Vår tid på sjumanna

Nu är vår tid på sjumanna över. Det har vart en fantastisk tid med er tjejer, ni är verkligen bäst. När vi verkligen gör vårt bästa och kämpar så kan inget lag stoppa oss. Vi har lärt oss att det spelar ingen roll om vi förlorar matchen. Har vi gjort vårat bästa så räcker det för oss, för då har vi vunnit. Alla spelare/lagkamrater är speciella på sitt sätt och vi ställer alltid upp för varandra.

En lång sjumanna tid har gått för oss och jag ska försöka summera den på bästa sätt.

Finspång 07-Oförglömligt. Även om många som är med i laget idag inte varmed då så kommerjag aldrig att glömma detta. Det var våran första övernattningscup. Vi sov i två oköpta lägenheter och v hade jätteroligt. Det espelade ingen roll att vi bara vann en match och typ kom, sist? Vi hade så j*kla roligt! Tack tjejor!

ST cupen 08- En av Sveriges största inomhusturneringar för ungdomar. Vi hade inte så höga förväntningar. Lagkänslan fanns inte på plats. Men det varväl inte så konstigt. Laget var uppdelade i två lag, detvar supertidigt på morgonen, nej, känslan fanns inte på plats, men det gjorde spelet för vi kom till slutspel. Slutspelet gick väl sådär. Det var sent på kvällen, svinhungrig spelade jag + laget förmodligen våran sämsta match någonsin mot Rågsved, vilken tur att vi kunde skrattaåt det efteråt? Eller hur tjejer?

Godby Cup 08-Jag kommer ihåg hur spännande det var. Vi skulle juspela vår första internationella cup, på Åland. Hur vi steg på båten, alla spända av förväntan, när vi anlände till skolan, packade upp våra saker och jnöt av tanken att vara på Åland med hela laget. Så glada vi var! Cupen gick väl,sådär. Men roligare cup har jag aldrig vart på!

Saltsjöbaden Light Cup-Rackarns vad vi ägde då tjejer! V spöade skiten ur dem andra lagen och sprang rätt in i mål. Vann hela skiten gjorde vi! Vi kämpade och gjorde vårat bästa i spöregn och blåst, men vet ni vad, det sket vi i! För Bella (vår superduktiga målvakt) höll nollan HELA CUPEN. Förstår ni det? Inte ett enda insläppt mål! Så j*kla kul! Hat-trick vart det för mig.

P-18 Cup-Skitbra kämpat tjejer! I fem dagar fick jag verkligen känna lagkänslan. Visst kändes det att många hade förändrats under sommaren, men inte våran lagkänsla för den behöll vi. Själva cupen gick ju bra också, femma i 97-gruppen. Det värmde l´ju lite extra att det var på fina Gotland vi spelade också.


Ja tjejer, sjumanna är väl något vi aldrig kommer att glömma? Nu fortsätter vårt äventyr och strävan efter att komma med i landslaget på elvamanna. Vi hoppas väl att allt kommer att gå bra och att vi fortsätter hålla vårt spel?

HEJ DÅ SJUMANNA!!!

Kommentarer
Postat av: TereseErica

Tack så hemskt mycket! =)

2009-09-26 @ 20:02:35
URL: http://tereseerica.blogg.se/
Postat av: TereseErica

Tack så hemskt mycket! =)

2009-09-26 @ 20:02:38
URL: http://tereseerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg? Fyll i den.

Skriv ditt meddelande här:

Trackback
RSS 2.0