Slutauddition 09

Nu är slutauddition över. 19 kvalklara artister väntar förväntansfullt på att på tisdag så ska dem äntligen få kliva ut på scenen.

Dag 1-Dag 1 är alltid den tråkigaste. Jag menar, hur roligt är det att se dem stå och sjunga i typ fem sekunder för att sedan räcka över micken till nästa person som sjunger fem sekunder och så fortsätter dem så. Då och då slängar dem in någon reklampaus för att sedan fortsätta med det dem höll på med. Nej, bort med skiten och hitta på något roligare!

Dag 2- Nu kom vi till dag 2. Några stycken är kvar för att bilda grupper och uppträda för juryn för att visa att deras samarbete funkar. Det brukar kunna vara roligt. Dock är det hemskt att se grupper där inte samarbetet funkar, fý vad vissa grupper var hemska! Medans vissa strålade.

Dag 3-Några till har blivit hemskickadeoch nu är det dags för sista chansen att visa att man ska gå vidare till kvalet. Artisterna fick uppträda med ett band, där vissa sken och vissa slokade. Mina favoriter kom tillbaka och visade vilka dem varoch gav järnet! Det gjorde mig lycklig och stolt.

Dag 4-Nu står det klart vilka som går vidare till kvalet och vilka som får packa sina väskor och åka hem. Alla mina fyra favoriter: Clara, Erika, Towe och Erik gick vidare till kvalet. Nu får vi se om det blir någon faovrit som ryker eller om alla stannar kvar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg? Fyll i den.

Skriv ditt meddelande här:

Trackback
RSS 2.0