VAR GLAD FÖR DET NI HAR

Nästan alla går runt och tänker på vad dem inte har. Men går runt och tänker: "Varför är inte jag lika snygg som henne?" "Varför har jag inte en lika snygg pojkvän?" "Varför ska hon ha det så lätt och jag så svårt?"
Men så är det inte. Alla har sina brister och fel. Alla har inte ett perfekt utseende och alla har det inte alltid lätt i sitt liv. Alla är deppiga någon gång, tänk på det varje gång du tänker på dina egna brister och fel. Ingen är perfekt.
Men istället för att tänka på dina brister och fel, tänk på allt det fina du har. Istället för att tänka på din stora näsa, tänk på ditt underbara fina hår (t.ex). Istället för att tänka att du jämt har det svårt och får motgångar i livet, tänk vad mycket du lär dig av dem motgångarna och dina svåra tider. Jag vet att det är svårt, men försök, det kommer att göra ditt liv roligare.
Jag tänker ofta på mina fel och brister. Jag tänker ofta: "Varför är jag inte lika snygg som henne?" "Varför har jag inte en lika gullig kille som hon har?". Nu när jag skriver det här inser jag att det är fel. Egentligen borde jag tänka såhär:
"Jag har bra betyg i skolan, jag är bra på både fotboll&ridning, jag har en hyffsad sångröst, jag har flera vänner som jag älskar och som älskar mig, jag har en kille som älskar mig för den jag är och som är hur gullig som helst, jag har ett hår som folk ofta berömmer mig för hur fint det är, jag har en fin familj och släkt och jag har en hyffsad blogg"

Tänk om jag skulle tänka på allt det istället för mina fel och brister? Då skulle jag vara tusen gånger lyckligare och må mycket bättre ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

fiin blogg:)



http://elinjohanssons.blogg.se/2010/june/dageeens-fraga.html#comment



kommenteeraaa :D <3

2010-06-24 @ 22:13:19
URL: http://elinjohanssons.blogg.se/
Postat av: naliie

Bra skrivet :)

2010-06-24 @ 22:53:08
URL: http://naliie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Synd att man inte har nåt positivt med utseendet. Det är bara mina hästar som är det positiva i livet :D

2010-06-25 @ 00:28:48
Postat av: Sanne

bra skrivet! Ha en trevlig midsommar!

2010-06-25 @ 10:20:50
URL: http://sannedinesen.blogg.se/
Postat av: Adine

Bra skrivet! :)



Svar: Tack så jättemycket :D

2010-06-25 @ 19:02:54
URL: http://justbeingmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg? Fyll i den.

Skriv ditt meddelande här:

Trackback
RSS 2.0