR min stora förbild, om du läser det här, glöm inte det. 



 

 
"Det är inte hur du ser ut på utsidan som
räknas, det är hur just DU ser på dig själv
som räknas."


Sommarproffs-Dag 1

Idag så var det första dagen på årets Sommarproffs. För er som inte vet vad Sommarproffs är så är det en fotbollsskola.
Våra ledare heter Hannah och Joakim. Hannah hade vi förra året också. De är jätteduktiga, snälla och rättvisa. Så än så länge har det varit bra.
Idag så tränade vi mest på teknik. Vi tränade på olika finter, dribbla m.m.
Det som jag tycker är tråkigt är att vi inte får spela några matcher mot dem andra lagen trots att vi har fått det alla andra år. Det är dåligt. Man kommer dit för att ha roligt och jag vet inte om jag hade så jätteroligt idag....

Skolavslutning

Visst borde man vara glad på sin skolavslutning? Det tycker jag också. Men tyvärr så kunde jag inte vara glad eftersom jag visste att det var sista dagen med klassen. Jag kommer sakna alla sjukt mycket och det var verkligen svårt att vara glad. Visst, jag är glad att jag får ett tio veckors sommarlov, men det kommer att bli svårt att njuta av det när man vet vad som kommer.


P.S! Förlåt att det inte blev någon dagens :P

Holger <33



<33

8/6-09

Dagens Outfit


Linne från Zara, Kjol från Gina Tricot
Kofta från KappAhl, Leggings från Gina Tricot


Dagens Låt



Det här ska göras

Idag-
Skola, fotboll, förberedning inför skolavslutningen, köpa present till Inga, vara med Jennifer
Imorgon-Skolavslutning
Onsdag-Sommarproffs, Vara med hundarna

Mål för bloggen!

Min blogg känns just nu urkass. Som header har jag en stor vit konstig sak och jag har typ inga egenfotade bilder. Så här är några mål för att bloggen ska bli bättre|

Skaffa en header [  ]
Få 10 besökare varje dag [  ]
Skaffa mer egenfotade bilder [  ]
Göra en Dagens Outfit varje dag [  ]
Ha en frågestund [  ]

Det första målet jag ska upnå är att göra en Header. Hur tycker ni att den ska se ut?

Tungelsta IF-Rönninge Salem FF

Matchen börjar jättebra för oss när Olivia trycker in första målet redan efter bara några minuter. Men vi har ett trött försvar och snart har Rönninge Salem tryckt in 3 mål på lite tid. Dessutom så spelar dem väldigt fult med knuffar i ryggen och armbågar. Eftersom domaren inte blåser för deras fula spel så fortsätter dem. Men trots deras fula spel ger vi inte upp och i slutet i andra halvlek trycker Cornelia in två mål.
Matchen slutar oavgjort och hela laget är nöjd över sin insats!

Matchens Spelare är....Carro!
Carro blir knuffad, tryckt, sparkad på och har det verkligen jobbigt. För två veckor sedan om något sånt hade hänt så hade hon knuffat tillbaka och sprungit därifrån, men inte idag. När hon till slut blir knuffad så att hon ramlar så borstar hon bort dammet från kläderna, reser sig upp och spelar. Det är en riktig lagkamrat och en riktig kämpe!

Survivor-Destiny's Child



Now that you're out of my life
I'm so much better
You thought that I'd be weak without you
But I'm stronger
You thought that I'd be broke without you
But I'm richer
You thought that I'd be sad without you
I laugh harder
You thought I wouldn't grow without you
Now I'm wiser
Thought that I'd be helpless without you
But I'm smarter
You thought that I'd be stressed without you
But I'm chillin'
You thought I wouldn't sell without you
Sold 9 million

I'm a survivor (What?)
I'm not gon give up (What?)
I'm not gon stop (What?)
I'm gon work harder (What?)
I'm a survivor (What?)
I'm gonna make it (What?)
I will survive (What?)
Keep on survivin' (What?)

I'm a survivor (What?)
I'm not gon give up (What?)
I'm not gon stop (What?)
I'm gon work harder (What?)
I'm a survivor (What?)
I'm gonna make it (What?)
I will survive (What?)
Keep on survivin' (What?)

Thought I couldn't breathe without
I'm inhaling
You thought I couldn't see without you
Perfect vision
You thought I couldn't last without you
But I'm lastin'
You thought that I would die without you
But I'm livin'
Thought that I would fail without you
But I'm on top
Thought it would be over by now
But it won't stop
Thought that I would self destruct
But I'm still here
Even in my years to come
I'm still gon be here

I'm a survivor (What?)
I'm not gon give up (What?)
I'm not gon stop (What?)
I'm gon work harder (What?)
I'm a survivor (What?)
I'm gonna make it (What?)
I will survive (What?)
Keep on survivin' (What?)

I'm a survivor (What?)
I'm not gon give up (What?)
I'm not gon stop (What?)
I'm gon work harder (What?)
I'm a survivor (What?)
I'm gonna make it (What?)
I will survive (What?)
Keep on survivin' (What?)

I'm wishin' you the best
Pray that you are blessed
Bring much success, no stress, and lots of happiness
(I'm better than that)
I'm not gon blast you on the radio
(I'm better than that)
I'm not gon lie on you and your family
(I'm better than that)
I'm not gon hate on you in the magazines
('m better than that)
I'm not gon compromise my Christianity
(I'm better than that)
You know I'm not gon diss you on the internet
Cause my mama taught me better than that

I'm a survivor (What?)
I'm not gon give up (What?)
I'm not gon stop (What?)
I'm gon work harder (What?)
I'm a survivor (What?)
I'm gonna make it (What?)
I will survive (What?)
Keep on survivin' (What?)

I'm a survivor (What?)
I'm not gon give up (What?)
I'm not gon stop (What?)
I'm gon work harder (What?)
I'm a survivor (What?)
I'm gonna make it (What?)
I will survive (What?)
Keep on survivin' (What?)

(Beyonce)
Oh (oh) oh (oh)...

After of all of the darkness and sadness
Soon comes happiness
If I surround my self with positive things
I'll gain prosperity

I'm a survivor (What?)
I'm not gon give up (What?)
I'm not gon stop (What?)
I'm gon work harder (What?)
I'm a survivor (What?)
I'm gonna make it (What?)
I will survive (What?)
Keep on survivin' (What?)

Bring it on

Bring it on handlar om en cheerleader trupp som leds av Big Red. Truppen är den bästa i USA och har varit mästare i hela fem år. Men när Big Red bestämmer sig för att sluta som cheerleader så utser hon Torrance som ny kapten. När Torrance kommer på att Big Red har stulit alla deras nummer från en annan cheerleadertrupp gör hon allt för att hennes cheerleader trupp Toros ska få behålla titeln som mästare.

Jag tycker att filmen är jättebra! Det är en blandning mellan Kärlek/Sport-film och jag rekommenderar den verkligen!
5/5p


She's the man

Viola är lite av en pojkflicka och älskar att spela fotboll. Hon spelar i skolans Damlag och är jätteduktig. Men när Damlaget en dag läggs ner så förändras allt för Viola. Hennes enda chans att få spela fotboll är att gå med i skolans Herrlag, men det är helt omöjligt eftersom hon är tjej.
Violas storebrorsa Sebastian ska egentligen gå på skolan Illyria men åker istället till London för att spela med sitt band där i några veckor. Så Viola har en plan. Hon ska bevisa att hon platsar i Herrlaget och klär därför ut sig till sin storebror Sebastian och spelar för Illyrias fotbollslag. Men Viola hade   aldrig kunnat ana konsekvenserna med det.

Jag tycker att filmen är jättebra! Det är en blandning mellan Kärlek/Humor och jag tycker att Amanda Bynes som spelar Viola/Sebastian är superduktig!
5/5p


Pyjamasparty hos Carro och Jenni!

Nu har jag nästan precis kommit hem från Carro efter det roligaste pyjamaspartyt ever! Fy fan vad roligt jag hade alltså! Jag tänker inte berätta i detalj vad vi gjorde med jag kan berätta lite i alla fall.
Först så öppnade dem presenterna. Fina saker fick dem. Av mig så fick Carro ett par örhängen och en ring och Jennifer fick ett linne och örhängen. Efter att dem hade öppnat presenterna så kollade vi på början  av "I am Legend" och åt tårta. Vi tittade inte klart på den filmen eftersom många tyckte att den var för läskig, så vi tittade på "She's the man".
Efter det så gick vi till fotbollsplan och fråga mig inte vad vi gjorde för jag kan verkligen inte förklara det. Jag tror att vi gick runt och sjöng och dansade XD
När vi sen kom hem till Carro så gjorde vi lite hemliga saker som stannar mellan oss som var där. That's it.'
Sen var alla ganska trötta så låg bara och snackade och tittade på TV.
Jag och Emma somnade typ vid tolvtiden medans alla andra somnade vid ett tiden.
Dagen efter så tittade vi på filmen "Bring it on" och härmade en dans därifrån.
Tack så mycket allihopa för att ni gjorde kvällen och morgonen så himla rolig!


P.S! Recension av båda filmerna kommer snart!

Pyjamasparty!

Ikväll blir det pyjamasparty hos Carro! :D Vi firar att Carro och Jennifer har fyllt tolv år :) Jag kan tyvärr inte skriva här vad jag ska ge dem eftersom dem kanske läser min blogg. Men jag hoppas att dem blir glada i alla fall :)

Hjälp med Header?

Gaah! Jag blir galen! Jag har nog försökt typ tusen gånger med att försöka gör en Header, men ingen gång har jag lyckas (som ni ser). Så jag undrar om någon skulle kunna göra en header åt mig? Eller i alla fall hjälpa mig? Självklart så kommer jag att göra reklam för din blogg om du hjälper mig.

Gröna Lund!!

Idag var bland dem bästa dagarna i hela mitt liv! Gud vad roligt jag hade! Jag hade verkligen skitkul! :D Jag önskar att jag kunde få uppleva dagen igen. I alla fall spela upp den i huvudet så jag kan få njuta av den. Vi åkte dem här karusellerna:

Bläckfisken (3ggr)
Cirkuskarusellen (1ggr)
Jetline (3ggr)
Kvasten (1ggr)
Kärlekstunneln (2 ggr)
Lustiga huset (2 ggr)
Lyktan (1ggr)
Pop-Expressen (1 ggr)
Rock-Jet (1 ggr)
Skrattkammaren (1ggr)
Tekopparna (1ggr)
Vilda Musen (1ggr)

Här är några bilder från Skrattkammaren:


Titta vilka långa ben Matta och Carro fick XD

Nu blev vi kortisar XD

Nu vart vi normala igen :)

Gröna Lund, here we comes!

Jippiee!! :D Today is a special day. För hela våran klass ska invadera Gröna Lund :D Nej, nu ska jag vara seriös. Jag blir så flummig när jag är glad. Idag ska vi till Gröna Lund med klassen, De tska bli skitkul! När jag kommer hem sen så ska ajg visa er lite bilder och skriva om våran lilla resa till Gröna Lund.

Hope and glory-Måns Zelmerlöw (Akustisk)


Utvecklingssamtal

Imorse så hade jag utvecklingssamtal. Skittråkigt, enligt mig. Man sitter bara där och lyssnar på läraren och föräldrarna när dem pratar. Jag vill inte skryta, men jag har inte precis varit den stökiga eleven som har fått skäll på varje utvecklingssamtal. Dessutom så har jag inte några problem i några ämnen.
Vi tittade på mina nationella prov och jag hade klarat alla målen, mycket väl. Jag var bäst i Engelska och sämst i Matematik. Mina fel som jag gjorde på Matematikens Nationella Prov var bara slarvfel och mitt mål är att ta det lugnare och inte ha så bråttom. Typiskt mig att bli stressad och ha bråttom och så blir det slarvfel. c(: 

We will rock you-Beyoncé, P!nk och Britney Spears



Pink:]
We will, we will rock you

[omnes:]
We will, we will rock you (oooh)

[Britney:]
Buddy you're a boy make a big noise
Playin' in the street gonna be a big man some day
You got mud on your face
You big disgrace
Kickin' your can all over the place
Singin'

[omnes:]
We will we will rock you (ooh)
(I said) we will, we will rock you (oh, yeah)

[Beyoncé]
Buddy you're a young man hard man
Fightin' in the street gonna take on the world some day
Blood on your face
Big disgrace
Wavin' your banner all over the place, yeah

[omnes]
We will, we will rock you
(we will rock you, yeah)
We will, we will rock you (oh, yeah)

[Pink]
Buddy you're an old man poor man
Pleadin' with your eyes gonna make you some peace some day
You got mud on your face
Big disgrace
Somebody better put you back into your place
(back into your place)

We will, we will rock you
(Pink: we don't know, we don't know)
(Britney: I said, rock you)
We will, we will rock you
(Pink: Singin', come on)
We will, we will rock you
(Beyonce: oh, oh, rock you, oh hey yeah)
We will, we will rock you
(will rock you)
(we will, we will rock you)

Moderna Museét

Idag så var vi på Moderna Museét i Stockholm med klassen. Om ni frågar mig så tyckte jag att det var ganska tråkigt, det kan nog bero på att jag tycker att det är extremt tråkigt med konst och att rita överhuvudtaget. Vi fick se några konstverk och se på en film. Jag tyckte nog inte att konstverken var så fina, men det var väl konst på sitt sätt.
Efter rundturen så fick vi arbeta i deras Verkstad. Vi skulle försöka rita något av det vi hade sett. Jag ritade det enklaste och jag måste säga att jag blev ganska nöjd ;)

Jennifer-En speciell person

Igår fyllde min andra bästis Jennifer 12 år. Grattis Jennifer!
Jennifer och jag har känt varandra sen vi var 4 år och redan första dagen på dagis vart vi kompisar. Den dagen glömmer jag aldrig.
Jennifer är en mycket speciell person och det finns ingen som hon. Jennifer står för vad hon säger och har en väldigt stark personlighet, även om det är svårt att tro ibland när hon är så blyg och försiktig.
Man kan alltid lita på Jennifer och jag vet att hon aldrig kommer att svika mig.

<33

P.S :P Besök gärna hennes blogg: www.kaxiee.blogg.se


Tungelsta IF-Skogås Trångsund IF

Igår kväll runt sjutiden mötte vi Skogås Trångsund på Mörtviksskolans IP. Första halvlek börja skakigt för oss och om det inte hade varit för Fridas räddningar och en otrolig bra backinsats från Emma så hade vi nog förlorat.
Malins snygga mål gjorde oss alla på bättre humör och vi visade att det var VÅRAN boll! Nu spelade vi som Tungelsta gör, bra fotboll.
I andra halvlek så har dem inte gjort något mål så Malin tycker väl att det är dags att vi gör ett mål? Så hon skjuter en snygg boll in i mål. Snyggt Malin!
Och Tungelsta IF vinner :D

Matchens Spelare var...Emma K!

Emma gjorde en fantastisk insats som back. Flera gånger gick en spelare fri. När då spelaren fick bollen var Emma snabbt framme och såg till så att hon fick bollen.

Big blue wall-Agnes



De nya klasserna

Idag så fick vi träffa våra nya klasser & mentorer till 6:an.
Jag vart ganska nöjd med klasserna trots allt.
Mentorerna verkar också bra.
Våra heter Birgitta och Lars.

Det varma vädret fortsätter! :D idag så satt jag och Skrållis i solen och mös. Mmmm, vad najs ;)

RSS 2.0