Lite uppdatering här

Ahh!! Blir helt galen på det här! Här försöker man sitta och göra en hyfsad design. Men o teknisk som man är så klarar man ju inte av något bara för att man har bytt tema och inte fattar ett enda skit. Någon snäll själ som kan hjälpa mig? Jag är tacksam för all hjälp!
En dålig nyhet till. Jag fick ju reda på att Clara inte gick vidare till kval finalen :( Synd. Hon är ju så sjukt proffsig och begåvad. Jag hoppas verkligen att juryn väljer henne till en av sina favoriter som dem skickar vidare. Vi får verkligen hålla tummarna för att hon går vidare, eller hur?
Kl. 17:00 så spelar vi våran första match. Dock en träningsmatch mot f.96-95, men någonstans måste man börja, eller hur?
Jag slänger in en till modell bild!

Fryser!

Här sitter man och fryser. Jag har frusit hela morgonen, sen jag vaknade. Om jag fick bestämma så skulle jag ha skippat skolan och legat kvar och myst under täcket hela dagen, men så kan man inte göra, skolan är viktig.
Igår så var jag som sagt i Handen Centrum och hämtade mina skor. Lovely, är dem.  Varma, sköna, snygga, allt som mina skor ska ha. Senare på kvällen blev det Idol, och vad kan man säga? Fantastisk kväll! Så många duktiga! Men ja hejar ju på Clara, Clara in my heart <3 Så fantastisk röst, scennärvaro och allt det där som jag vill att min idol ska ha. Hoppas hon tar hem hela skiten! Jag ska i alla fall rösta på henne, någon mer som ska göra det? Vem är eran favorit? Nä, nu ska jag ta och runda av. Vi syns efter skolan!
Ciao!

Chinnie dissar N

...N. Okej, nu är jag så j*kla trött på dig! Nej, personen som jag pratar om heter inte N, men vi kallar henne för det. Den här tjejen kom in i vår klass i början på höstterminen i år. Vi var ett schyst gäng som släppte in henne. Men sedan blir hon kaxig, stöddig och alla skit. Så fort man berättar något för henne så går hon och skvallrar och berättar för alla, det kanske liksom var privat, fattar du inte det?! Självklart så säger vi åt henne att vi inte tycker att det här är okej, det ska man ju liksom göra. Då blir hon arg och säger att hon ska säga till sin mamma? Kom igen gumman, väx upp! Hur moget är det att säga till sin mamma? Så lämna oss ifred eller skärp till dig. Jag VET att du läser det här.

Bild från fotograferingen

Jag visar er mer bilder senare ;) Det här är bara en smyg titt.

En ny blogg är på väg!

Igår så var det dålig uppdatering av många skäl. För det första så hade jag tänkt och skriva när jag var i skolan, när vi liksom ändå var i datasalen. Men nej då, här får man inte sitta och blogga sa vår lärare. Dumma skitlärare! Efter skolan så var jag med Jennifer. Vi hade jätteroligt! Dessutom så tog vi lite bilder till min nya header. Så ny design ÄR på väg, oroa er inte. Jag har tänkt mig något som går i lite vitt/svart. Lite höstigt ska det bli här på bloggen. Efter det var det ju fotbolls träning. Jag kan säga att det var en mycket spännande träning. Vi går ju som sagt över till elva-manna redan på onsdag och då behövs det ju lite teori. Jag hade faktiskt tänkt och blogga efter fotbollen. Men vi fick ett tråkigt besked under träningen och jag orkade inte blogga då. Det skulle ändå ha blivit ett skitinlägg. Vi hörs efter skolan!
Ciao!

28-09-09

Hejsan alla glada!
Idag så är det skola, som vanligt. Sen så framåt kvällen blir det fotbolls träning, igen. Hm, vad ska vi göra efter skolan? Om det blir som jag vill så följer Jennifer med mig hem och så arbetar vi med min design till bloggen. Ni har väl sett att jag har börjat? Jag har ändrat från rosa till vit bakgrund. Jag har tröttnat på det rosa och vill ha något nytt och fräscht till hösten/vintern. Vi får väl hoppas att det blir bra. Eller hur? Vi syns efter skolan!
Ciao!

Resultat (Deltävling 5)

De här veckan: Den här veckan bedömde jag helheten av bloggerskorna och deras bloggar. Eftersom jag behövde lite hjälp och städ så tog jag hjälp av Veckorevyns blogg kategori nomineringar för Veckorevyns Blog Awards.
Resultat: Det har varit ett mycket stort beslut att fatta. Det är trots allt två finalister som jag ska utse. Förmodligen har det här varit det svåraste beslutet någonsin för mig att fatta när det gäller den här tävlingen. Men två  stycken var lite bättre än den ena. Såhär vart mitt beslut....
Isabella Löwengrip, vi tackar dig för att du har medverkat i tävlingen och vi önskar dig all lycka till i framtiden. Men tyvärr räckte det inte ända fram i den här tävlingen.
Stina och Foki, grattis till era finalplatser! Vi önskar er båda lycka till i tävlingen och vi hoppas att det kommer att gå bra för er båda.
Nu är det snart daga för finalen, eller inte riktigt. I en månad kommer ni att kunna rösta på eran favorit. Antingen så skickar ni en kommentar med bloggerskans namn eller så skickar ni ett mejl till: [email protected]. Efter en månad läggs era röster ihop med juryns och den 27 oktober blir det en stor final.
Så börja rösta nu!

New Nails!

Såhär blev det :) Jag vet att naglarna ser orange ut men dem är rosa/röda.
Jag vill ju ha chockrosa så det blir väl nästa gång.

DET KÄNNS BRA

Just nu har jag det väldigt tungt i benen men väldigt lätt i huvudet, glad är jag också. Dan Sahlin som idag hade teknikträning med oss var jätteduktig och det känns lite coolt att bli coachad av en gammal landslags spelare. Vi körde lite teknikövningar och sedan spelade vi match medan man en och en fick ha en enskild liten övning med honom. Han sa att jag hade väldigt bra teknik, vilket värmde otroligt.

UPDATE: Sitter här och lyssnar på musik och bloggar. Senare ska vi åka till Biltema och köpa lysen till min (mammas) cykel. Jag måste också sätta mig ner och skriva min önskelista, eller om det ska låta bra, en lista över saker jag vill ha i födelsedagspresent.
Just nu lyssnar jag på den här låten:

Teknikträning med Landslagsproffs

Idag blir det en spännande fotbollsträning. Alla här vet väl vem Dan Sahlin är? Ja, det är han som ska träna oss idag. Han har spelat i Hammarby och i landslaget, alltså A-landslaget för herrar. I alla fall, han ska ha teknikträning med oss. Vi får väl hoppas att allt går bra. Vi hörs efter träningen!
Ciao!

Slutauddition 09

Nu är slutauddition över. 19 kvalklara artister väntar förväntansfullt på att på tisdag så ska dem äntligen få kliva ut på scenen.

Dag 1-Dag 1 är alltid den tråkigaste. Jag menar, hur roligt är det att se dem stå och sjunga i typ fem sekunder för att sedan räcka över micken till nästa person som sjunger fem sekunder och så fortsätter dem så. Då och då slängar dem in någon reklampaus för att sedan fortsätta med det dem höll på med. Nej, bort med skiten och hitta på något roligare!

Dag 2- Nu kom vi till dag 2. Några stycken är kvar för att bilda grupper och uppträda för juryn för att visa att deras samarbete funkar. Det brukar kunna vara roligt. Dock är det hemskt att se grupper där inte samarbetet funkar, fý vad vissa grupper var hemska! Medans vissa strålade.

Dag 3-Några till har blivit hemskickadeoch nu är det dags för sista chansen att visa att man ska gå vidare till kvalet. Artisterna fick uppträda med ett band, där vissa sken och vissa slokade. Mina favoriter kom tillbaka och visade vilka dem varoch gav järnet! Det gjorde mig lycklig och stolt.

Dag 4-Nu står det klart vilka som går vidare till kvalet och vilka som får packa sina väskor och åka hem. Alla mina fyra favoriter: Clara, Erika, Towe och Erik gick vidare till kvalet. Nu får vi se om det blir någon faovrit som ryker eller om alla stannar kvar.


Vår tid på sjumanna

Nu är vår tid på sjumanna över. Det har vart en fantastisk tid med er tjejer, ni är verkligen bäst. När vi verkligen gör vårt bästa och kämpar så kan inget lag stoppa oss. Vi har lärt oss att det spelar ingen roll om vi förlorar matchen. Har vi gjort vårat bästa så räcker det för oss, för då har vi vunnit. Alla spelare/lagkamrater är speciella på sitt sätt och vi ställer alltid upp för varandra.

En lång sjumanna tid har gått för oss och jag ska försöka summera den på bästa sätt.

Finspång 07-Oförglömligt. Även om många som är med i laget idag inte varmed då så kommerjag aldrig att glömma detta. Det var våran första övernattningscup. Vi sov i två oköpta lägenheter och v hade jätteroligt. Det espelade ingen roll att vi bara vann en match och typ kom, sist? Vi hade så j*kla roligt! Tack tjejor!

ST cupen 08- En av Sveriges största inomhusturneringar för ungdomar. Vi hade inte så höga förväntningar. Lagkänslan fanns inte på plats. Men det varväl inte så konstigt. Laget var uppdelade i två lag, detvar supertidigt på morgonen, nej, känslan fanns inte på plats, men det gjorde spelet för vi kom till slutspel. Slutspelet gick väl sådär. Det var sent på kvällen, svinhungrig spelade jag + laget förmodligen våran sämsta match någonsin mot Rågsved, vilken tur att vi kunde skrattaåt det efteråt? Eller hur tjejer?

Godby Cup 08-Jag kommer ihåg hur spännande det var. Vi skulle juspela vår första internationella cup, på Åland. Hur vi steg på båten, alla spända av förväntan, när vi anlände till skolan, packade upp våra saker och jnöt av tanken att vara på Åland med hela laget. Så glada vi var! Cupen gick väl,sådär. Men roligare cup har jag aldrig vart på!

Saltsjöbaden Light Cup-Rackarns vad vi ägde då tjejer! V spöade skiten ur dem andra lagen och sprang rätt in i mål. Vann hela skiten gjorde vi! Vi kämpade och gjorde vårat bästa i spöregn och blåst, men vet ni vad, det sket vi i! För Bella (vår superduktiga målvakt) höll nollan HELA CUPEN. Förstår ni det? Inte ett enda insläppt mål! Så j*kla kul! Hat-trick vart det för mig.

P-18 Cup-Skitbra kämpat tjejer! I fem dagar fick jag verkligen känna lagkänslan. Visst kändes det att många hade förändrats under sommaren, men inte våran lagkänsla för den behöll vi. Själva cupen gick ju bra också, femma i 97-gruppen. Det värmde l´ju lite extra att det var på fina Gotland vi spelade också.


Ja tjejer, sjumanna är väl något vi aldrig kommer att glömma? Nu fortsätter vårt äventyr och strävan efter att komma med i landslaget på elvamanna. Vi hoppas väl att allt kommer att gå bra och att vi fortsätter hålla vårt spel?

HEJ DÅ SJUMANNA!!!

Hämtar dem på tisdag!

No shoes for me. Ne inte riktigt. Jag hittade ett par urläckra stövlar som jag hämtar på tisdag då dem kommer in i min storlek. Jag köpte även att knallrosa nagellack och imorgon tänkte jag fixa mina naglar.
Om uppdatering blir dålig ska ni veta en sak. Min data är helt knäpp. Ibland bara stannar den upp och man kan inte klicka på något. Då måste jag stänga av all el i hela rummet. Lite jobbigt faktiskt, men jag fyller ju år om ett tag. Om tio dagar faktiskt :) 6 oktober är mitt födelsedatum. Vi ses senare!

Ciao!


Vi vann!!!

Fy fasiken vad glad jag är! Sista sjumanna-matchen och vi vann den!Så sjukt stort! Trea i våran grupp blev vi också. Två mål blev det för mig också, plus att jag gjorde en av mina bästa matcher. Så jag höll mina löften. Tack Mickan och Norea för dem fina passningarna, betydde så otroligt mycket.
Eftersom sjumanna är över så tänkte jag göra en summering av våran sjumanna tid. Vi får se om det blir innan vi åker och köper skor eller efter.

Ciao från en glad Linnea!

Nu tar vi dem tjejer!

Nu är jag 100 % laddad inför morgonens match. Kl. 10 hemma mot Tyresö IF ska vi ta. Tyresö har ju en mängd olika lag, så vi har ingen aning om vlka vi ska spela mot, men vinna ska vi! Det är vår sista sjumanna match innan elvamanna så det här måste vi ta. Jag har lovat mig själv att göra minst ett mål och göra min bästa match någonsin. Vi ses så länge!

Ciao!

Skoljoggen gick faktiskt bra!

Det har varit en blandad dag, faktiskt. Vi börjar med skoljoggen. Det gick faktiskt bra. Jag joggade nästan hela vägen och jag kom tvåa i mål av tjejerna i klassen. Carro kom före mig. Nöjd är man i alla fall. Men sen så kommer en nyhet som jag, inte vart lika glad över. Tydligen så är jag elevrådsrepresentant tillsammans med Linus. Dessutom hade vi foto idag, hela elevrådet. Jag är säker på att det vart mitt sämsta foto, EVER. Men idag så fick jag äntligen min efterlängtade promenad med Skrållan, gulleplutten då.

Ciao!

Programridningen gick jättebra!

Åh vad jag var nervös igår. Uppvärmningen gick bra. Jag fick honom att gå i form, vilket är jättebra. Eftersom han var lite het på gröten så tog jag bort spöt, vilket jag inte skulle ha gjort visade det sig. Eftersom vi red en och en så skrittade dem som inte red upp på en volt ovanför ridbanan. Det var då han segade till tror jag. Även fast jag försökte hålla honom igång med övergångar, ställning, skänkelvikningar o.s.v så ville han bara inte när det var dags. Han var hur slö som helst och jag ångrar verkligen att jag inte hade kvar spöt. Men vi tog oss igenom banan, godkänt, enligt mig. Nästa gång får vi tillbaka resultaten så vi får se hur det går då. Självklart lägger jag upp resultatet på bloggen!
Idag är det skoljoggen. Tråkigt, men hellre det än att sitta instängd i ett klassrum. Jag kommer att jogga de tre km då jag tycker att det inte är så långt.
Efter skolan så ska jag vara med Elin. Det kommer att bli jätteroligt, det vet jag, jag har alltid roligt med henne. Det var så länge sen också.
Jag bloggar mer ikväll eller efter skolan!

Ciao!

Hur tänker killar?

Något som dök upp i mitt huvud idag mitt under NO'n var en fråga, hur tänker killar egentligen? Och nu menar jag hur dem ser på oss tjejer. Verm gillar dem? Vem hatar dem? Vem tycker dem är snygg? Vem tycker dem är ful? Och andra tankar. Det var en sak. Här kommer nästa sak. Jag tar ett litet stycke ur en konversation som jag och Linus hade idag:

Linus: Är ****** fortfarande sjuk?
Jag: Nej, jag tror att hon är i skolan.
Linus: Jaha, men är det inte svårt för henne att vara så sjukt snygg?
Jag: Va? Vad menar du?
Linus: Jo, för det måste ju vara många killar som är kära ihenne. Dem måste ju typ hänge efter henne.
Jag: Bara för att man är snygg måste väl inte alla vara kära i en?
Linus: Jo men seriöst, är man inte snygg så kan man ju inte få en kille eller tjej.
Jag: Så du tycker bara att det är viktigt att tjejen är snygg?
Linus: Ja, typ...

Ehm, vänta nu lite? Tänk om tjejen är osjyst då? Dum, egoistisk o.s.v. Själv så skulle jag ALDRIG bli ihop med en kille bara för att han är snygg. Jag har vart kär på riktigt, en gång. Då tyckte jag faktiskt om killen, för den han är. jag vill känna killen så jag vet hur han är.

Vad tycker ni?


Skoldagen kommer sega sig fram...

Ikväll smäller det! Då ska vi rida programmet. Det ska bli så himla roligt! Men ändå är jag ganska nervös. Men nervös ska man vara, eller hur? Innan ridningen är det skola, en skoldag som kommer att sega sig fram. Trosdagens skoldag suger, och då menar jag det verkligen. Dubbeltimma i NO och sen har vi Idrott också, plus att det är vår senaste dag. Hm, förut var torsdagen den bästa dagen i veckan enligt mig.
Egentligen skulle jag hem till Carro efter skolan men hon har blivit sjuk, synd. Krya på dig gumman! <33 Men det ger lite tid för annat. Som att vara lite med Skrållan, det var så sjukt längesen! Nästan två veckor sen. Hm, skärpning på det! Vi syns efter skolan!

Ciao!

Till träningen!

Nu drar vi, ses snart lovers!



Ser helt muppad ut, vet ;)

Deltävling 5 (Slutspurten)



Förra veckan: Förra veckan skickade jag hem två stycken bloggerskor. Jag bedömde hur bra förebilder bloggerskorna var och hur orginella dem och deras bloggar är. Två bloggerskor fick lämna tävlingen, Kissie och Paow. Vi säger hej då till dem men gratulerar Isabella Löwengrip/Blondinbella för hennes vinst i deltävlingen.

Denna veckan: Den här veckan har jag inte en så speciell inriktning. Eftersom vi närmar oss finalen mer och mer så den här gången bedömer jag helheten av bloggerskorna. Jag tänkte ta hjälp av Veckorevyns Blog Awards kategorier när det gäller nomineringarna. Istället för att skriva någonting om bloggen så kommer jag bara att skriva: "Godkänd" eller "Ej godkänd".


Blondinbella-
Godkänd

Foki-Godkänd

Stina-Lee-Godkänd

Svar kommer senare under veckan ;)

Alla är sig själva!

Haha, fick en liten skrattattack när jag klickade mig in på blogg.se nyss. Jag älskar att kolla på vem som är Veckans Blogg och denna gång var det någon som heter Pelle. Självklart fick han frågan: "Vad skulle du aldrig skriva om på din blogg?" Hans svar, jo: "Jag skulle aldrig skriva t.ex Idag har jag vart hemma hos J och vi har myst, kollat på film m.m som andra småbloggare gör." Okej, svar på tal!

1. Alla ska väl få skriva hur dem vill? Det ska väl inte vara någon som sitter och skriver vad man ska blogga om och vad man inte ska blogga om? Det finns så himla många bloggar idag så nästan alla bloggar är ju olika. Så gillar man inte hur bloggaren/bloggerskan skriver så läser man väl inte bloggen?

2. Från början handlade nästan alla bloggar om att man skrev vad man hade gjort. Därför börjar många inlägg med: "Idag var jag hemma hos J... o.s.v"

Svar på tal Pelle Plutt eller vad du nu hette!


Idag blir en fixardag!

De två senaste dagarna har jag levt loppan och inte brytt mig om någonting annat. Jag har haft jätteroligt med Jennifer, så det är inte så att jag har haft tråkigt. Men nu känner jag att jag måste styra upp det hela lite. Idag ska jag göra engelska läxan, fixa med bloggen, ta ut Kurre och träna på dressyrprogrammet, efter skolan. Skolan tar upp så sjukt mycket tid egentligen. Men det är ju bara för att om några år (typ hundra känns det som) så ska jag ju börja jobba och då behöver jag all min utbildning. Nu ska jag sluta babbla!

Ciao!

Här sitter jag och Jennifer!

Hejsan alla söööta!

Här sitter jag ocg Jennifer och lyssnar på...vad heter den nu igen? Just det! Fairytale med Alexander Rybak. Måste skynda mig på för Jennifer är så otålig. Jag blgogar mer ikväll, men ni vet att jag lever! Vi har haft så trevligt idag, ne det lät tantigt. Vi har haft fett kul ida! Det lät bättre! Säger vi. Ikväll ska jag också kolla min mejl och se om det har trillat in några mejl angående designen.

Ciao!

Söker design!

Hejsan alla glada!

Finns det någon där ute som är bra på att göra designers? Jag har haft min ganska länge nu och jag vill ha en ny, pronto! Jag vill verkligen byta ut allt, speciellt bakgrunden. Men headern behövs också göras om. Självklart så kan vi bolla ideér och hjälpas åt med designen, men jag behöver någon som är duktig på att göra designers. Pris och sådant kan diskuteras. Är du den jag söker, mejla mig på [email protected] . Efter skolan hoppas jag att min inkorg är full av mejl ;) Märk mejlet med "Design".

Ciao!

Angående kommentarer!

Jag har fått ganska många kommentarer om min sångvideo där jag sjöng Gotta find you. Vissa var positiva, andra negativa. Jag tänkte gå igenom vad jag tycker är okej, inte okej o.s.v.

Jättegärna-Värmande kommentarer som: "Jag älskar din blogg!" "Du ser jättebra ut!" o.s.v tar jag jättegärna emot. Man blir glad och varm i kroppen när man läse rkommentarerna. Värmande kommentarer, yes thanks!



Helt OK-Kommentarer som är peppande eller "tänk på det här" tar jag gärna emot. Skillnaden mellan peppande kommentarer och kränkade kommentarer är att en kränkande kommentar inne håller fula ord eller kränkande ord som "Du suger!" o.s.v medans peppande kommentarer är kommentarer som "Tänk på det här..." o.s.v.



No way!-Kränkande kommentarer som "Gud vad du är ful" eller liknande raderas och på direkten, usch för sånt! Om ni slösar tid på sånt så kan ni väl inte har något liv? Tänk att det finns sådana människor som faktiskt kränker andra människor, för det är precis vad ni gör. Dags att sluta med såna barnsligheter och börja växa upp kanske?


BFF Jennifer <33

Åh så underbar hon är, jag älskar henne <33 Ända sedan första dagen på dagis visste jag att det var du och jag som skulle bli bästa kompisar. Du är den enda jag kan lita på, jag vet att du alltid finns där, i alla lägen. har jag något problem, så ringer jag dig. Jag vet att du kommer att svara, för att du vet att jag behöver dig. Du är helt underbar och jag kommer aldrig att glömma dig <33
Som ni kanske förstår så har jag vart med Jennifer idag. Vi har haft så roligt! Jag har alltid kul med dig gumman, puss på dig!

Ciao!

21-09-09

Idag blir det att gå i skolan. Gud vad den här helgen har gått fort! Det kändes som om det var igår det var fredag. Tiden går väl fort när man har roligt.
Efter skolan så har jag inget inplanerat. Igår kom jag ju hem ganska sent så jag hann inte planera min vecka. Det kanske man ska göra? Funderar på om det är fint väder att kanske ta en promenix med Skrållan också. Vi får se!

Ciao!

Mina tre favoriter


(Towe)


Världens bästa släkt!

Jag måste säga att jag har världens bästa släkt. Jag skulle inte kunna klara mig utan någon av dem! Det är så mysigt att umgås med varenda en av dem. Under lördagen och söndagen nu så sov jag hos min faster Jane. Jane är jättemysig och trevlig, och väldigt snäll. Hon är gift med Roland (Rolle). Rolle, han är ju lite som han är, men han är jättesnäll och rolig. Tillsammans så har dem tre barn, Nina, Joen och Dennis. Nina var också där den här helgen, plus Tess, deras supersöta schäfer/labrador blandras. Igår så vart det taconight och sedan mys framför TV'n där vi såg Narnia och Prins Caspian. Till det åt vi chips, godis och drack cola. Idag så var vi ute och plockade svamp, jag, Nina och Jane. Sen gjorde vi ett besök hos Joen och familj. Joen är min kusin och är sambo tillsammans med Susanne och tillsammans har dem barnen Sebastian och Holger. Joen är inte Sebastian pappa, men Sebastian har levt med honom som pappa sen han var ett år. Nu är jag i alla fall hemma. Det blir lite middag sen och TV-tittande innan jag går och sover.


Övernattning hos faster!

Idag har det varit dålig uppdatering, och ja, jag vet att det är mitt fel, men jag har inte haft tid. På vardagarna har jag svårt att hinna med allt tack vare skolan och läxorna och på helgerna ska allt annat göras som man inte hinner med på vardagarna. Men jag försöker verkligen hålla igång bloggen, för jag ÄLSKAR att blogga, och det kan jag lova er. Idag så har det varit match mot Segeltorp, vi vann med 3-1 dock inga mål för mig. Efter det så fick vi besök och ikväll så ska jag sova hos min faster Jane. Vi syns och hörs imorgon om inte ikväll!

Ciao!

Kan Paris Hilton rida?



Lite överdrivet Paris?

Barbie-test

Dessie är ju en Barbiedoll, men är jag det? Let's see!

Jag älskar..
(X) att ha lösnaglar!
(X) Att ha långt blondt hår!
( ) Ha rosa på mig!
(X) Små hundar!
( )  Ha söta små accessoarer, speciellt playboy & Chanel!
(X) Hatar att gå runt i bara svart!
( ) Body Loation & body Butter
(X) Att blogga!

Jag klarar mig inte utan:
( ) Läppstift! Speciellt rosa!
(X) Att gå runt utan en spegel i väskan!
(X) En kamera
( ) En kille i mitt liv!
( ) Smink!!!
(X) Hår inpackningar & balsam varje dag
( ) Rengöringsmedel¨
( ) Klackskor (Minst 13 cm!)

Jag bär alltid med mig:
( )Smink i min väska
( ) Ett rosa läppstift
( ) En extra tröja, ifall jag behöver byta när jag är tex i stan.
( ) Tofsar, hårspray och annat för håret!

Jag är
(X) Perfekt
( ) Ful

Antal:

5-10 Du är helt normal, det är väl bra för dig
10-15 Du är på spåret på att bli Barbie! :) Keep going!
15-21 Du är en riktig barbie! Go girl!



Me, a Barbie? Don't think so! ;)

L:B1 Träning!


So me!



You making me laugh about the silliest stuff
said that I'm your diamond in the rough
when I'm mad at you
you come with your velvet touch
can't believe that I'm so lucky
I have never felt so happy
everytime I see that sparkle in your eyes

Hur kan någons annans olycka
vara min lycka?


Dålig uppdatering, mitt fel

Igår var det en hemskt uppdatering! Endast ett inlägg, man får ju skämmas. Anledningen till det var att jag först var i skolan, sen uppe i stallet och sen gjorde jag läxor, ingen tid till bloggen. Som sagt, det är mycket som kommer före bloggen och bloggen är INTE mitt jobb. Men nu till ridningen! Lite senare tänkte jag lägga upp en video på mig när jag och min ridgrupp rider för vår ridlärare Monika. Även lite annat smått och gott kommer att komma upp på bloggen lite senare idag ;) I alla fall. Idag så är det skola, som vanligt. Senare så får vi ses vad som hittas på. Jag tänkte spendera mycket tid med bloggen och med kaninen Kurre. De tär det som gäller idag. Senare ikväll blir det My Camp Rock (Finalen) och Idol 2009.

A lot of Loves from Linnea!

Program ridning, hjälp!!

Shieet! Idag ska vi rida programmet :S OMG vad jag är nervös! Visserligen så ska vi inte visa upp det idag, men vi ska träna på det och det kan ju gå hur som helst för lilla mig. Även fast jag nog är en av dem få som har förtränat på programmet så är jag nervöööös. Fråga mig inte varför, för jag kommer inte att kunna svara. Nu är det dags för skolan. Jag hoppas att jag är mer koncentrerad än jag var igår. Men igår var ju rena f*cking hell dagen. Aja, see you later alligator! ;)

Resultat (Deltävling 4)

Förra veckan: Förra veckan bedömde jag hur bloggerskorna tog hand om sina fans/läsare. I hemlighet skickade jag ut ett mejl till bloggerskorna. Om bloggerskorna svarade blev dem godkända, om inte, så blev dem underkända. Det var väldigt få som klarade uppgiften. Den enda som blev godkänd var Foki, som svarade på mejlet. Den som åkte ut blev Yazmina.

Denna vecka: Jag bedömde hur bra förebilder bloggerskorna var och hur orginella deras bloggar är. Det var en ganska jämn kamp denna gång också och man förstår att slutspurten är nära. Denna gång kommer jag dock låta två bloggerskor lämna tävlingen. Men det fanns en som klarade båda kraven väldigt bra:


Blondinbella: Isabella är en fantastisk förebild, och hennes blogg är orginell, hon är orginell! En fanbild kommer snart att trilla in i din mejl.




Såklart var det två stycken som måste åka ut, här har vi dem:



















Kissie
Paow






Idol 16/9-09

Igår var väl Idol rätt hyfsat? Det var bättre än hyfsat, det var skitbra! SÅ många duktiga i lilla Gävle. Eller lilla och lilla, större än Tungelsta är det väl. Men om man jämför med alla andra stora städer som dem brukar vara i så är Gävle litet. Jag vart helt tagen av vissa! Det här var mina favoriter:


Vissa människor...;)





Fattar inte riktigt hur människan tänker...;) Men du läser ju tydligen min blogg, så tack ;)

Such a bad day...

Idag har det inte varit en bra dag :( Nej usch. Det har varit en dålig dag av många skäl, orkar inte berätta just nu. I alla fall. Jag sitter och lyssnar här på Leona lewis senaste låt "Happy". Vill ni höra? Lyssna då!


Klädtrubbel!

Hej alla glada!

Ah! Vad jag blev sur imorse! För det första så smakade chokladen bläää. För det andra så hittade jag ingenting att ha på mig, och för det tredje så är jag stressad. Ingen bra morron! Jag hittade något att ha på mig, till slut. Jag hinner inte skriva ett sånt långt inlägg nu, jag har lite bråttom. Men idag så är det skola först. Sen när jag kommer hem så ska jag göra engelska läxan, skriva ett Idol-inlägg och vara ute med Kurre. Vi hörs efter skolan!

Ciao!


Deltävling 4 (Förebild/ Egen blogg)



Förra veckan: Förra veckan bedömde jag hur väl bloggerskorna tog hand om sina läsare. Där var det väldigt dåligt. I hemlighet skickade jag ut ett brev till bloggerskorna på deras blogg-mejl. Om de svarade, så blev dem godkända, om dem inte svarade, så vart dem underkända. Endast en svarade, Foki. Eftersom Foki var den enda som svarade så vann hon deltävlingen. Grattis Foki!

Denna vecka: Den här veckan kör vi lite på samma race. Men istället ska vi bedöma hur bra förebilder bloggerskorna är. Det är precis som Kissie säger: " Vi skrev inte unde rnågot kontrakt att vi skulle vara bra förebilder." Och visst, så är det. Men någonstans går det en gräns, man behöver inte skriva vissa saker. De vet ju att det är flera stycken unga som varje dag läser deras bloggar. Dessutom så kommer jag bedöma hur orginella deras bloggar är.


Blondinbella-Isabella är en grym förebild! Speciellt för unga tjejer. Jag tycker Isabella gör ett jättebra jobb som förebild och det spelar ingen roll hur mycket Kissie trackar ner på henne, hon står sig upp och är stark. Bra jobbat Isabella! Dessutom tycker jag att hon har en hyfsad orginell blogg. 

Foki-Foki är en hyfsad förebild. Det är inte så att hon är en dålig förebild eller så, det är bara det att hon inte utmärker sig för att vara en förebild. Hon är bara sig själv, det räcker. Men en orginell blogg har hon. De tkan man inte ta ifrån henne!

Kissie-Here we had the bad girl. Kissie är ingen speciellt bra förebild. Det var ju inget speciellt krav så då. Men lite får man ju faktiskt skärpa sig Alexandra! Att skriva att det är fult att vara tjock är faktiskt inte så j*kla bra att skriva när man vet att vikthets är ett stort problem bland unga tjejer idag. Dessutom det att ha en orginell blogg vinner hon inte. Jag vet inte om det är hon som härmar Dessie eller tvärt om, men det är förmodligen båda två som härmar varann.

Paow-Paulina är en helt okej förebild. Hon skriver att det inte göra något att vara fet, eller att ha lite "extra lager". Till skillnad från dem andra fjortisbloggarna som skriver att det är hemskt att vara så. Men sen har hon gjort lite misstag hon också, men vem gör inte det? Lagom orginell är hon också.

Stina-Lee-Stina är en bra förebild. Hon är äldst av alla här så hon har ju längst livserfarenhet också. Orginell är hon också. Det är bra Stina! Keep going!
 

Redan två kommentarer!

Det här ser ut som en bra dag! :D Först så tar vi skolan. Syslöjden var för en gångs skull ROLIG! Det kan ju bero på att vi har vikarie och slapp Jana Banana som jag kallar henne. Några kallar ju henne för fulare saker så mitt smeknamn på henne är väl som en vårvind då. Men i alla fall. Sen så när jag kom hem och skulle göra läxan så var jag glad, jag vet, jag ÄR en konstig människa, fråga bara mina vänner. I alla fall, läxan gick jättebra att göra och jag har gjort rent i Kurres bur *stolt*. Men det här är inte det bästa! När jag sedan satte på datan, kollade mjelen så hade jag tre mejl från youtube. Jahapp, vad kan det här vara för skojsigt. Jag öppnade mejlen och hade TVÅ underbara kommentarer och EN vännerförfrågan! :D So happy! Dessutom så var det ju två bra kommentarer, på inte ens en dag, bara några timmar. Här ser ni min sång video:


Veckorevyns Blog Adwards 2009 (Såhär tycker jag!)

Årets nykomling: Anchisa "Foki" Wallström

Årets manliga blogg: Nils Grundberg (Storstadspojken)

Kaxigast i Bloggvärlden: Alexandra Nilson (Kissie)

Årets Blogginsperatör: Isabella Löwengrip (Blondinbella)

Årets Veteran: Stina "Lee" Berg (Stina-Lee)

Årets Kändisblogg: Magdalena Graaf

Årets mest orginella: Anchisa "Foki" Wallström

Årets Fashionista: Elin Kling

Guldpennan: Malin Wollin

Årets Foto/Design: Sandra Forsman

Årets Blogg: Isabella Löwengrip (Blondinbella)



(Gå in här om du också vill rösta: (http://www.veckorevyn.com/kandis/artiklar/2009/blog-awards-2009/index.xml)

Åh min lilla Skruttis....

Hej allihopa!

Idag är det skola, igen. Måste jag verkligen säga det? Ni måste ju somna när ni läser min blogg! I alla fall. Efter skolan så ska jag fixa lite med Kurre. Jag måste borsta hans päls, göra rent i hans bur m.m. Vi får se om jag fortsätter med garderoben idag, jag blev ju som sagt inte klar igår. Ikväll så blir det ju att se på Idol också men innan det så tänkte jag kanske hinna med att antingen lägga ut mina nomineringar till Veckorevyns Blog Adwards eller nästa deltävlingen i Årets Bloggerska-tävlingen. Vi får se hur det blir. Ses så länge så bloggar jag efter skolan!

Ciao!

Veckorevyns Blog Adwards 2009

Yes! Äntligen är den här! i år håller Veckorevyn sin årliga Blog adwards 2009 på Cafe Opera i Stockholm. Det är flera bra bloggare med i år och vet ni vad det bästa är, det sänds på TV! :D SJälvklart kommer jag att sitta spikad framför TV'n och inget kommer att kunna stoppa mig! Om ni vill läsa mer om tävlingen så gå in här:

http://www.veckorevyn.com/blogawards/index.xml


VMA 2009

Är det inte konstigt att jag som är så himla kändis/musik fixerad inte har skrivit någonting om det? Eller de tkanske jag har, det är bara så att jag har glömt bort att jag har skrivit om det. Men nu ska det bli ändring på det! Ikväll, eller får man säga imorse? Så sändes VMA Adwards på mtv.se eller MTV. Isabella löwengrip (Blondinbella) fanns på plats och intervjuade o.s.v innan själva VMA. Sen så delades priser ut och artister gjorde uppträdanden. Här är dem som tog hem priserna:

Video of the year
Beyoncé Knowles "Single Ladies (Put a Ring on It)"

Best New artist
Lady GaGa, "Poker Face"

Best female video
Taylor Swift "You Belong With Me"

Best male video
T.I. "Live Your Life" featuring Rihanna

Best Rock video
Green Day "21 Guns"

Best pop video
Britney Spears "Womanizer"

Best hip hop video
Eminem "We Made You"

Breaktrough video
Matt and Kim "Lessons Learned"

Best cinematography
Green Day "21 Guns"

Best choreography
Beyoncé Knowles "Single Ladies (Put a Ring on It)"

Best art direction
Lady GaGa "Paparazzi"

Best special effects
Lady GaGa "Paparazzi"

Best direction
Green Day "21 Guns"

Best editing
Beyoncé Knowles "Single Ladies (Put a Ring on It)"

Best video
Beastie Boys "Sabotage"

Det var väl rätt okej? Dock så tyckte jag att Britney skulle ha vunnit Beyonce's priser då jag fkatiskt inte tycker att Beyonce's video till Single Ladies inte är så bra.


Färscha upp garderoben!

Kläder är ju något man har på sig varje dag, eller hur? Så därför tycker jag att kläderna ska få ha en fin "bostad". Min garderob är stor och, ganska fin. Men ibland behöver ju en garderob fräschas upp. Man kanske är trött på den och vill göra om, göra en storstädning eller vad det nu kan vara. Jag vill fräscha upp min garderob och göra så att alla kläder hängar på galgar. Om dem ligger ihopvikta så tycker jag att dem blir dammiga mycket fortare. Men först måste jag rensa ur garderoben och städa lite. Men det får bli efter skolan. Vi hörs senare!

Ciao!

13 åring bortgift med ockrare

13-åring bortgift med ockrare

13-åring bortgift med ockrare. Foto: Pavel Rahman

Polisen i Bangladesh utreder ett fall där en 13-årig flicka gifts bort till en 75-årig ockrare för att betala av sin fars skulder. Enligt polisen har fadern nyligen lånat pengar av ockraren till att köpa en ko.

Polisen i Bangladesh utreder ett fall där en 13-årig flicka gifts bort till en 75-årig ockrare för att betala av sin fars skulder.

Enligt polisen har fadern nyligen lånat pengar av ockraren till att köpa en ko. Polisen har dock inte lyckats bringa fullständig klarhet i de ekonomiska transaktionerna mellan männen.

Den engelskspråkiga tidningen The Daily Star rapporterar att flickan tvingades gifta sig för att fadern var skyldig 57 dollar (400 kronor). Han hade enligt dessa uppgifter lånat pengar till husreparationer efter den förstörelse som cyklonen Aila åstadkom i maj.

Lagen förbjuder äktenskap med flickor som är under 18 år i Bangladesh. Den kringgås genom att flickornas ålder förfalskas i officiella dokument.

Källa: Msn.se


Tillbaka från vischan, typ

I'm back bitches! Nej, det kändes inte som jag.

Nu är jag tillbaka från vischan, typ. Ursäkta men jag tycker att Ingarö är landet. Det känns mysigt, men ändå läskigt på grund av mordet. Jag hade det faktiskt ganska trevligt hos mormor. Vi åt lunch, gick en promenad, fikade och plockade plommon. Mormor har tre gigantiska plommonträd som vi fick plocka hur mycket plommon som vi ville ifrån och sen ta hem. Tre påsar fick vi med oss, haha, nu ska här ätas plommon ;) I Nacka Forum hittade jag också lite saker. Men jag köpte gaaanska mycket så jag visar det imorron tror jag. Orkar inte göra det just nu.

Ciao!

Ut till Ingarö, om jag vågar...

Hejsan alla Chinnielovers!  Haha, jag kunde inte låta bli.

Idag så ska jag + familj ut till Ingarö och hälsa på mormor. Vid ett ska vi vara där. Vi får se om jag vågar mig ut dit med tanke på mordet som skedde där, på samma gata som min mormor på, i veckan. Lite läskigt... Tyr att dem har fångat mördaren, annars skulle jag aldrig åka dit. Innan vi åker till mormor så ska vi till Nacka Forum och shoppa lite. Jag behöver faktiskt en massa nya kläder. Men vi får se hur mycket vi hinner med. Jag bloggar när vi kommer tillbaka!

Ciao!

Fjortis vs Normal



Haha, lite rolig asså X)

Blir så glad! :)



Blir så glad av den här låten! :D

Idol 12/9-09

Den här gången orkar jag inte skriva så mycket så jag lägger upp lite videosar istället:


L:B 1

Och det här tycker Monika att vi ska lära oss på en vecka?

Dressyrprogram för LB:1 2006

Bana 20 x 40 m  
     
Bed.grp. Plats Rörelser

1.

AX
X
XC
C
Inridning i arbetstrav
Halt – Hälsning
Arbetstrav
Höger varv

 

 

 

2. CBXEA Arbetstrav
     

3.

AC

Serpentin med 3 bågar över medellinjen

     

4.

CH
HXF
FA

Arbetstrav
Mellantrav
Arbetstrav

     

5.

AC

Serpentin med 3 bågar över medellinjen

     

6.

CM
MXK
KA

Mellanskritt
Ökad skritt
Mellanskritt

     

7.

AF
F
FB

Arbetstrav
Vänster arbetsgalopp
Arbetsgalopp

     

8.

B

Volt med 15 m diameter

     
9. BMCH Arbetsgalopp
     
10. HXF
Före F
F
Mellangalopp
Övergång till arbetsgalopp
Övergång till arbetstrav
     
11. FAK
K
KE
Arbetstrav
Höger arbetsgalopp
Arbetsgalopp
     
12. E Volt med 15 m diameter
     
13. EHCM Arbetsgalopp
     
14. MXK
Före K
K
Mellangalopp
Övergång till arbetsgalopp
Övergång till arbetstrav
     
14. KAG Arbetstrav
     
15.

G

Halt – Hälsning

     
-

 

Utridning i fri skritt


Blir så sugen på att rita...



Jag kommer ihåg hur jag satt och arbetade i säkert två-tre timmar med den. Gud så stolt man var! Jag blev lite sugen på att rita när jag såg bilden. Kankse om man får tid över idag så kanske det blir en bild ;)

Resultat (Deltävling 3)

Veckans tävling: Den här veckan bedömde jag hur mycket bloggerskorna brydde sig om sina fans. Därför skickade jag ut ett hemligt mejl till alla bloggerskorna för att se om dem verkligen byrdde sig omsina fans och svarade.

Resultat:Tyvärr var det inte många som svarade. Endast en är det som sitter säkert, Foki. Foki var faktiskt den enda som svarade på mejlet och tackade. Eftersom det blir svårt för mig att utgå från bara mejlet jag skickade så måste jag ta till med lite andra saker.

Vad dömer jag?: Under dem sneaste veckorna har jag följt bloggerskornas bloggar slaviskt. DÄrför tänkte jag titta lite på helheten av bloggarna. Ett resultat kommer längre ner vem som åker ut och vem som vinner deltävlingen.














Vinnaren: Vinnaren blir såklart Foki. Är det inte ganska bra jobbat av henne att vinna en till deltävling? Eftersom hon redan har fått en fan bild så ska jag försöka klura ut ett annat pris, men bra jobbat Foki!

Förloraren: Efter att ha kollat noga och tänkt efter mycket så valde jag ett beslut som var väldigt svårt. Hon har jobbat så hårt genom hela tävlingen. Hon är enormt duktig. Men det här är dem bästa av dem bästa, och jag kanske gjorde ett dåligt beslut när jag lät henne vara med i tävlingen. Men jag ville ge henne en chans att mäta sig med dem bästa. Men tyvärr räckte det inte. Jag är ledsen.....





Yazmina













Idag ska jag städa!

Nej, nu får det vara slut på latandes här hemma! Nu ska jag städa! De tär så sjukt dammigt och stökigt inne i mitt rum, jag förstår inte hur jag överlever. Kan det inte vara roligare att städa. Nu ska jag snart slita mig från datan, göra en städlista och sätta igång med städningen. Det finns andra saker som behöver göras också men allt kan man faktiskt inte göra på en och samma dag lilla mamma. Jag är så j*vla sur på henne just nu! Aaaa!!!! Kan jag inte få ha lite ledigt när jag faktiskt är ledig från skolan?!

Bloggar när jag är på bättre humör, Ciao!

11-09-09

Idag har det varit dålig uppdatering, mitt fel. Men jag har haft fullt upp idag. Först var de tsom vanligt skola tills halv två, då vi slutade. Jag, Carro och Mathilda gick hem till mig och jag bytte till bekvämare kläder. Sen så gick Mathilda hem till sig för hon skulle pka någonstans med sin mamma så jag och Carro gick och hämtade Chicco och Skrållan. Sen gick vi hem till Carro där Chicco, Skrållan och Holger fick leka lite medans jag och Carro åt mellis och snackade lite, men det tillhör mitt privatliv ;) Efter det gick vi en liten promenix innan vi gick hem till oss och jag åt middag och var social med faster Gaby medans hon var här och hälsade på. Pappa har n'mligen fixat med hennes dator så hon skulle åka och hämta den här. Sen var det dags för match! Tyvärr så var jag förkyld så jag kunde inte vara med. Men det känns som om jag är på bättringsvägen och då kan jag förmodligen vara med på träningen på måndag. Men jag träffade Elin (<33). Elin är en helt underbar kompis som jag aldrig skulle klara mig utan, du betyder mycket för mig Elin. Vi snackade lite och kolalde lite på matchen då och då. Snart fyller förresten Elin år och då har jag en speciell present till henne ;) Efter  matchen syklade jag hem och lyckades proppa i mig lite godis och cola medans jag såg på Idol och Kändisdjungeln. Bu för Kändisdjungeln, så j*kla tråkigt. Ett separat inlägg om Idol kommer imorron. Nu ska här göras lite andra saker innan läggdags.

Sov så gott mina söta läsare!

Idol 10/9-09

Ja igår var det en hel del bra gitarrer med! Hehe, ne jag menade inte så. Men jag föll pladask för två stycken bra, gitarrspelande sökanden. Självklart så var det roligt att se på alla dåliga som verkligen trodde att dem var bra men absolut inte var bra. Två favoriter från kvällen, som dock inte sjöng så jädrans bra var väl han som bet började äta äpple mitt framför Anders bagge (han har ju äppel-fobi) och Anders vart jättesur och irriterad, så roligt! XD Sen så måste man väl säga när Robin Bengtsson kom tillbaka, fast utklädd till tjej.

Pappa: Är det Måns nu igen....
Jag: Nej, Måns har inte ett sånt där ansikte
Pappa: Vem är det då?
*Robin börjar sjunga*
Jag: Det är Robin! Fan vad han är bra!

Haha, så lät det igår i vårat vardagsrum. Men den absoluta favoriten var nog denna tjej:



Nicole Richie fick en son!



Nicole Richie, 27, och Joel Madden, 30, har blivit tvåbarnsföräldrar. På onsdagen flög lilla sonen Sparrow in i deras liv.  

Paret, som sedan tidigare har dottern Harlow på 19 månader, bekräftar nyheten själva på Nicoles officiella hemsida:  

— Mitt i natten, under de första timmarna av den 9 september 2009, fick Nicole Richie och Joel Madden sin Sparrow James Midnight Madden. Han väger 3,6 kilo. Nicole, Joel, Harlow och Sparrow mår bra allihop. Tack för alla era vänliga tankar.

Källa: msn.se


Sveriges 2 snyggaste killar





...är Markus Berg och Johan Palm ;)

Deltävling 3 (Läsarna)



Förra veckan-Förra veckan bedömde jag inläggen hos våra fantastiska bloggerskor. Efter en omröstning stod det klart vem som var bäst, Blondinbella! Grattis Isabella! Men det stod också klart vem som var sämst. Tyvärr Dessie, men du var sämst. 

Denna vecka-Nu är det dags för nästa deltävling. I den här deltävlingen ska jag bedöma hur bra bloggerskorna tar hand om sina läsare/fans. För att en blogg ska funka så är det ju självklart jätteviktigt att ha läsare/fans som läser bloggen, vad skulle bloggerskorna vara utan sina läsare? Svar: Inget. 
För ungefär en vecka skickade jag ut ett mejl till alla storbloggerskor. Ett fan-brev kan man säga. Jag höll det här hemligt så gott jag kunde i fall att någon av bloggerskorna faktiskt skulle kika in på min blogg och se att det hela var ett test.
Det resultat jag ville ha var ett jag ville se om dem faktiskt brydde sig om sina läsare/fans och svarade på mejlet. Det var tyvärr väldigt få som svarade.


Blondinbella-Inget svar.

Foki-Svarade.

Kissie-Inget svar.

Paow-Inget svar.

Stina-Lee-Inget svar.

Yazmina-Inget svar.




Idol 8/9-09

Igår var det första programmet av Idol 2009. Självklart var det mycket flipp eller flopp. Men det är ju roligt? Det är roligt att se någon göra bort sig totalt eller att bara se folk med världens finaste röst sjunga sig vidare till slutaudition. Eller vad tycker ni? Min favorit från detta program var nog den sista killen som sjöng, kommer tyvärr itne ihåg vad han hette. Också den första tjejen som sjöng var bra, fast lite fjortis varning kanske? Dessutom så gillade jag hon den där sjukt nervösa tjejen som inte kom vidare p.g.a sin nervositet. Synd :(

Fukost=Bra dag!

Är det bara jag som måste äta frukosten på morgonen för att vara glad hela dagen? Jag är i alla fall så! Dessutom så vill jag helst ha fulla paket om ni förstår vad jag menar. Det ska vara en ny öppnad ost, ett ny öppnat smörpaket o.s.v. För idag så var smöret slut, gissa om jag blev sur? Så det var bara att ta fram bak &mat margarinet och skära upp en bit och lägga på ett fat. Det finns lösningar för allt!
Min förkylning har inte blivit bättre, snarare sagt sämre. Men till skolan ska jag ta mig, men inte till träningen ikväll. Jag känner att jag vill vila och ta det lugnt så att det blir bättre. Det är så typiskt! När jag faktiskt ska gå ner några kilon så kan jag inte träna. Fy! Vi får väl hoppas att förkylningen blir bättre snart!

Ciao!

Har Ashlee lämnat Pete?

Guess what I read? Det spelar ingen roll om ni inte vill veta för ni får veta i alla fall:

"Melrose Place-stjärnan Ashlee Simpson har tröttnat på sin makes liv som rockstjärna! Fall Out Boy-medlemmen Pete Wentz har turnerat över hela USA den här sommaren och Ashlee är säker på att han varit otrogen mot henne. Den senaste helgen blev det till slut för mycket för Ashlee när hon inte fick tag på Pete efter en konsert. Hon blev arg och talade in ett meddelande om att han inte behövde komma hem mer. Sen lämnade hon deras son Bronx hos sina föräldrar och tog in på hotell. Pete har sedan dess tweetat om hur dum han känner sig. Kommer Ashlee ta tillbaka Pete eller är det kört för honom! (Källa: Celebitchy)"



Tycker du att Ashlee ska lämna Pete eller ska dem hålla ihop?


Idol här på bloggen?

Okej, som jag nämnde i morgon inlägget så startar Idol idag på fyran kl. 20:00 och jag är ju ett stort fan av Idol och har följt det enda sedan det började. Självklart måste jag skriva om varje program här i bloggen. Men jag vill också göra en liten extra sak. Jag har två förslag:

1. Att jag lägger upp en artist som jag tycker är väldigt bra på bloggen varje vecka och skriver lite fakta om dem. under fredagsfinalerna kanske jag lägger upp en artist som är bäst inom det temat som dem har. Förstår ni?

2. Att jag lägger upp en sångvideo gjord av moi där jag sjunger en låt som tillhör det tema som dem hade.

Självklart så ska ni få vara med xoh bestämma. Jag vet att jag har besökare, så försök inte att komma undan! Det är ju bara att skicka en kommentar som inne håller siffran 1 eller 2, beror på vad ni vill. SÅ det är bara att sätta igång!

Idol 2009

Idag börjar Idol! :D Jippie! Gud va djag har längtat! Ända sedan idol 2008 slutade har jag längtat. Så ikväll sitter jag bänkad framför TVn i soffan. Roligt, roligt. Fast först måste jag gå i skolan, och de tär piss trkigt. Men det måstes göras. Så vi ses efter skolan.

Ciao!

Det som gick så bra...

Under dem senaste dagarna har jag haft grymma besökarantal! Från att bara ha ungefär 1 besökare varje dag gick jag upp till 6-12 besökare varje dag, ganska häftigt, eller hur? Men igår så gick det ner igen, 1 besökare. Vill inte :( Men jag får väl skylla mig själv för min dåliga uppdatering.
Nu har jag precis kommit hem från Jennifer. Jag åkte hem till henne efter föreläsningen som var så tråkig så att klockorna stannade. Ärligt talat lärde jag mig inte mycket heller.

Ciao!

Skolfoto, hell no!

Idag är det skolfoto, jaha. Då var det dags igen. Jag hatar verkligen skolfoton. Självklart så är det jättekul att sitta och bläddra igenom skolkatalogen och kolla på alla bilder när allt är klart. Men sen är det ju så att jag tycker att jag alltid blir väldigt ful på skolfoton.
Efter skolan ska jag till Haninge C med några från klassen. Efter det så är det en föreläsning som knäskador inom damfotbollen nere på gräsplan som hela laget ska gå på. Man blir väl tvungen att hänga med. Det kanske är tråkigt, men väldigt lärorikt.
Vi får se om jag hinner blogga efter Haninge C men annars hörs vi ikväll efter föreläsningen.

Ciao!


Videoinlägg!

Låt dem tala för sig själva:




Match mot Grödinge!

Hejsan Svejsan!

Nu på morgonen spelar vi match mot Grödinge. Vi hoppas såkalrt att vårat lag vinner! Jag hinner inte blogga mer nu men vi hörs efter matchen.

Ciao!

Sveriges hjälte (Idag)

”Pojken föll i mina armar”

Hjälten Hossein, 37, räddade livet på sexårigen – dämpade fallet med sin egen kropp ”Jag försökte ta tag i kroppen. Han träffade mig i huvudet”.

Föll sex våningar – överlevde

Sexårige pojken räddades – fångades i fallet av vittne Pappan: Jag är så tacksam för att han överlevde.
Cecilia: Alla skrek, det var fruktansvärt Vittnen såg hur pojken föll.
Bildextra Houssein är Sveriges största hjälte i dag

Aldrig i livet att jag städar!

Matchen mot Fittja vann vi lätt som bara den! 6-0 vart det :D Inga mål för mig, men jag missade mina chanser. Även fast i vann var det här en av mina sämsta matcher någonsin. I alla fall. Aldrig i livet att jag städade mitt rum, vem försöker jag lura? Mitt rum förblir ostädat! Ne, jag skämta. Jag ska faktiskt försöka städa det imorron. För idag så var jag ute med Carro och Jennie. Jennie kom hem till mig och Skrållan vid 16:00 och så gick vi ner och mötte Carro och sen gjorde vi lite saker. Mer får ni veta för det tillhör mitt privatliv ;) Ni önskar att ni fick veta eller hur?

Ciao!

You wish you were me? *not*

Matchen mellan Sverige-Norge igår fick mig verkligen nerstämd. Hur kunde Sverige förlora en sådan match? De borde ha vunnit! Och varför i h*lv*t* bytte dem ut Asllani?! Hon var ju klart matchens bästa spelare! Ut med coachen (vad han nu heter)! I alla fall. idag blir det mera fotboll då vi får spela 95-96 match mot Fittja eftersom dem fick ihop för nåra spelare. Men det har vi inget emot. Fast jag tror att det var två 96:or och en 95:a som skulle spela med oss. Nog om det nu. Efter det så måste jag städa mitt rum. Så tråkigt, men det tillhör Simple Life och det måste göras.

Ciao!


Sverige-Norge

Nu ska jag snart gå och hjälpa pappa med maten och efter det ska vi se på fotbollsmatchen mellan Sverige-Norge. Roligt, roligt. Självklart så hoppas vi på att Sverige vinner ;) För övrigt så hoppas jag att Sara Thunebro så spela trots sin lilla skada, hon är absolut min favritspelare! Sen gillar jag Kosovare Asllani. Hon är grymt teknisk och snabb och jag måste tillägga att hon har världen coolaste efternman ;)



Sara in action!

This is my thing!

Hemma från skolan nu. Jag tycker fortfarande att fredagar är en av de värsta dagarna vi har i skolan då vi har en timmas matte som sista lektion, förstår ni då varför jag hatar skol-fredagen?
Igår så fick vi en gullig liten kalender av skolan. Eller gullig och gullig, snygg var den i alla fall! Men jag hade hellre haft en rosa, me love rosa! Jag har kommit på att här i bloggvärlden ska kalendrar vara MIN grej, så alla ni andra, sno det inte! Nu ska här skrivas i den!


Resultat (Deltävling 2)

Vinnaren: Nu har jag tittat på vilka två bloggar som skriver bäst inlägg. De två bloggerskorna som lyckliga kan se sig själv som dem som skriver bäst inlägg är:

Blondinbella
Kissie

Men som sagt så kan jag bara utse en vinnare. Och det är...Blondinbella! Grattis Isabella, snart får du en fan-bild skickad till dig!


Förloraren: Nu ska vi komma till det tråkiga. Tyvärr så måste jag faktiskt rösta ut någon. De här tre är dem som hänger löst:

Dessie
Yazmina
Stina-Lee

Alla tre skrev väldigt fina och bra inlägg. Men tyvärr så måste någon lämna tävlingen. Och det blir...

Dessie





Paow och Dessie



Kan ni tro att det här är Paow och Dessie? Gissa vad, det är det ;)

I'm home!

Nu är jag hemma från en otrolig tråkig skoldag. Är det bara jag som hatar vikarier? De har ingen aning om vad man höll på med tidigare i ämnet och allting blir bara virrigt och de allra flesta vikarier är inte bra. Aja nu ska ajg sluta klaga på vikarier! Jag är så otroligt trött just nu så jag vill bara vila upp mig innan ridningen. Självklart ska jag lägga upp resultaten i den senaste deltävlingen i Bloggtävlingen.

Sitter dessutom och knarkar denna låt:


Godmorgon!

Godmorgon på er!

Simple life idag också. Jag måste sluta skriva det, det börjar bli lite tjatigt. I alla fall. Idag så är det som sagt skola och senare på kvällen ridning. Vad jag har sett fram emot ridningen! Det blir väl så n'r man bara får göra det en gång i veckan. Efter skolan tänkte jag också försöka ta fram ett resultat ur tävlingen. Egentligen tänkte jag att jag skulle hinna det nu på morgonen, men så blev det inte.

Puss på er sålänge så hörs vi efter skolan!


Deltväling 2 (Inlägg)



Förra veckan: Förra veckan bedömde jag bloggarnas design. Alla hade en väldigt fin design, förutom några stycken. Efter en jämn röstning så stod det klart vem som var vinnare av deltävlingen, Foki. Grattis Foki och även till Yazmina som kammade hem andra platsen. Tre stycken hängde också löst: Blondinbella, Paow och Kenza. Efter en omröstning så stod det klart vem som skulle åka ut: Kenza. Det var alltså Kenza som tråkgit nog fick lämna tävlingen.

Den här veckan: Det viktigaste i bloggen är väl trots allt: Inläggen. Utan inläggen skulle inte en blogg vara något. Så den här veckan dömer vi inläggen. Jag kommer att titta på: Designen, hur bra personen uppdaterar, stavfel, variation och intresset. Då kör vi igång!




Blondinbella
-
Här är det svårt att finna fel, felfritt helt enkelt! Det enda som jag lade märke till var att den rosa kommentarsrutan var lite utanför linjen, om ni förstår vad jag menar? Men annars är det bra variation, man fångas upp när man läser bloggen och jag hittade inte ett enda stavfel, de tär otroligt!

Dessie-Jag vet inte riktigt...Det är inte så att det är en dålig blogg, för det är det inte. Men jag fångas inte när jag läser och jag känner mest, nej, kan jag inte få gå vidare och läsa Fokis blogg? Det som jag märker mest är att det är väldigt dålig variation på inläggen. Det finns två kategorier och det känns mest som om hon skriver om: "Det här har jag gjort idag" eller "De här kläderna här jag på mig idag" eller "Gud jag är för tjock, jag måste banta". Så tycker jag.

Foki-Hm, jag vet inte riktigt. Som sagt så har Foki den finaste designen, det behöver jag inte säga mer om. Hon skriver ganska korta inlägg, men dem är bra och jag fångas av dem. Inga stavfel direkt så heller. Det är en ganska dålig variation, men det är ju trots det som hennes blogg handlar om. Hon skriver om vad hon gör och coola nya uppfinningar. Det är ju vad hennes blogg handlar om. Trots att jag har tagit med att det inte får vara dålig variation så gilalr jag ändå det hon gör med sin blogg.

Kissie-Vem har kopieras vems design? Är det bara jag eller är Dessies och Kissies design sjukt lika? Aja. Förutom det så är det helt okej. Det är en hyffsat bra variation, jag fångas av det jag läser och det är en bra uppdatering och inga stavfel. Bra jobbat Kissie!

Paow-Jag gillar Paow skarpt, likaså hennes blogg och hennes design. Trots det så har hon några stavfel här och där. Dessutom så liknar hennes blogg Dessies lite grann, eller är det Dessies som liknar Paows? Och då menar jag inte designen utan själva bloggen om ni förstår vad jag menar. Men till skillnad från Dessies så fastnar jag när jag läser Paows blogg.

StinaLee-Stina är en av de få här som faktsitk har en bra variation. Dock så har hon en tråkig design och uppdaterar inte så ofta. Men när hon väl uppdaterar skriver hon meterslånga inlägg. Jag vet inte riktigt vad jag ska sätta för betyg här...Jag får fundera lite!

Yazmina-Här har vi den som har sämst uppdatering i alla fall. Designen är inte den snyggaste just nu heller, men det kan man förstå eftersom hon gör om. Annars så är den bra. Ibland kan jag sitta riktigt länge och läsa gamla inlägg bara för att den är så bra.


Nu har jag skrivit om dem o.s.v och det är dags att ta fram ett resultat. Jag ska fundera ett tag, eller så kanske jag skriver resultat imorgon. Puss på er så länge och skriv gärna en kommentar vem du tycker ska vinna!

Nästa deltävling på gång!

Hejsan!

Idag under en lektion tänkte jag på hur korta skoldagarna känns. Under hela förra året och även denna vårtermin kände jag hur allting segade sig fram och att jag behövde en rejäl semester. Den här sommaren kändes det verkligen som om jag fick komma bort från alla bekymmer och bara leva, hur skönt som helst. Jag har märkt nu i skolan också att man orkar mera och det går mycket bättre. Det är såklart att man är trött och allting känns segt under sista lektionen, men annars går allting jättebra! Idag var det en tråkig dag, igen. Varför har dem tagit bort den roligaste lektionen? (Hemkunskap) Den som var så himla rolig! Aja. Nu har jag gjort läxor och haft Kurre ute i kopplet. Jag ska försöka att hinna med att göra nästa deltväling idag på min bloggtävling, vi får se hur det går. Om ni vill se hur Fokis fan-bild ser ut så lägger jag upp den här:


Den passar så bra in på mig...

Hejsan alla glada!

Idag är det Simple Life för mig, skolan alltså. Men oroa er inte, jag bloggar när jag kommer hem. Så ni behöver inte sakna mig. Men för att underhålla er under tiden så ska ni få lyssna på en låt som stämmer så j*kla bra in in på mig just nu.



Drew looks at me, I fake a smile so he won't see
That I want and I'm needing everything that we should be
I'll bet she's beautiful, that girl he talks about
And she's got everything that I have to live without

Varenda ord passar in på mig och mitt liv <3

Nya vampyrer i New Moon

Nu är det presenterat, vilka som ska spela vilka Volturi medlemmar i New Moon ;)


Go Paow!

SLÄNG ER I VÄGGEN KISSIE OCH DESSIE!

För Paow är...





Paulina 80%
Dessie 11%
Kissie 9%


Så rätt...



Vad har det tagit åt mig?!

Sorry att det inte blev något morroninlägg men min data dampade. Men jag skriver nu, det är bra. Idag var det en boooring dag i skolan. Ingen rolig lektion alls. På idrotten fick jag dessutom ont i huvudet. Jag var med lite i alla fall. Sen hade vi syslöjd och typ alla symaskiner var trasiga och det får man skäll för att man inte syr något, hallå, vad ska jag göra då? Aja, skitdag! Lyssna här, dagen blir bara värre och värre. Jag har börjat gilla Hannah Montana låtar igen, det är ju HEMSKT! I alla fall, typ tre stycken, kanske itne så många, men i alla fall! Jag kan inte lägga upp videos längre på bloggen för dem syns inte. Varför vet jag inte, om det blir så för flera, SNÄLLA SKRIV EN KOMMENTAR så jag vet om det är fel på blogg.se eller på min data.

Ciao!

RSS 2.0