BRANGELINA SLÄPPER BOK

Hollywoods snyggaste par (enligt mig) släpper en bok tillsammans. Boken ska berätta om deras privatliv, hur dem träffades m.m. Såhär skriver msn.se:

Namnen på de två Hollywoodstjärnorna som Angelina hade sex med när hon träffade Brad, hur hon vann Bradshjärta över Jennifer, sanningen om deras sexliv och mycket, mycket mer. Nu avslöjar författaren Jenny Paul allt om Hollywoods hetaste par, Angelina Jolie och Brad Pitt, i sin nya bok "Brad and Angelina: The true story".

— Avslöjandena kommer att skaka om Hollywood, säger Jenny Paul till Life & Style.

I boken avslöjas allt det smaskiga om hur parets romans startade under inspelningen av filmen "Mr. and Mrs. Smith".

Enligt boken så ska Brad ha sagt till Angelina att han och hustrun Jennifer Aniston endast var goda vänner och att de väntade på den rätta tiden att avsluta sitt förhållande med varandra.

Det avslöjas även att Brangelina planerar att skaffa totalt tretton barn.

— Några kommer att adopteras och andra kommer vara biologiska, berättar författaren.

Men när de ska få alla dessa barn är upp till Brad, för det är han som håller i tyglarna numera.

— Angelina bar byxorna först, men nu har Brad tagit över, fortsätter hon.

Ett av de absolut smaskigaste avslöjandena i boken är att Angelina hade sex med skådespelaren Ralph Fiennesoch exmaken Jonny Lee Miller när hon träffade Brad under 2004. Det avslöjas även att Jolie hade sex medMick Jagger under tiden då han var gift med Jerry Hall 1997 samt även under 2003.

I över sex år har Jenny Paul snokat och satt sig in i Brangelinas liv. Hon har bland annat talat med Angelinasbortgångna mammas expojkvän Bill Day och Angelinas före detta vän Texas Terri.

Jag ser fram emot boken och jag tror att många kan vara intresserade av att köpa den och läsa den. Dock så vet jag inte om jag kommer att läsa den ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg? Fyll i den.

Skriv ditt meddelande här:

Trackback
RSS 2.0