Deltävling 4 (Förebild/ Egen blogg)



Förra veckan: Förra veckan bedömde jag hur väl bloggerskorna tog hand om sina läsare. Där var det väldigt dåligt. I hemlighet skickade jag ut ett brev till bloggerskorna på deras blogg-mejl. Om de svarade, så blev dem godkända, om dem inte svarade, så vart dem underkända. Endast en svarade, Foki. Eftersom Foki var den enda som svarade så vann hon deltävlingen. Grattis Foki!

Denna vecka: Den här veckan kör vi lite på samma race. Men istället ska vi bedöma hur bra förebilder bloggerskorna är. Det är precis som Kissie säger: " Vi skrev inte unde rnågot kontrakt att vi skulle vara bra förebilder." Och visst, så är det. Men någonstans går det en gräns, man behöver inte skriva vissa saker. De vet ju att det är flera stycken unga som varje dag läser deras bloggar. Dessutom så kommer jag bedöma hur orginella deras bloggar är.


Blondinbella-Isabella är en grym förebild! Speciellt för unga tjejer. Jag tycker Isabella gör ett jättebra jobb som förebild och det spelar ingen roll hur mycket Kissie trackar ner på henne, hon står sig upp och är stark. Bra jobbat Isabella! Dessutom tycker jag att hon har en hyfsad orginell blogg. 

Foki-Foki är en hyfsad förebild. Det är inte så att hon är en dålig förebild eller så, det är bara det att hon inte utmärker sig för att vara en förebild. Hon är bara sig själv, det räcker. Men en orginell blogg har hon. De tkan man inte ta ifrån henne!

Kissie-Here we had the bad girl. Kissie är ingen speciellt bra förebild. Det var ju inget speciellt krav så då. Men lite får man ju faktiskt skärpa sig Alexandra! Att skriva att det är fult att vara tjock är faktiskt inte så j*kla bra att skriva när man vet att vikthets är ett stort problem bland unga tjejer idag. Dessutom det att ha en orginell blogg vinner hon inte. Jag vet inte om det är hon som härmar Dessie eller tvärt om, men det är förmodligen båda två som härmar varann.

Paow-Paulina är en helt okej förebild. Hon skriver att det inte göra något att vara fet, eller att ha lite "extra lager". Till skillnad från dem andra fjortisbloggarna som skriver att det är hemskt att vara så. Men sen har hon gjort lite misstag hon också, men vem gör inte det? Lagom orginell är hon också.

Stina-Lee-Stina är en bra förebild. Hon är äldst av alla här så hon har ju längst livserfarenhet också. Orginell är hon också. Det är bra Stina! Keep going!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg? Fyll i den.

Skriv ditt meddelande här:

Trackback
RSS 2.0